Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No jo holky, jenže oni mají jednu vůni, kterou jsem si úplně zamilovala
z lamp mě většinou bolí hlava, ale ty esenciály Saloos určitě zkusím, jejich kosmetiku jsem používala pro děti, když byli miminka a nemůžu říct ani ň - úžasné
myslela jsem, že dělají jen kosmetiku…
Koupím to normálně v drogérce??
@tinkerbelll Já ten Saloos taky vyzkouším, měla jsem od nich myslím kokosový olej, jestli se nepletu, už je to dlouho
Ten jsem si matlala i do vlasů ![]()
Máš pravdu, že s lampami opatrně, často voní moc agresivně a pak bolí hlava. I proto mám ráda tu katalytickou, prostě ji přiklopím a nevoní, za hoďku ji zas otevřu a zase hezky provoní místnost ![]()
@majki.r kde všude já na tebe nenarazim
kokosák je úplně TOP, bez něj by jsme snad ani nefungovali… Mažu s ním děcka, taky si ho dávám na vlasy, dávám ho do buchet, smažíme na něm palačinky, jeden máme i v nočním stolku ![]()
A jak teda přesně funguje ta katalycká lampa??
stačí jen zásadní rozdíly…
@tinkerbelll To je tím, že ponocujem, vždycky tě tu v noci potkám ![]()
Ten kokosový olej je paráda a nádherně voní
Líbí se mi, když pak cítím tu vůni ve vlasech.
Katalytická lampa funguje tak, že máš nádržku na náplň, do které z víčka vedou knoty, které tu náplň nasávají. Ty pak tu lampu zapálíš, stačí na minutku nebo dvě, lampa se zahřeje, ty to po té chviličce zhasneš a přiklopíš ozdobným krytem.
Tím, že je lampa zahřátá, tak krásně voní a vydrží dlouho. Když už nebudeš chtít, aby z lampy unikala vůně, tak ji jednoduše přiklopíš jiným víčkem a neucítíš nic.
Výhoda je v tom, že nikde nenecháváš hořet svíčku, pokud se bojíš požáru a taky si krásně můžeš regulovat dobu, kdy lampa voní ![]()
Jen doporučuju ředit vonné náplně nevonnými, aby to nebylo moc ostré.
@tinkerbelll píše:
@majki.r kokosák ale nemám od Saloosu…
Já ho teď taky nemám od Saloosu, mám ho od Purity Vision, kupovala jsem ho v DM ![]()
@tinkerbelll olejicky koupis takrka kdekoli.. i jiny znacky, ale u tech treba neevim to rozdeleni prirodni vs. synteticky.. ja pouzivam saloos, kapu do masazniho oleje, do aromalamp, do koupele.. casto nam v praci v chodbe kde nejsou okna na vetrani smrdi odpady.. a to je smrad a ostuda uplne
koupila jsem v ikee takovy ty sklenicky na cajovy svicky a leju do nich smes z vody a silice maty.. mata cisti vzduch a fakt to jde uz po chvili znat.. sef si ze mne delal srandicky, samy hahaha a ted porad: sandro, uz nam to zase smrdi v chodbe, nevyprchal ten olej? ![]()
Silice koupis v drogerii, na netu, v kramkach kam zeny nesmi s penezma - tj. kramky s kvetinama, keramikou a temahle vecma, u nas i v supermarketech, vetsich zahradnictvich.. no narazim na ne snad vsude… mam jich treba 40
ale ja s nima i teda masiruju.. hlavne jak jsem rekla bacha na ty stitky.. u saloosu kupovat jen se zelenym..
@majki.r píše:
Já ho teď taky nemám od Saloosu, mám ho od Purity Vision, kupovala jsem ho v DM
Tu lampu určitě zkusím, kde ji seženu, prosím tě?? ![]()
@majki.r a slozeni tech naplni je ok?
ty lampicky jsou krasny, to se musi nechat ![]()
@majki.r do těch lamp je nějaká speciální náplň? Tam nejde nalít, co sama chci?? Jdu je občíhnout na Google ![]()
@tinkerbelll ja tam driv sla vzdycky,,jen na kukacku" a doma pak zjistovala za co jsem utracela a kolik jakej kus vubec stal
ted tam chodim kupovat jen darky a u toho je vetsinou i partner a tak z kramku vychazime jen s darkem ![]()
@tinkerbelll Já je objednávala na netu, mám konkrétně Purple Haze od Ashleigh & Burwood, líbí se mi fialová barva
Je krásná, od téhle firmy špatně nekoupíš, jen jsou drahé (ale kvalitní).
@murkyf Stejně tak i náplně jsem brala od té firmy, věřím jim, je to originální výrobce. Neměla jsem s nimi problém, jen opravdu doporučuju ředit.
Sám výrobce ti k lampě pošle info o tom, že údajně čistí vzduch, nepředpokládám, že by složení vůní bylo nějak nebezpečné, ale člověk nikdy neví u ničeho, že jo.
Nekupovala bych to od někoho, kdo nevyrábí kvalitní lampy, tam bych se pak bála.
@murkyf píše:
@tinkerbelll ja tam driv sla vzdycky,,jen na kukacku" a doma pak zjistovala za co jsem utracela a kolik jakej kus vubec stalted tam chodim kupovat jen darky a u toho je vetsinou i partner a tak z kramku vychazime jen s darkem
S chlapem je to vždycky jistější ![]()