Jsem totálně vyčerpaná a unavená, zažila jste to některá?

1351
29.11.18 18:20

Myslím, že toho bylo hodně. Trochu si odpočiň a vykašli se na to co bylo. Je potřeba se oklepat a hledět dopředu. Hlavně už bych neřešila matku a ex. Babičku musíš nechat odejít. Drž se, zlepší se to.
Jo ještě mě napadlo, ať ti vyšetří štítnou žlázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
346
29.11.18 18:31
@7.straka píše:
Myslím, že toho bylo hodně. Trochu si odpočiň a vykašli se na to co bylo. Je potřeba se oklepat a hledět dopředu. Hlavně už bych neřešila matku a ex. Babičku musíš nechat odejít. Drž se, zlepší se to.
Jo ještě mě napadlo, ať ti vyšetří štítnou žlázu.

Děkuji :hug: na štítnou žlázu dělali též odběr a ta je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
29.11.18 18:40

Měla jsi toho hodně. Ono paradoxně, když se věci trochu uklidní, tak až pak máš čas se sesypat. Vezmi tu nemocenskou a hodně odpočívej, prošla sis peklem. Ty záda tě stejně nejspíš bolí ze stresu. Akorát moc nevěřím homeopatikům..radši zajdi za psychologem nebo psychiatrem aspoň na pokec :hug: Přeji ti do budoucna už jen to hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
29.11.18 19:20
@baimoli píše:
Měla jsi toho hodně. Ono paradoxně, když se věci trochu uklidní, tak až pak máš čas se sesypat. Vezmi tu nemocenskou a hodně odpočívej, prošla sis peklem. Ty záda tě stejně nejspíš bolí ze stresu. Akorát moc nevěřím homeopatikům..radši zajdi za psychologem nebo psychiatrem aspoň na pokec :hug: Přeji ti do budoucna už jen to hezké.

To je tedy paradox… Vše je tak jak má být a místo toho abych si to užívala tak se sesypu :D :oops: Přítel je tedy úžasný. Řekl mi, ať jsem doma jak bude potřeba a dám se do kupy. Snažíme se o mimčo, tak se třeba povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
29.11.18 19:24
@Violla píše:
Děkuji :hug: na štítnou žlázu dělali též odběr a ta je v pořádku

Nemáš zač. Ještě mě napadá borelióza. Ta dost potrápila kamarádku. Neměla jsi klíště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
29.11.18 19:31
@7.straka píše:
Nemáš zač. Ještě mě napadá borelióza. Ta dost potrápila kamarádku. Neměla jsi klíště?

Neměla. Nevim no. Komplet krevní obraz byl dnes v pořádku včetně štítné žlázy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
29.11.18 20:05
@Violla píše:
Neměla. Nevim no. Komplet krevní obraz byl dnes v pořádku včetně štítné žlázy

To je dobrá zpráva. Tak v tom případě se oklikou vracím k první odpovědi - hodit minulost za hlavu, odpočívat a dívat se dopředu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
10.12.18 13:30

@Violla jj, stres dela divy. A souhlasim s @baimoli, proste az opadne adrenalin telo najednou zjisti, co ho vsechno boli (porovnala bych to se svou zkusenosti z bojoveho sportu - dokud se peres, je vsechno ok, kdyz zapas skonci, tak najednou zjistis, kde vsude jsi dostala ranu). Babicku truchli, vybrec se, kup ji kytku na hrob…cokoliv ti bude pripadat spravne. Jinak se mas prece na co tesit: noba prace, pritel, treba i mimco… Minulost nech plavat a proste zij. Kdyz to ale nepujde, neni ostuda si rict o pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí