Vychytávky čehokoliv a vylepšování

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Gorgeous
18.11.14 11:54

Vychytávky čehokoliv a vylepšování

Ahoj holky, nenašla jsem téma, co by mě bavilo se do něj dokola vracet a tak zakládám tohle. Baví mě různé vychytávky čehokoliv. Máte nějaké? Ať už se to týká domácnosti, zahrady, dětí, výletů, vaření, hubnutí, cvičení prostě čehokoliv. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.11.14 11:57

@Gorgeous jsou tu na to diskuze -vychytávky na úklid, vaření atd.. pohledej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
18.11.14 12:00

@martina.se ráda bych vše v 1 ;) chodit sem pravidelně, ale pohledám ještě určitě tohle téma mě baví, právě se ponuďuju doma a vymýšlím do čeho píchnout :lol:

• Citovat
  • Upravit
6594
18.11.14 12:05

S dovolením počkám, co kdo poradí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.11.14 12:24

Budu sledovat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
18.11.14 12:30

Tak já jsem právě nedávno nakoupila do bytu nové žárovky, které imitují denní světlo a musím uznat že vyšší cena byla dobrá investice.Je málo sluníčka, ale doma máme krásně :)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.11.14 12:49

@Gorgeous prosím o odkaz

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
18.11.14 13:27

@KackaDoup Tady je lampa http://www.conrad.cz/…36-w.k860305

Na netu jsem našla jen tuhle, my jsme je nakoupili v electrowordu ale pohledej jsou to žárovky imitující denní světlo Day Light :palec:
http://www.fortel-katalog.cz/…i-svetlo.htm
Světelná terapie v zimě při nedostatku světla a únavě z počasí :) Mě to moc pomáhá.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.11.14 13:40

@Gorgeous vím k cemu to je..my mame v dome tmu…hele a s vetsim zavitem?

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
18.11.14 13:47

@KackaDoup To ti neporadím, já zaúkolovala manžela aby nakoupil žárovky Daylight tak, aby nám do lustrů pasovali závitem :nevim: teď není doma, abych se ho zeptala, ale přišla jsem na ně tak, že mám doma na focení a nasvícení Daylight sadu pro fotografy a to světlo je báječné, tak jsem toužila i po běžných žárovkách tohoto typu. Zeptej se v elektru. :)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.11.14 13:48

@Gorgeous :kytka: budu googlit ;)

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
18.11.14 13:48

Já tmu nesnáším a tak doma pořád zapaluji vonné svíčky. Mám je dokonce i na záchodě a všechno mi doma svíčkami svítí a voní :mrgreen: Jako dárky mi všichni kupují svíčky, takové ty mega co dlouho vydrží a mám je na dlouho.Je to asi moje úchylka ty světýlka.

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
18.11.14 13:49
@KackaDoup píše:
@Gorgeous :kytka: budu googlit ;)
:palec: i dětem to svědčí
  • Citovat
  • Upravit
19.11.14 00:26

@Gorgeous Haha, já taky svíčky mám hrozně ráda, mám je skoro na každém rohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 00:33

Nevím, jestli je to vychytávka, ale… oblečení, na kterém už jsou takové malé kuličky (to jsem blbá, zapoměla jsem jak se nazývají :zed: ) lze „obnovit“ s pomocí jednorázového holítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný