Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, chtěla bych pořídit pro dítě 8m (doteď spí ve spacím pytlu + pokud je mu ještě chladněji,tak ještě přikrytý tenkou dekou) peřinu a polštář do dětské postýlky.
děkuji moc moc za tipy a rady ![]()
Materiál hlavně prací - proto máme duté vlákno. Až se přestane počurávat, dostane ovcu, jak máme my.
Já jsem věděla, že se mi moc líbí povlečení u Matějovského, proto jsem objednala peřinu i s polštářem právě tam - aby to mělo stejné rozměry a mohla jsem dokupovat (což jsem teda zatím neudělala
). Jinak je to fakt s těma rozměrama divoké. Ale mám ještě jedno povlečení, co jsme dostali, je to trochu jiný rozměr peřiny a nevadí to - jde o centimetry.
Angua píše:
Materiál hlavně prací - proto máme duté vlákno. Až se přestane počurávat, dostane ovcu, jak máme my.Já jsem věděla, že se mi moc líbí povlečení u Matějovského, proto jsem objednala peřinu i s polštářem právě tam - aby to mělo stejné rozměry a mohla jsem dokupovat (což jsem teda zatím neudělala![]()
). Jinak je to fakt s těma rozměrama divoké. Ale mám ještě jedno povlečení, co jsme dostali, je to trochu jiný rozměr peřiny a nevadí to - jde o centimetry.
děkuji moc za tip, ani mě nenapadlo že má Matějovský i polštáře, myslela jsem jen povlečení a prostěradla
tak to asi do toho půjdu, i cenově je to dobré
a ty povlečení jsou náááádhernýýýý ![]()
Sháním tenký polštářek do postýlky a nemůžu ho nikde sehnat prosím poraďte mi kde ho koupím.. děkuji moc!
A co si ho nechat ušít?
já mám od tchýně péřový, slabý, ale měkkoučký, je teda rozměrově jiný, než klasické dětské polštářky, je dlouhý 60cm (prostě jako je šířka postýlky), ale mám na něj extra povlak a dávám „dětský“ povlak jen na deku.
A je bezvadnej…