Výběr kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7782
13.6.11 13:48

Výběr kočárku-pomoc!!

Vím,že tu je takových diskuzí mraky ale nikde jsem si nevybrala.Potřebovala bych znát názor znalkyň a že jich tu je :-) na kočárek(rky).
Mám quinyy speedi,právě jsem ho prodala na aukru a chtěla bych nový.Dceři je necelý rok.Kočárek využívám opravdu každý den a často do auta.Máme auto kde kočár skládat nemusíme ale občas jezdím s tchýniným tak aby byl skladný do auta.Jinak.

• úplný leh i sed
  • madlo před dítětem
  • polohování nožiček
  • nejlépe trojkolka nebo dvě menší kola ve předu,kola nafukovací není podmínkou ale jsme z vesnice tak aby něco vydržel :-)
  • dobrý by byl nánožník ale ten si můžu dokoupit.
  • nastavitelná rukojet
  • bouda co nedrží a nepadá

Určitě budu chtít bazarový na nový nemám tolik financí.Jsem vázaná financema takže tak do 3000-4000 tisíc.Moc se mi líbí takový robusní kočárky ale taky odlehčený :roll: :zed: :lol: .jsem ochotna z nároků slevit ale ne moc :oops: a záleží na čem.
Já mám favority x lander (trojkolka,čtyřkolka to je fuk líbí se mi obě),Buzz,Nunna.
Jo a aretovací přední kolečko nebo kolečka.
Mám radši kočárky sportovnější,zamlouval se mi pliko ale takové tipycké golfky se mi nelíbí :-)
Tak a ted „babo“ raď.Jsem to ale blázen,potřebuji to co nejdřív :mrgreen: :mrgreen:
Díííííííky znalkyně a neznalkyně :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
13.6.11 13:57

Nunna teda vůbec nesplňuje požadavky. Mě se tedy líbí velmi, ale nemá polohování nožiček, do lehu nejde taky vůbec, madlo před dítětem tuším že teky nemá. Takže pochopila jsem to dobře, že chceš spíš golfky, ale to asi ne, když mímo má 11m. (taky mám stejně starého).

Příspěvek upraven 13.06.11 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
13.6.11 13:58
MMartina1 píše:
Nunna teda vůbec nesplňuje požadavky. Mě se tedy líbí velmi, ale nemá polohování nožiček, do lehu nejde taky vůbec, madlo před dítětem tuším že teky nemá. Takže pochopila jsem to dobře, že chceš spíš golfky?

No spíš sporták,golfky nechci Nunnu jsem plácla jako,že se mi velmi líbí ale právě se pro ní nerozhodnu určitě kvůli těm požadavkům.Bude v kočárku minimálně ještě rok a v Nunně by byla chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
13.6.11 14:26

Nikdo neporadí :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
13.6.11 14:28

Koukni se na Teutonie, maji vyber ruznych podvozku. Ja ji pred lety mela a moc rada na ni vzpominam. Jeste porad stoji u nasich doma nevyuzita. Mela jsem teda ctyrkolku, nema nefukovaci kola ale do terenu vyborna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.6.11 14:30

Proc si prodala Speedy?
Nevyhovoval? Mam totiz pocit, ze ted at koupis, cokoliv, tak speedymi nedosahne ani zdaleka a budes srovnavat- myslim ty kocarky s hladinou do 4000

Ja neporadim- byla jsem slalomacka, teed teda uz mam jen Cybex callisto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
13.6.11 14:30

A můžu se zeptat proč si prodala Speedyho ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
13.6.11 14:31
saraai píše:
Koukni se na Teutonie, maji vyber ruznych podvozku. Ja ji pred lety mela a moc rada na ni vzpominam. Jeste porad stoji u nasich doma nevyuzita. Mela jsem teda ctyrkolku, nema nefukovaci kola ale do terenu vyborna.

ty jsou pěkné ale cenově jinde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
13.6.11 14:33

Protože nejde do úplného lehu ani sedu,padá mu bouda a nemá madlo.Než to vše dokupovat to si radši koupím jiný.Navíc jsem měla celý komplet takže ho lépe prodám ted než za rok či dva než z něj dcera vyroste.ted chci jen dojíždák,proto ten použitý kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.6.11 14:43

Ted koukam na MMB- tak BUZ za 3-4000 nesezenes, leda kolekci 2006-7 a to bude minimalne po 2 detech

Jak je to s Xlandry nevim, mne se teda nelibi- leda tak ta nova kol 2011, ty starsi nevim, zda jdou uplne do lehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.6.11 14:45

Ahoj doporučila bych ti podle tvých požadavká kočárek Hoco, já mám diamond, je to 4 kolka. Ale má polohování až do lehu, polohování nožiček, spojené madlo, které je polohovatelné, prostorný koš a nafukovací kola. Madlo před dítětem má taky a nánožník jsem mám k němu taky. Bouda drží a nepadá, samozřejmě jde sundat, ale určitě teda nepadá. Hoco má i trojkolky, stačí pokoukat. Na MMB například taková trojkolka

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.6.11 14:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
13.6.11 15:28

Díky za rady já půjdu do x landeru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
13.6.11 15:28

A co zkusit sporťák Peg perego GT3? Je to sice tank, ale polohování super - jde do úplného lehu, ale i úplného sedu. Jediná nevýhoda je ta, že je poměrně těžký a neskladný do auta :-( . Jo a cenově by možná jenom sporťák bez hl.korby a autosedačky za 4000,– Kč sehnat šel. Mám 4 roky starý, ale bez jediné poruchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.6.11 15:49

Tohle a ještě víc splňuje Jané Slalom. Teď jsem jednoho prodala, jen cena byla vyšší. Co jsem tak viděla, když koukneš na bazary, můžeš sehnat i kolekci 2008 za cenu, kterou požaduješ. Moc jich není, ale dají se najít. Je to kvalitní kočár a nebála bych se toho, pokud by ho prodával první majitel a osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí