Výběr peřiny a polštáře do postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
13.8.11 16:05

Výběr peřiny a polštáře do postýlky

Maminky, chtěla bych pořídit pro dítě 8m (doteď spí ve spacím pytlu + pokud je mu ještě chladněji,tak ještě přikrytý tenkou dekou) peřinu a polštář do dětské postýlky.

1. Zajímá mě, jaký materiál by byl nejvhodnější, aby se v tom malej nepotil, ale v zimě aby v tom bylo zároveň teploučko.
  1. Také jsem viděla několik rozměrů jak polštáře tak peřiny, jaký je ten klasický „dětský“ rozměr - jde mi o to, abych pak na to sehnala co nejvíce motivů povlečení (polštáře a peřiny z IKEA mám pocit, že mají specifickou velikost a povlečení se pak musí koupit jen u nich - to nechci!)…
  1. Pokud možno, přidejte i odkazy s čím jste vy osobně spokojené.
  1. Také by mě zajímalo, kde kupujete kvalitní dětské povlečení - aby fakt vydrželo?? Nám se osvědčil Matějovský, máme několik druhů několik let a pořád jako nádherně nové, žádné žmolíky či vyblednutí apod., má i dětské povlečení…

děkuji moc moc za tipy a rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
13.8.11 19:06

Materiál hlavně prací - proto máme duté vlákno. Až se přestane počurávat, dostane ovcu, jak máme my.

Já jsem věděla, že se mi moc líbí povlečení u Matějovského, proto jsem objednala peřinu i s polštářem právě tam - aby to mělo stejné rozměry a mohla jsem dokupovat (což jsem teda zatím neudělala :oops: :lol: ). Jinak je to fakt s těma rozměrama divoké. Ale mám ještě jedno povlečení, co jsme dostali, je to trochu jiný rozměr peřiny a nevadí to - jde o centimetry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
13.8.11 19:52
Angua píše:
Materiál hlavně prací - proto máme duté vlákno. Až se přestane počurávat, dostane ovcu, jak máme my.Já jsem věděla, že se mi moc líbí povlečení u Matějovského, proto jsem objednala peřinu i s polštářem právě tam - aby to mělo stejné rozměry a mohla jsem dokupovat (což jsem teda zatím neudělala :oops: :lol: ). Jinak je to fakt s těma rozměrama divoké. Ale mám ještě jedno povlečení, co jsme dostali, je to trochu jiný rozměr peřiny a nevadí to - jde o centimetry.

děkuji moc za tip, ani mě nenapadlo že má Matějovský i polštáře, myslela jsem jen povlečení a prostěradla :potlesk: tak to asi do toho půjdu, i cenově je to dobré :dance: a ty povlečení jsou náááádhernýýýý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina hermanová
13.7.12 11:05

Sháním tenký polštářek do postýlky a nemůžu ho nikde sehnat prosím poraďte mi kde ho koupím.. děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit
1479
17.5.13 09:37

Řeším to samé, ale moc odpovedí tu neni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
28.5.13 12:27

A co si ho nechat ušít?
já mám od tchýně péřový, slabý, ale měkkoučký, je teda rozměrově jiný, než klasické dětské polštářky, je dlouhý 60cm (prostě jako je šířka postýlky), ale mám na něj extra povlak a dávám „dětský“ povlak jen na deku.
A je bezvadnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401