Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, sháním kočárek - trojkombinace, na ceně nezáleží, musí něco vydržet, chci s ním chodit jak po městě, tak ho brát i do lesa, auto mám menší, takže skladnější, dostatečný úložný prostor, odpružená a otočná kola. Můžete mi prosím poradit, jsem už nějaká bezradná co vybrat ![]()
Příspěvek upraven 28.02.20 v 15:56
Ja bohuzel na druhe dite vybirala podle penez. Takze na vzhled se mi nelibi, ale jinak splnuje vse co jsem potrebovala. A vydrzel toho uz hodne vcetne silenych cest v lese.Mam 3kombinaci Dorjan.
Já mám Dorjan Baby Boat. Nemá nijak elegantní vzhled do města, ale ani se za něj nestydím, mně se líbí
Vybrala jsem kvůli tomu, že má velkou korbu a já měla dítě na podzim a zimu a taky proto, že se mi zdá super ten sporťák. Jaký ten bude ale teprve zjistím.
BabyDesign, kterýkoliv model. Máme LupoComfort. Parádní, měkká jízda. Doporučuji však dvojkombinaci a kvalitnější vajíčko. Na podvozek dáš adaptéry. Měla by ses do 20tis vejít i s tím vajíčkem.
Presne, kuli velikosti korby jsem si ho taky vybrala. Srovnavala jsem v obchode a jen tenhle mel korbu fakt velkou.Jsem s nim spokojena i kdyz na vzhled se mi libi ty moderni kocarky treba za 25tis a vic 😀
Pozor na trojkombinace - autosedačky z nich často nejsou příliš kvalitní a bezpečné. Doporučuji spíš koupit dvojkombinaci a zvlášť kvalitní testovanou sedačku - Cybex, Britax, Maxi-Cosi..