Vychytávky čehokoliv a vylepšování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
20.11.14 01:29

@majki.r s tim cistenim vzduchu bych tomu zrovna verila.. vzdyt obycejna mata ho dokaze vycistit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 01:29

@majki.r krásná!!! No ale ty ceny, to mě můj tou lampou vezme po hlavě, jak zjistí cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.11.14 01:33

@murkyf Taky tomu věřím, nebo je aspoň příjemné tomu věřit. Ale je fakt, že teď v těhotenství radši nepoužívám žádné vůně do bytu…jinak jsem na to ulítlá. Jak někde nejsou svíčky, lampy, a květiny(nejlépe bonsaje), tak tam pro mě není útulno :)
@tinkerbelll Si ji musíš nadělit pod stromeček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 01:37

@majki.r no nějak to uhraju… :D ale líbí se mi spíš ty uhlazené styly. Máme obývák ve stylu nordic, a ten co se mi líbí by nám taaaaaak pasoval :srdce:

A je možnost si někde v kameňáku očmuchat ty vůně?? Nevíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.11.14 01:38

@tinkerbelll Já taky váhala kvůli ceně :-) Koukala jsem na ně x měsíců, hledala na internetu ty nejhezčí a pak jsem si nakonec řekla, že přece v práci makám, za sebe neutrácím a když už něco koupím, tak jsou to dárky pro ostatní…tak proč bych si pro jednou neudělala radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.11.14 01:41

@tinkerbelll Určitě je, jen je třeba ty kameňáky najít :-) Já si přes net objednala skoro všechny vzorky, co měli, poslali mi je myslím zadarmo, nebo skoro zadarmo, už si to moc nepamatuju. Ale bylo to i k jiné objednávce, nevím, jak je to s objednávkou čistě jen vzorků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 01:42

@majki.r no u nás ve Zlíně bych s tím asi nepočítala… Jedu o víkendu do Brna, takže bych to obhlídla tam někde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.11.14 01:44

@tinkerbelll Ono je určitě lepší si to očuchat někde naživo…já se v jedné vůni docela sekla a pak mě to mrzelo. Jako vzorek voněla krásně a v lampě mi nevoněla. Ale tehdy jsem ji asi nenaředila, tak to možná bylo moc syté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.11.14 01:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 01:48
@majki.r píše:
@tinkerbelll mrkni na toto
http://www.svetbytovychvuni.cz/…-obchod-Zlin

Tam mají i Yankee Candles!, miluju tě :potlesk: :* to musí být nějaký nový obchod, byla jsem tam v pátek a nic jsem neviděla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 01:49

@majki.r a ceny jsou víc než super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.11.14 01:50
@tinkerbelll píše:
Tam mají i Yankee Candles!, miluju tě :potlesk: :* to musí být nějaký nový obchod, byla jsem tam v pátek a nic jsem neviděla 8o

Vidíš to, a já zadala do googlu katalytické lampy Brno a našlo mi to Voňavý obchod ve Zlíně :-) To máme nějak propojené :-)))
Tak si tam skočíš a očíhneš to? Jsem zvědavá, jestli si nějakou pořídíš, mi pak musíš dát vědět :-) Zas bych ale nerada, abych tě tady lákala k investici, které pak budeš litovat, kdyby ti to třeba nevonělo…tak jsem ráda, že si to nejdřív vyzkoušíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 01:59

@majki.r no nee, já jsem ráda :) hlavně, že je to kvalitní. Bůhví, co v těch sračkách jako je AirWick atd. je :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.11.14 02:02

@tinkerbelll To záleží na tobě, jestli budeš věřit výrobci, který tvrdí, že je to zdraví prospěšné :-) Já to beru tak, že o těch osvěžovačích typu AirWick se ví, že obsahují jedy, kdežto tady se spekuluje o tom, jestli jsou katalytické lampy skutečně zdravé, jak tvrdí výrobce…mě to zní líp, tak jsem radši pro katalytické lampy :-)(ale jak jsem psala, v těhu neriskuji nic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 02:06
@majki.r píše:
@tinkerbelll To záleží na tobě, jestli budeš věřit výrobci, který tvrdí, že je to zdraví prospěšné :-) Já to beru tak, že o těch osvěžovačích typu AirWick se ví, že obsahují jedy, kdežto tady se spekuluje o tom, jestli jsou katalytické lampy skutečně zdravé, jak tvrdí výrobce…mě to zní líp, tak jsem radši pro katalytické lampy :-)(ale jak jsem psala, v těhu neriskuji nic)

To dám přečíst chlapovi, už asi třikrát během týdne mi bylo řečeno, že jsem poslední dobou nějaká otrávená a jedovatá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný