Vyčůraná kamarádka

791
23.1.14 15:15

vyčůraná kamarádka

Zdravím, mám problém s kamarádkou. Před dvouma rokama jsem ji půjčila 5000.kč. jenže je problém to zní dostat. Když jí napíšu zda je možné mi to vrátit. Třeba i po splátkách, pokaždé říká že nemá. Její situace dle financí je dobrá, až moc. Ale pokaždé napíše že nemá. Včera jsem jí zahlédla v obchodáku. Večer jsem jí zase napsala a ona mi řekla že musela zaplatit dluhy co jsou duležité. Přitom má jen jednu. Sama mi to říkala. Normálně jsem kní jezdila na kávu. Jenže co jsem se začala ptát na peníze najednou se změnila. Ona mi pujčila cestovní postýlku, a napsal mi že jí chce nazpátek, že stála dva tisíce. Tak jsem jí napsala že jí dovezu o vikendu na to napsala že at nejezdíme, že jsou nemocní. Takže se ptám jak mám dostat peníze nazpátek? Vůbec nevím jak to udělat. Máte někdo dobrou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
23.1.14 15:18

To nemáte ani sepsané? :roll:

• Citovat
  • Upravit
2390
23.1.14 15:18

Pokud nemáte něco napsaného a podepsaného, asi jen těžko. TO se s tím asi hned rozluč :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.1.14 15:19

Bohužel né. Ale mám všechny sms ohledně peněz uložené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067

@patricie2014 tezko rict, jen doufam ze uz to kamaradka snad neni. Postylku vrat az ti zaplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192

Bohužel toto znám…je úplně nejhorší půjčit paníze dobré kamarádce nebo nedej bože rodině…Já to z kamarádky už nedostala a bylo to trochu víc…ona se mi vyhýbá, změnila si číslo…a bohužel tím že nemáme žádný papír mezi sebou napsaný, tak je to právně nevymahatelné si myslím…hold jsem se s tím smířila :( ale mám ponaučení pro příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30950

Niajk, aspon si nech tu postylku. S kamardkou se rozluc a s penezi take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
23.1.14 15:20

Dojít za jejím manželem, přítelem? :nevim: Myslím, že už peníze neuvidíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

Tak jestli nebude chtít, tak to nedostaneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

Jak? bejt proste drza..jelikoz ona vuci tobe :! je,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
23.1.14 15:21

Pokud máte alespoň písemnou komunikaci mezi sebou, zkusit podat TO. Jinak se s těma penězma můžeš rozloučit. A nebo najít svalnatýho kamaráda co udělá bububu. ;)

Příspěvek upraven 23.01.14 v 15:22

• Citovat
  • Upravit
4545

@patricie2014 takovy castky se nepujcuji ani nejlepsim kamaradum. Hodne stesti. Pokud jsi ji to posilala na ucet, tak se zkus zeptat nejakyho pravnika, jestli s tim jde neco udelat. Pokud v hotovosti, tak na to nemas svedky a to bude hodne tezky. Nezavidenihodna situace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890

Nevím jak teď, ale dřív stačilo mít alespoň svědka který dosvědčí, že jsi jí půjčila určitý obnos. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Manzel ma to same. Kamaradovi co se znaji od skolky pujcil. Nasledovalo to co u tebe s kamoskou. Uz se spolu vubec nevlvavi. Je mi s takovych lidi na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6257

Tak co si necha postylku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová