Jak vybrat kočár

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
28.2.20 12:50

Vybrat jak kočár

Ahoj holky, sháním kočárek - trojkombinace, na ceně nezáleží, musí něco vydržet, chci s ním chodit jak po městě, tak ho brát i do lesa, auto mám menší, takže skladnější, dostatečný úložný prostor, odpružená a otočná kola. Můžete mi prosím poradit, jsem už nějaká bezradná co vybrat :-)

Příspěvek upraven 28.02.20 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
28.2.20 13:20

Ja bohuzel na druhe dite vybirala podle penez. Takze na vzhled se mi nelibi, ale jinak splnuje vse co jsem potrebovala. A vydrzel toho uz hodne vcetne silenych cest v lese.Mam 3kombinaci Dorjan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.2.20 13:23

Já mám Dorjan Baby Boat. Nemá nijak elegantní vzhled do města, ale ani se za něj nestydím, mně se líbí :) Vybrala jsem kvůli tomu, že má velkou korbu a já měla dítě na podzim a zimu a taky proto, že se mi zdá super ten sporťák. Jaký ten bude ale teprve zjistím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
28.2.20 13:33

BabyDesign, kterýkoliv model. Máme LupoComfort. Parádní, měkká jízda. Doporučuji však dvojkombinaci a kvalitnější vajíčko. Na podvozek dáš adaptéry. Měla by ses do 20tis vejít i s tím vajíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
28.2.20 13:35

Presne, kuli velikosti korby jsem si ho taky vybrala. Srovnavala jsem v obchode a jen tenhle mel korbu fakt velkou.Jsem s nim spokojena i kdyz na vzhled se mi libi ty moderni kocarky treba za 25tis a vic 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
28.2.20 14:16

Pozor na trojkombinace - autosedačky z nich často nejsou příliš kvalitní a bezpečné. Doporučuji spíš koupit dvojkombinaci a zvlášť kvalitní testovanou sedačku - Cybex, Britax, Maxi-Cosi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.2.20 17:51

Nakonec jsem se rozhodla, že může být i dražší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí