Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Popelko, jinak návod v pdf je tady :
http://www.nakupuj.com/…034/katalog/
třeba to takhle stačí..
kdyby to nebyl problém naskenovat a poslat na mail ***@centrum.cz byla bych moc ráda. Děkuji ![]()
jé, to stačí. Moc díky. Nemohla jsem ho nikde najít. Takže ji nemusíš skenovat.
moc díky Lenka
janac píše:
Ale u běžných dvouletých domácích spotřebičů (toustovač, topinkovač) už jsem vyučená a nakupuji ty v nejlevnější cenové relaci - jen varnou konvici kupuju dražší![]()
Ideálně bych chtěla zkušenost někoho, kdo má už druhou (3,4..
) pekárnu.
Díky
J.
Pekarnu teda nevim, zatim jsem si ji jeste nekoupila, ale jake dvoulete spotrebice ?? Ja mam toustovac 16 let (ETA), topinkovac 8 let (Bravo) … co s tim delate ??
Rychlovarnou konvici mam sice uz treti, ale za 20 let trvani moji domacnosti. Prekapavac na kafe - zn. Privileg
(znacka spotrebicu z Quelle) mam skoro tech 20let, dala mi ho kdysi tchyne, kdyz jsme se sestehovali s manzelem, novy. Prekapavam skoro kazdy den. Ten uz bych brala novy, ale on porad ne a ne se poroucet.
Neni to trochu o tom zachazeni ![]()
Opravdu to není zacházením. Já jsem si například koupila šlehač, klekl po třech buchtách, koupila jsem si minimixér - klekl při prvním použití. Když si vezmu, že mi pekárna pekla denně 4 roky je to super výkon. A to se ani nezmiňuji o vysavačích - to je kapitola sama o sebe. ![]()
Sati píše:
Opravdu to není zacházením. Já jsem si například koupila šlehač, klekl po třech buchtách, koupila jsem si minimixér - klekl při prvním použití. Když si vezmu, že mi pekárna pekla denně 4 roky je to super výkon. A to se ani nezmiňuji o vysavačích - to je kapitola sama o sebe.
To me skoro vede k domnence, ze se drive vyrabeli kvalitnejsi spotrebice. Protoze zrovna ten vysavac, ktery zminujes, mame taky jeste puvodni - takovy ten podlouhly
. Zrovna min.tyden jsem se byla na luxy informovat v Datartu, abych zjistila, jak to dneska vypada a funguje (nejake bezsackove byly pro me naprostou novinou
), protoze se ulamuje hadice, a spravovat ho po 20ti letech uz fakt nebudem, koupime novy. Podle toho, co tu ctu, bych se nedivila, kdyby to byl nejaky „dvoulety“
Mne fakt 90% sportrebicu vydrzelo od svatby doposud, nekecam ![]()
Jo snad jen mycka me obcas nastve, na tu jsme meli opravare 3×, ted mam novou, a i ta ma svoje mouchy, napr. se obcas v procesu myti sama otevre ![]()
Rozhodně kupovat pekárnu kterou máte mít možnost opravit. Mám SilverCrest od Lidlu…je výrazně levnější než ostatní ale jsou u nás prakticky neopravitelné, nemá Lidl smluvního partnera a i když vám rozcupuje jen řemen tak ho nejde sehnat.
Já musím říct, že jsem si oblíbila pekárnu ne skrze pečení chleba, ale skrze míchání těsta na cokoliv.