Vychytávky čehokoliv a vylepšování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.11.14 20:29

A ještě : aby se zrcadlo v koupelně nezamlžovalo, je nutné ho natřit kremem na holení a pak do sucha ručnikem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
19.11.14 20:30
@zuzkapavlicova píše:
A ještě : aby se zrcadlo v koupelně nezamlžovalo, je nutné ho natřit kremem na holení a pak do sucha ručnikem :)

8o všechno co píšeš zkusím :)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
19.11.14 20:33
@zuzkapavlicova píše:
Ještě jsem si vzpoměla : jestli nemáte čas na žehlení košile, můžete si ji vzit s sebou do sprchy, díky vlhkosti „vyžehlí“ sama sebe :palec:jestli na chvílku přikrýt máslo z ledničky, které po ránu nejde dobře namazat na chleba, horkou skleničkou, tak to hrozné pomůže udělat chlebiček rychleji

maslo mam stale na lince ;)

• Citovat
  • Upravit
Gorgeous
19.11.14 20:36
@KackaDoup píše:
maslo mam stale na lince ;)

to i já a dala jsem ho do zavírací krabičky od ramy :) ale margaríny nekupuju jsou v tom rostlinné oleje a ty obsahují transmastné kyseliny :poblion: to už je lepší živočišný tuk v podobě kvalitního másla :)

• Citovat
  • Upravit
19.11.14 20:37

@Gorgeous haha :D, no tak to je super, že je to pro někoho bude užitečné :)

jo, ještě si pamatuju tip na citrony a pomeranče, že pokud je před vylisováním šťávy koulet po stole, tak té štavy dají mnohem víc

s tím citronem ještě funguje dát ho do vroucí vody na 10 minut, taky pak davá štavy víc, než obvykle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 20:38

@Gorgeous já poslední dobou snažím se vůbec máslo nejíst, i když vím, že je pro tělo nutné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 20:40

@Gorgeous s tím zrcadlem to opravdu funguje :) když jsem to poprvé zkusila, byla jsem nadšená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
19.11.14 20:41

@zuzkapavlicova maslo je zdrave! kokosovy tuk, maslo a olivovy olej..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
19.11.14 20:41

@Gorgeous ztuzene rostline oleje jsou v tech margarinech..

• Citovat
  • Upravit
26716
19.11.14 20:58
@zuzkapavlicova píše:
@Gorgeous

s tím citronem ještě funguje dát ho do vroucí vody na 10 minut, taky pak davá štavy víc, než obvykle

Vitamin c vydrzi jen asi 42 stupnu celsia, takze timhle figlem ziskas jen kyselou stavu ;)
jinak ale dobry tipy a dobra debata :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
20.11.14 00:30

@tinkerbelll
Chyba dle me je v tom ze pouzivas synteticke vune.. kup 2 aromalampy, oleje a von takto.. pokud budes kupovat od saloosu, tak jen ty se zelwnym stitkem.. ty s hnedym jsou taky synteticke ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
20.11.14 00:32

@KackaDoup ne vsechny.. davej bacha at je ten stitek zhruba uprostred etikety zepredu zeleny.. hnedy stitekje synteticka silice..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.11.14 00:42

@murkyf A zkoušely jste holky katalytické lampy? Já mám jednu, kvalitnější a nádhernou, stála sice dost, ale nááádherně provoní i celou místnost. Navíc by to prý mělo být zdravé, podle toho, co jsem četla, má desinfekční účinky (ale někde to zas vyvrací). Každopádně škodlivé by být neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
20.11.14 00:48

@majki.r ja abych se priznala, tak tomu moc neverim.. spis jsem zastancem klasicky aromalampy.. ty naplne pry nejsou moc ok.. ale je to jak si psala, nekdo to hani nekdo vychvaluje.. kazdymu sedi neco jineho noo :-) priznavam, ze na vlastni nos jsem to jeste necitila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
20.11.14 00:52

@murkyf Já si jednu pořídila do kanceláře, koupila jsem si vůni bílého čaje a nádhera. Pro mě měla ta lampa pozitiva i v tom, že ji nenecháváš hořet. Přeci jen jsem pracovala v nemocnici a případný požár by byl malér, tak jsem nerada zapalovala svíčky, když jsem pořád musela někam odbíhat.
Tu katalytickou lampu naplníš, pak ji zapálíš třeba jen na dvě minuty a pak zhasneš, přiklopíš víčko…tím se lampa nahřeje a voní pak ještě x hodin, aniž by cokoli hořelo.
Když pak nechceš, aby voněla, tak ji přiklopíš spešl víčkem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný