Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podobne…
Jedina cesta - kdyz penize prijdou, tak ty, co jsou „navic“, tak odeslat nekam, odkud nepujdou tak jednodusse vybrat.
Přesně…jak píše Ali…odeslat každý měsíc X tisíc na jiný účet…a bloknout výběry z toho účtu…já to taky tak dělám.
Taky se máme dobře, ale celý můj „příspěvek na bydlení“ padne na nesmyslné objednávání nových věcí přes net… co budu delat az nebudeme mit tolik penez to fakt nevim ![]()
@Anonymní píše:
Taky se máme dobře, ale celý můj „příspěvek na bydlení“ padne na nesmyslné objednávání nových věcí přes net… co budu delat az nebudeme mit tolik penez to fakt nevim
jako, kdyz si nekdo vydela a utraci, tak to chapu a je to kazdeho vec. ale tim prispevkem na bydleni jsi me docela nas.r.ala ![]()
Jsem to same, ale pred muzem delam, ze jsem sporiva a ty veci vazne potrebujem
na stesti je mu to fuk. Ale je fakt ze cast dam hned na stranu a na tu si sahnout nedovolim
@Ali-Ali píše:
jako, kdyz si nekdo vydela a utraci, tak to chapu a je to kazdeho vec. ale tim prispevkem na bydleni jsi me docela nas.r.ala
To zas byla urco provokacka. Takhle pri nedeli ![]()
@Anonymní píše:
Taky se máme dobře, ale celý můj „příspěvek na bydlení“ padne na nesmyslné objednávání nových věcí přes net… co budu delat az nebudeme mit tolik penez to fakt nevim
Příspěvek na bydlení je vždy určen na úhradu nákladů na bydlení. Ty se asi musíš mít dobře, viď?
Máme takovou holku v práci. Je s přítelem 7 let, oba mají dohromady přes 50 t a kolikrát si jdou před výplatou půjčit k rodičům.
Když ty kozačky jsou tak hezký, stošedesátá bunda ve skříni se snese, a tak dále.
Ted´se mají stěhovat do Prahy( aby bylo víc peněz) a nemají ani na ten přesun- stěhování
Co na to říct? Blbečci?
Jak ti tu radí-odešli si po výplatě nějaké tisíce na jiný účet, já to tak dělám roky a jsme spokojení ![]()
Příspěvek upraven 16.11.14 v 16:54
Jo takhle já jsem nemyslela soc. dávku, proto jsem to dala do uvozovek… říkám tomu tak, co mi dá manžel navíc na náklady na bydlení atd ![]()
Příspěvek na bydlení je v uvozovkách, tak pevně věřím, že tím je myšlen třeba nějaký finanční obnos od manžela. Snad teda ![]()
@Anonymní píše:
Jo takhle já jsem nemyslela soc. dávku, proto jsem to dala do uvozovek… říkám tomu tak, co mi dá manžel navíc na náklady na bydlení atd
tak pokud nedluzis na najmu a manzel je v pohode, tak je to ciste tvoje vec ![]()
pokud fakt chces usetrit, tak proste odeslat na nejaky sporici ucet.
@Anonymní píše:
Jo takhle já jsem nemyslela soc. dávku, proto jsem to dala do uvozovek… říkám tomu tak, co mi dá manžel navíc na náklady na bydlení atd
Jo taak
ja sem kapesnymu od rodicu rikala " duchod"
tenkrat jeste
@Anonymní píše:
Ahoj mamči, nevím proč to sem píšu, asi chci slyšet, že v tom nejsem sama, že to má někdo taky tak.
Problém je v tom, jak zní nadpis, že prostě neudržim korunu… vím to jen já a nafackovala bych si za to. Pořád něco potřebuji, v práci se objednává Oriflame, Dedra, Avon a Bonprix. Třeba jdu něco koupit a nemůžu koupit jednu věc, ale hned dvě. Problém je v tom, že nemáme nouzi o peníze a o to je to ještě horší. Dnes jsem si říkala, kolik bych mohla mít našetřeno nebýt těch věčných pitomin…jak jste na tom vy?
daruji ti svoji kreditku
Ahoj mamči, nevím proč to sem píšu, asi chci slyšet, že v tom nejsem sama, že to má někdo taky tak.
Problém je v tom, jak zní nadpis, že prostě neudržim korunu… vím to jen já a nafackovala bych si za to. Pořád něco potřebuji, v práci se objednává Oriflame, Dedra, Avon a Bonprix. Třeba jdu něco koupit a nemůžu koupit jednu věc, ale hned dvě. Problém je v tom, že nemáme nouzi o peníze a o to je to ještě horší. Dnes jsem si říkala, kolik bych mohla mít našetřeno nebýt těch věčných pitomin…jak jste na tom vy?