Výběr pekárny po 150

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
4.3.12 13:14

Popelko, jinak návod v pdf je tady :
http://www.nakupuj.com/…034/katalog/

třeba to takhle stačí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
l_popelka
4.3.12 13:21

kdyby to nebyl problém naskenovat a poslat na mail ***@centrum.cz byla bych moc ráda. Děkuji 8)

• Citovat
  • Upravit
l_popelka
4.3.12 13:24

jé, to stačí. Moc díky. Nemohla jsem ho nikde najít. Takže ji nemusíš skenovat. :mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :dance: moc díky Lenka

• Citovat
  • Upravit
4181
4.3.12 22:42
janac píše:
Ale u běžných dvouletých domácích spotřebičů (toustovač, topinkovač) už jsem vyučená a nakupuji ty v nejlevnější cenové relaci - jen varnou konvici kupuju dražší :nevim:

Ideálně bych chtěla zkušenost někoho, kdo má už druhou (3,4.. 8-o ) pekárnu.

Díky

J.

Pekarnu teda nevim, zatim jsem si ji jeste nekoupila, ale jake dvoulete spotrebice ?? Ja mam toustovac 16 let (ETA), topinkovac 8 let (Bravo) … co s tim delate ?? 8o Rychlovarnou konvici mam sice uz treti, ale za 20 let trvani moji domacnosti. Prekapavac na kafe - zn. Privileg :mrgreen: (znacka spotrebicu z Quelle) mam skoro tech 20let, dala mi ho kdysi tchyne, kdyz jsme se sestehovali s manzelem, novy. Prekapavam skoro kazdy den. Ten uz bych brala novy, ale on porad ne a ne se poroucet.
Neni to trochu o tom zachazeni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.3.12 23:15

Opravdu to není zacházením. Já jsem si například koupila šlehač, klekl po třech buchtách, koupila jsem si minimixér - klekl při prvním použití. Když si vezmu, že mi pekárna pekla denně 4 roky je to super výkon. A to se ani nezmiňuji o vysavačích - to je kapitola sama o sebe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
4.3.12 23:21
Sati píše:
Opravdu to není zacházením. Já jsem si například koupila šlehač, klekl po třech buchtách, koupila jsem si minimixér - klekl při prvním použití. Když si vezmu, že mi pekárna pekla denně 4 roky je to super výkon. A to se ani nezmiňuji o vysavačích - to je kapitola sama o sebe. :roll:

To me skoro vede k domnence, ze se drive vyrabeli kvalitnejsi spotrebice. Protoze zrovna ten vysavac, ktery zminujes, mame taky jeste puvodni - takovy ten podlouhly :lol: . Zrovna min.tyden jsem se byla na luxy informovat v Datartu, abych zjistila, jak to dneska vypada a funguje (nejake bezsackove byly pro me naprostou novinou :mrgreen: ), protoze se ulamuje hadice, a spravovat ho po 20ti letech uz fakt nebudem, koupime novy. Podle toho, co tu ctu, bych se nedivila, kdyby to byl nejaky „dvoulety“
Mne fakt 90% sportrebicu vydrzelo od svatby doposud, nekecam :)

Jo snad jen mycka me obcas nastve, na tu jsme meli opravare 3×, ted mam novou, a i ta ma svoje mouchy, napr. se obcas v procesu myti sama otevre :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.5.22 09:16

Rozhodně kupovat pekárnu kterou máte mít možnost opravit. Mám SilverCrest od Lidlu…je výrazně levnější než ostatní ale jsou u nás prakticky neopravitelné, nemá Lidl smluvního partnera a i když vám rozcupuje jen řemen tak ho nejde sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
4.11.24 07:43

Já musím říct, že jsem si oblíbila pekárnu ne skrze pečení chleba, ale skrze míchání těsta na cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí