Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechala jsem prez noc svitit svetla u auta a dva mesice stara baterka je totalne k. o.Manzel neni doma.Bude si tukat na celo, co sem to zase udelala.Ted k dotazu.Co s tim? Dobiji mi to na autodilne? Jsem ale blbon ![]()
@TalinkaR buď dobít doma autonabíječkou, nebo obvolat servisy
Mame doma dobijecku, ale neni to nabijecka, je to nejaka slaba. Myslite, ze staci nabit to trochu, ze se to pri jezdeni zase dobije?
A co startovací kabely? Nemáš? Stačí, aby tě někdo přes kabel nahodil a pak už to dobiješ za jízdy. Je to ale jen takový rychlý řešení. Pak stejně musíš dobít přes nabíječku buď doma nebo v servisu.
Buď přes startovací kabely a nechat auto nastartované, nejlíp vyjet někam dál, aby se dobila nebo na nabíječku, to je otázka několika hodin.
Povedl se mi husarsky kousek: mam rano ukazat auto potencialnimu kupci a podarilo se mi vymlatit baterku
co ted? Zavolat mu, at prijede jindy nebo ho pozvat na obhlidku s tim, ze to auto pujde dobit a zkontrolovat do servisu(coz bylo stejne v planu)? Citim se jak pitomec ![]()
@Margery píše: Více
sehnat znameho a dobit pres startovaci kabely nez zajemce dojede - to by neslo?
@Grizelda02 to nedam, dojede v osm rano
zjistila jsem to pred hodinou a pul, takze cas hraje proti mne… ![]()
Ty nemáš mezi kamarády někoho s nabíječkou? Jinak ti holt nezbyde než čekat do rána…
@Margery píše: Více
Přesunula bych kupce na jiný den nsbo odpoledne. Prodávat auto s vymlácenou baterkou je fakt blbý.
Nakonec s tím nebyl problém, zájemce stejně požaduje předprodejní kontrolu v servise ![]()
@Hanney7 píše: Více
Dohodli jsme se napůl. Já s tím problém nemám, nechci pak řešit nějakou reklamaci ![]()