Výběr vysoké školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Jaký máte názor na soukromé vysoké školy? Popřípadě nemá někdo zkušenost se studiem na Vysoké škole psychosociálních studií v Praze?
Jsem už docela zoufalá, protože nejsem ten typ člověka, který by byl přesvědčen o tom, co chce dělat..skoro nic mě neláká, jen teda právě něco s tou psychologií a sociální prací je pro mě zajímavé a myslím si, že by mě to i bavilo studovat, ale nemám k tomu předpoklady, nejsem se sebou sama vyrovnaná a s komunikací to někdy taky vázne, dokážu sice lidem naslouchat, jsem empatická, ale nevím, jestli bych se v tomhle v budoucnu mohla uplatnit i v zaměstnání, přeci jen je to úplně něco jiného a hlavně to může být dost náročné, nese to i velkou zodpovědnost.
Názor na ně mám asi jako velká část (možná většina) populace. jednu takovou jsem vystudovala a byla to ztráta času. Opravdu velmi trapné.
Na školu, kterou zmiňuješ jsme uvažovala jít, ale nakonec jsem zvolila veřejnou VŠ - nehodlám už utrácet peníze za kraviny. Jakou pověst má zrovna tato škola nevím, ale mohla by být lepší, když se na ní dělají přijímačky. ![]()
Proč zvažuješ zrovna soukromou? Co obory jako „Sociální práce“, „Etopedie“, „Sociální patologie a prevence“…
Mohu porovnávat soukromou a veřejnou VŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jaký máte názor na soukromé vysoké školy? Popřípadě nemá někdo zkušenost se studiem na Vysoké škole psychosociálních studií v Praze?
Jsem už docela zoufalá, protože nejsem ten typ člověka, který by byl přesvědčen o tom, co chce dělat..skoro nic mě neláká, jen teda právě něco s tou psychologií a sociální prací je pro mě zajímavé a myslím si, že by mě to i bavilo studovat, ale nemám k tomu předpoklady, nejsem se sebou sama vyrovnaná a s komunikací to někdy taky vázne, dokážu sice lidem naslouchat, jsem empatická, ale nevím, jestli bych se v tomhle v budoucnu mohla uplatnit i v zaměstnání, přeci jen je to úplně něco jiného a hlavně to může být dost náročné, nese to i velkou zodpovědnost.
A proc nejdes na verejnou, socialni prace se stude treba na UHK..jako komunikovat musis na kazde Vs, jak chces delat zkousky nebo spolecne projekty, prezentace atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zacala bych tim, ze bych si definovala, co chces delat. Zajdi ke karierni poradkyni ve skole, obrat se na karierniho kouce, jestli fakt nevis. Na soukromou skolu bych nesla z toho duvodu, ze jednak maji prisernou povest a jednak budes za par let pravdepodobne tam, kde jsi ted - jen s vystudovanou nepouzitelnou skolou a o par desitek az stovek tisic za skolne chudsi.
Pracuju v oboru, na ktery clovek nepotrebuje mit vystudovany tento obor na vysoke skole, takze k nam chodi uchazeci z ruznych vysokych skol a ruznych oboru a jedno maji spolecne - jakmile jsou ze soukrome skoly, tak jsou prakticky nepouzitelni a nejsou schopni se temer nic naucit, natoz tak neco sami vymyslet nebo na neco prijit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit