Neudržím korunu

Anonymní
16.11.14 16:36

Neudržím korunu

Ahoj mamči, nevím proč to sem píšu, asi chci slyšet, že v tom nejsem sama, že to má někdo taky tak.
Problém je v tom, jak zní nadpis, že prostě neudržim korunu… vím to jen já a nafackovala bych si za to. Pořád něco potřebuji, v práci se objednává Oriflame, Dedra, Avon a Bonprix. Třeba jdu něco koupit a nemůžu koupit jednu věc, ale hned dvě. Problém je v tom, že nemáme nouzi o peníze a o to je to ještě horší. Dnes jsem si říkala, kolik bych mohla mít našetřeno nebýt těch věčných pitomin…jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
16.11.14 16:39

Podobne…

Jedina cesta - kdyz penize prijdou, tak ty, co jsou „navic“, tak odeslat nekam, odkud nepujdou tak jednodusse vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.11.14 16:44

Přesně…jak píše Ali…odeslat každý měsíc X tisíc na jiný účet…a bloknout výběry z toho účtu…já to taky tak dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.14 16:44

Taky se máme dobře, ale celý můj „příspěvek na bydlení“ padne na nesmyslné objednávání nových věcí přes net… co budu delat az nebudeme mit tolik penez to fakt nevim :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11117
16.11.14 16:49
@Anonymní píše:
Taky se máme dobře, ale celý můj „příspěvek na bydlení“ padne na nesmyslné objednávání nových věcí přes net… co budu delat az nebudeme mit tolik penez to fakt nevim :mrgreen:

jako, kdyz si nekdo vydela a utraci, tak to chapu a je to kazdeho vec. ale tim prispevkem na bydleni jsi me docela nas.r.ala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.11.14 16:50

Jsem to same, ale pred muzem delam, ze jsem sporiva a ty veci vazne potrebujem :D na stesti je mu to fuk. Ale je fakt ze cast dam hned na stranu a na tu si sahnout nedovolim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.11.14 16:51
@Ali-Ali píše:
jako, kdyz si nekdo vydela a utraci, tak to chapu a je to kazdeho vec. ale tim prispevkem na bydleni jsi me docela nas.r.ala :roll:

To zas byla urco provokacka. Takhle pri nedeli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
16.11.14 16:52
@Anonymní píše:
Taky se máme dobře, ale celý můj „příspěvek na bydlení“ padne na nesmyslné objednávání nových věcí přes net… co budu delat az nebudeme mit tolik penez to fakt nevim :mrgreen:

Příspěvek na bydlení je vždy určen na úhradu nákladů na bydlení. Ty se asi musíš mít dobře, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Ali-Ali proč?

• Citovat
  • Upravit
29577

Máme takovou holku v práci. Je s přítelem 7 let, oba mají dohromady přes 50 t a kolikrát si jdou před výplatou půjčit k rodičům.
Když ty kozačky jsou tak hezký, stošedesátá bunda ve skříni se snese, a tak dále.
Ted´se mají stěhovat do Prahy( aby bylo víc peněz) a nemají ani na ten přesun- stěhování
Co na to říct? Blbečci?
Jak ti tu radí-odešli si po výplatě nějaké tisíce na jiný účet, já to tak dělám roky a jsme spokojení ;)

Příspěvek upraven 16.11.14 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jo takhle já jsem nemyslela soc. dávku, proto jsem to dala do uvozovek… říkám tomu tak, co mi dá manžel navíc na náklady na bydlení atd :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2453
16.11.14 16:54

Příspěvek na bydlení je v uvozovkách, tak pevně věřím, že tím je myšlen třeba nějaký finanční obnos od manžela. Snad teda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.11.14 16:55
@Anonymní píše:
Jo takhle já jsem nemyslela soc. dávku, proto jsem to dala do uvozovek… říkám tomu tak, co mi dá manžel navíc na náklady na bydlení atd :mrgreen:

tak pokud nedluzis na najmu a manzel je v pohode, tak je to ciste tvoje vec ;)

pokud fakt chces usetrit, tak proste odeslat na nejaky sporici ucet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.11.14 16:56
@Anonymní píše:
Jo takhle já jsem nemyslela soc. dávku, proto jsem to dala do uvozovek… říkám tomu tak, co mi dá manžel navíc na náklady na bydlení atd :mrgreen:

Jo taak :mrgreen: ja sem kapesnymu od rodicu rikala " duchod" :D tenkrat jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
16.11.14 16:56
@Anonymní píše:
Ahoj mamči, nevím proč to sem píšu, asi chci slyšet, že v tom nejsem sama, že to má někdo taky tak.
Problém je v tom, jak zní nadpis, že prostě neudržim korunu… vím to jen já a nafackovala bych si za to. Pořád něco potřebuji, v práci se objednává Oriflame, Dedra, Avon a Bonprix. Třeba jdu něco koupit a nemůžu koupit jednu věc, ale hned dvě. Problém je v tom, že nemáme nouzi o peníze a o to je to ještě horší. Dnes jsem si říkala, kolik bych mohla mít našetřeno nebýt těch věčných pitomin…jak jste na tom vy?

:D :pankac: daruji ti svoji kreditku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný