Výběr kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21487
13.6.11 16:15

abys nebyla z X-landeru zklamaná. má stejné polohování zad jako speedi… nejde dát do úplného sedu a madlo je cca v úrovni očí dítěte, takže pořádně nevidí ven…
pliko GT3 je suprový a nebo koukni na to Jane Slalom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
13.6.11 20:31

Taky už vyhlížím nějaký sporťák, jsou nám teprve 2 měsíce,ale myslím, že na zimu už se do korby( jané slalom pro) nebudeme vejít :-( Teď jsem zrovna zamilovaná do Graco quatro tour deuxe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
13.6.11 20:36

jo a pokud půjdeš do x-landru, tak doporučuji ne starší než kolekci 2010. má ho kamarádka a je tam snadnější polohování a lepší stínění ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda3
19.6.11 19:06

Nuna Pepp 2011

…jen chci poopravit info o Nuna Pepp 2011, mám jej doma - jediné co nejde je polohování nožiček - jinak jde dát skoro do lehu - na boku jsou zipy…nemá madlo…ale jako druhý kočárek je super - má 5kg a do města super - i kočičí hlavy zvládá :lol: …

• Citovat
  • Upravit
Linda3
19.6.11 19:10
ciniminisek píše:
Protože nejde do úplného lehu ani sedu,padá mu bouda a nemá madlo.Než to vše dokupovat to si radši koupím jiný.Navíc jsem měla celý komplet takže ho lépe prodám ted než za rok či dva než z něj dcera vyroste.ted chci jen dojíždák,proto ten použitý kočár.
…já také prodala Speediho a teď přemýšlím co koupit…mám Buzz - zrovna ho prodávám…nemůžu si na něj zvyknout…mám kolekci 2006 - má větší sedačku než ty nové…ale malé se v něm moc nelíbí - jo a Buzzu se sklápí celá skořápka, co některé děti nemají rády…proto byl Speedi super - že se polohovali jen záda…Speedi je super - ale jak píšeš nejde do úplného sedu…já našla Maxi Cosi Mura - je to něco podobné…ale je to 5000,– a víc…tak jsem teď zmatená jak pes Goro…chjooo…Xlandra už nechci toho jsem prodala jako prvního…
  • Citovat
  • Upravit
316
19.6.11 19:42

Taky jsem původně uvažovala o X-landeru, ale poslední použitelná kolekce je tuším 2007, a stejně nejde úplně do sedu (má ségra). A letošní kolekce má už i divný barvy (v reálu, na netu jsou fajn :-( ). Nakonec jsem vybrala DorJan Danny Sport Prestige - na netu ho dost maminek řešilo právě jako alternativu k X-landeru a naprosto mě uchvátil. Jinak kámoška měla Jane Slalom a nemohla si ho vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
20.6.11 19:06

Holky tak díky, ale úplně špatně teda :mrgreen: koupila jsem Buzze (starší.větší sedačka),nemůžu si na něj zvyknout,jinak je super,ale jízdní vlastnosti jsou úplně jiné než u speediho,a poštou se mi blíží x lander,tak to teda díky no :mrgreen: ,ještě tchýně dovezla golfky jen do auta ale ty jsou fakt jen do auta,na vesnický ježdění to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí