Výběr pekárny po 150

3138
12.10.11 14:31

výběr pekárny po 150

Ahoj, už mám z toho hledání na netu hlavu jako škopek.
Kupuju pekárnu. Už jsem byla 100% rozhodlá pro todle :
http://domaci-pekarny.heureka.cz/…ad-baguette/
Nevím proč jsem zase začala váhat. Ok, možná nevyužiju všechny funkce, přece jen, bagety se dají upéct zvlášť v troubě..atd..beru všechny argumenty proti nákupu :mrgreen:
Nejvíc mně viklá to, že všude jsem četla, že kdo měl „dražší“ pekárnu a po záruce se mu spálila spirála, šel podruhé už do levné (bifinet, tesko) - což by u mě byl už rozdíl 2000 :think:

Nakonec dodám, proč jsem si vybrala tuhle - háky nejsou z teflonu, umíchá hodně tuhý těsto (na nudle např.)

Ale u běžných dvouletých domácích spotřebičů (toustovač, topinkovač) už jsem vyučená a nakupuji ty v nejlevnější cenové relaci - jen varnou konvici kupuju dražší :nevim:

Ideálně bych chtěla zkušenost někoho, kdo má už druhou (3,4.. 8-o ) pekárnu.

Díky

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
12.10.11 14:37

Máme tuhle jen bez bagetek, ty se za dob mého nákupu ještě nedělaly a krom tohoje považuju za blbinu kterou nikdy nebyužiju.
Pekárnu jsem 2× reklamovala ještě v záruce (pokaždé se zničilo těsnění kolem hřídelek na háky a ty vypydávaly a okolo tekla voda). Stejná závada se potřetí proevila těsně po vypršení záruky, takže momentálně musím ingregience odvažovat mimo a házet rovnou do pekárny, funkce odložený start je k ničemu, pže mi všechno vyteče do pekárny na spirálu.
Vzato kolem a kolem, nevim, jestli bych si příště opravdu nekoupila nějakou noname s Tescu a nemusela si rvát vlasy, že se zase potentila. :think: Na druhou stranu pečivo už 4roky v podstatě nekupujeme a jsme samozásobitelé, a asi chci moc, aby v snešní době nějaký spotřebič vydržel takovou námahu, že?? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
12.10.11 15:15

mám tu tesco za 800kč a zatím spokojenost-mám ji jen chvíli,ale kamarádka ji měla prý 4roky-pekla denně a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
12.10.11 15:32

Ahoj, já měla Moulinex a 4 roky pekla/zadělávala těsto 2× - 3× týdně. Teď se mi rozbila, ale už mám náhradu: http://www.obchodni-dum.cz/…ena/z194136/.

U nové jsem chtěla program na těstoviny. Když se jí naučíš používat i na jiné věci než jen na chleba (třeba právě na to zadělávání těsta), tak je to skvělý pomocník. Myslím, že vybráno máš dobře, já bych asi volila tu bez baget - ty opravdu peču v troubě, ale třeba to zrovna využiješ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
12.10.11 16:07

Je pravda, že chleba upečeš a těsto uděláš v jakékoliv pekárně. Měla jsem jednohákovku v akci za 900 - makala jak šroubek denně 4 roky, teď mám dvouhákovou za 1000, peče stejně a některé těsta mi ta dvojháková promíchá hůř než jednoháková :nevim: Každopádně víc než 1500 bych za pekárnu nedala :wink: To se ti pak neoplatí a návratnost je za podstatně delší dobu. JInak krom pečení v ní dělám i marmelády, škvarky puding a různé jiné roztodivnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.10.11 16:18

Ok, asi teda půjdu do levnější.. :nevim:
já u levné mám víceméně jedinou obavu - a to případná chemie která se dostane do těsta z odlupující se nádoby, špachtlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
12.10.11 16:28

Můžu ti říct, že ETY co se prodávaly kolem tří tisíc se jednu dobu, nevím jak teď brutálně loupaly :nevim: takže cena nezaručí kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.10.11 16:31

jj, to je mě jasný..

jen ta „moje“ moulinexka právě nemá uvnitř tefon.

Je ale důležitý zmínit, že v hypersuper marketech obyčejně nědělají drahoty s reklamací. Vymění, neřeší..
Takže v tuto chvíli vede levná pečka. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jiřina Bartošková
1.2.12 12:42

Mám ETU Harmony a taky mi vypadly háky i s hřídeli,

• Citovat
  • Upravit
979
7.2.12 22:19

Muzu mit par dotazu k vyberu pekarny? :-)

funkce dort-neni mi dost dobre jasne, jak muzu v hranate pekarne upect kulaty dort:-) Jak to funguje?

haky-je lepsi jeden nebo dva haky?

Jinak mam vybranou pekarnu Kenwood BM 450, pokud ji nekdo vlastni mooc budu vdecna za zkusenosti…

Moooc dekuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.2.12 10:32

Ahoj, vtipný dotaz ;) samo že neupečeš kulatej dort :mrgreen:
je to na přípravu těsta BEZ kvasnic + pečení. Dort (litá buchta, perník) budou hranaté jako pečící nádoba ..(nebo po vymíchání předěláš no normál trouby o kulaté formy)

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
8.2.12 10:42
janac píše:
Ahoj, vtipný dotaz ;) samo že neupečeš kulatej dort :mrgreen:
je to na přípravu těsta BEZ kvasnic + pečení. Dort (litá buchta, perník) budou hranaté jako pečící nádoba ..(nebo po vymíchání předěláš no normál trouby o kulaté formy)J.

Me se to zdalo divny:-) Diky moc a jeste dotaz zalezi na poctu haku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.2.12 16:41

Ahoj, no já nevím..já mám dva, jinou pekárnu jsem neměla :nevim:
Ale třeba Sati psala, že jí jednoháková pekárna hnětla líp :nevim:
Ale u jednohákůvé zas musíš počítat s tím, že chtela bude spíš vysokej než dlouhej jako že to bude takovej čtverec.
jinak já nakonec koupila pekárnu v kaufu - Příkon: 850 W Počet háků: 2
Počet programů: 12 Velikost chleba: max. 1250g
Je to kopie pekárny Gallet MAP 205 - resp, je to uplne ta samá, ale místo nápisu Gallet je tam nápis Superior 8o . Má záruku 3 roky..Zatím jsem moc spokojená, jede skoro každý den, někdy i víckrát. Zkoušela jsem leccos - chleby, buchty, těsta, knedle, škvarky, sekanou, zapečený brambory, kuřecí kýtky..vše na 1*
Jsem nakonec ráda, že jsem nekoupila drahou, ale na to má každý svůj názor.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
l_popelka
4.3.12 10:49
janac píše:
Ahoj, no já nevím..já mám dva, jinou pekárnu jsem neměla :nevim:
Ale třeba Sati psala, že jí jednoháková pekárna hnětla líp :nevim:
Ale u jednohákůvé zas musíš počítat s tím, že chtela bude spíš vysokej než dlouhej jako že to bude takovej čtverec.
jinak já nakonec koupila pekárnu v kaufu - Příkon: 850 W Počet háků: 2
Počet programů: 12 Velikost chleba: max. 1250g
Je to kopie pekárny Gallet MAP 205 - resp, je to uplne ta samá, ale místo nápisu Gallet je tam nápis Superior 8o . Má záruku 3 roky..Zatím jsem moc spokojená, jede skoro každý den, někdy i víckrát. Zkoušela jsem leccos - chleby, buchty, těsta, knedle, škvarky, sekanou, zapečený brambory, kuřecí kýtky..vše na 1*
Jsem nakonec ráda, že jsem nekoupila drahou, ale na to má každý svůj názor.. ;)

Ahoj Janac, chtěla bych tě poprosit, zda by jsi mi mohla poslat návod na tuto pekárnu? Stěhovali jsme kuchyn a ztratil se nám návod. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3138
4.3.12 13:01

Ahoj, hm..mam ji oskenovat a poslat?tak mi asi na pis do SZ maila..nebo mi porad jak to mam udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí