Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@majki.r s tim cistenim vzduchu bych tomu zrovna verila.. vzdyt obycejna mata ho dokaze vycistit ![]()
@majki.r krásná!!! No ale ty ceny, to mě můj tou lampou vezme po hlavě, jak zjistí cenu ![]()
@murkyf Taky tomu věřím, nebo je aspoň příjemné tomu věřit. Ale je fakt, že teď v těhotenství radši nepoužívám žádné vůně do bytu…jinak jsem na to ulítlá. Jak někde nejsou svíčky, lampy, a květiny(nejlépe bonsaje), tak tam pro mě není útulno ![]()
@tinkerbelll Si ji musíš nadělit pod stromeček ![]()
@majki.r no nějak to uhraju…
ale líbí se mi spíš ty uhlazené styly. Máme obývák ve stylu nordic, a ten co se mi líbí by nám taaaaaak pasoval ![]()
A je možnost si někde v kameňáku očmuchat ty vůně?? Nevíš??
@tinkerbelll Já taky váhala kvůli ceně
Koukala jsem na ně x měsíců, hledala na internetu ty nejhezčí a pak jsem si nakonec řekla, že přece v práci makám, za sebe neutrácím a když už něco koupím, tak jsou to dárky pro ostatní…tak proč bych si pro jednou neudělala radost ![]()
@tinkerbelll Určitě je, jen je třeba ty kameňáky najít
Já si přes net objednala skoro všechny vzorky, co měli, poslali mi je myslím zadarmo, nebo skoro zadarmo, už si to moc nepamatuju. Ale bylo to i k jiné objednávce, nevím, jak je to s objednávkou čistě jen vzorků…
@majki.r no u nás ve Zlíně bych s tím asi nepočítala… Jedu o víkendu do Brna, takže bych to obhlídla tam někde ![]()
@tinkerbelll Ono je určitě lepší si to očuchat někde naživo…já se v jedné vůni docela sekla a pak mě to mrzelo. Jako vzorek voněla krásně a v lampě mi nevoněla. Ale tehdy jsem ji asi nenaředila, tak to možná bylo moc syté.
@tinkerbelll mrkni na toto
http://www.svetbytovychvuni.cz/…-obchod-Zlin
@majki.r píše:
@tinkerbelll mrkni na toto
http://www.svetbytovychvuni.cz/…-obchod-Zlin
Tam mají i Yankee Candles!, miluju tě
to musí být nějaký nový obchod, byla jsem tam v pátek a nic jsem neviděla ![]()
@tinkerbelll píše:
Tam mají i Yankee Candles!, miluju tě![]()
to musí být nějaký nový obchod, byla jsem tam v pátek a nic jsem neviděla
Vidíš to, a já zadala do googlu katalytické lampy Brno a našlo mi to Voňavý obchod ve Zlíně
To máme nějak propojené ![]()
Tak si tam skočíš a očíhneš to? Jsem zvědavá, jestli si nějakou pořídíš, mi pak musíš dát vědět
Zas bych ale nerada, abych tě tady lákala k investici, které pak budeš litovat, kdyby ti to třeba nevonělo…tak jsem ráda, že si to nejdřív vyzkoušíš ![]()
@majki.r no nee, já jsem ráda
hlavně, že je to kvalitní. Bůhví, co v těch sračkách jako je AirWick atd. je ![]()
@tinkerbelll To záleží na tobě, jestli budeš věřit výrobci, který tvrdí, že je to zdraví prospěšné
Já to beru tak, že o těch osvěžovačích typu AirWick se ví, že obsahují jedy, kdežto tady se spekuluje o tom, jestli jsou katalytické lampy skutečně zdravé, jak tvrdí výrobce…mě to zní líp, tak jsem radši pro katalytické lampy
(ale jak jsem psala, v těhu neriskuji nic)
@majki.r píše:
@tinkerbelll To záleží na tobě, jestli budeš věřit výrobci, který tvrdí, že je to zdraví prospěšnéJá to beru tak, že o těch osvěžovačích typu AirWick se ví, že obsahují jedy, kdežto tady se spekuluje o tom, jestli jsou katalytické lampy skutečně zdravé, jak tvrdí výrobce…mě to zní líp, tak jsem radši pro katalytické lampy
(ale jak jsem psala, v těhu neriskuji nic)
To dám přečíst chlapovi, už asi třikrát během týdne mi bylo řečeno, že jsem poslední dobou nějaká otrávená a jedovatá
![]()