Lezou vám přátelé na nervy?

1977
23.1.14 13:49

Lezou vám přátelé na nervy?

Ahoj maminky mám doma sedmi měsíčního synka :srdce: a mám spoustu kamarádek s dětmi i bez nich…Ale v poslední době mi lezou na nervy všichni, z každého mám pocit, že se snaží povyšovat… :,( Nedokážu se přes to přenést. Strašně si všechno zabírám věty typu „no tohle bych dětem nekoupila“ nebo „naše děti jsou kojené a proto jsou zdravé“ atd.,(syn je kojený měsíc). :roll: Neustále mám pocit, že je to z jejich strany jenom sprosté rejpání. Když jsem neměla syna, kdykoli jsme šli na návštěvu snažila jsem se jim pochválit děti nové zařízení bytu nebo domu, protože se tím chtěli pochlubit…Nejsem závistivá, přeji každému to nejlepší a taky jsem měla vždycky ze všeho spolu s nimi radost..A teď co je syn mám pocit, že všichni jenom rejpou. :cert: Spousta dobrých kamarádů co jsme měli s přítelem před synem, už se ani neozve…Párkrát jsem se snažila někoho pozvat, ale většina jich jenom slíbila, že se staví a nikdy nic… :nevim: Zažíváte něco podovného, nebo jste žažili? Nebo jsem jenom já taková asi „zatrpklá“… :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
23.1.14 13:52

@Ivulka88 možná si všechno moc bereš, jsi citlivější než jsi byla před prckem :nevim: já mám už děti velký a teď na sobě už několik měsíců pozoruju že jsem rozněžnělá, rozlítostněná, všechno mě rozhodí :roll:

• Citovat
  • Upravit
12743
23.1.14 13:53

Klidek. Ses trochu precitlivela. Navic skoro kazdy ma pocit ze s vychovou musi poradit. Z kazde strany slysim, ze deti tak blizko u sebe by nechteli, ze jsem divna kdyz davam domaci jidlo, ze nakupuju bio… No tak holt kazdy mame neco.
Taky mam obcas naladu ze mi vsichni lezou krkem, ale ono to zase prejde. Proste na to kasli a snaz se byt spokojena s tim co mas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
23.1.14 13:54

Mám to úplně stejně, všichni staří kamarádi, včetně mojí nejlepší kamarádky. Mám spokojenou rodinu, syna a ještě stavíme vysněný dům a mám pocit, že to spousta lidí nesnese. Navíc jsem po porodu syna sebejistější, takže si už nenechám ledacos líbit:-) Na druhou stranu se objevili další s kterými si najednou rozumím víc a nebo úplně noví kamarádi:-)Sice je mi líto starých přátelství, ale už asi jsme každý někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
1248
23.1.14 13:59

U nás rejpe spíš rodina než kamarádi, štve mě to děsně :cert:, ale jsem si vědoma, že někdy jsou mé reakce na to trochu přehnané. Prostě člověk dělá co může a někdo kdo nemá děti nebo je měl před 30-50 lety ví všechno líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.1.14 13:59

@kytkalenka Přesně tak, dítě toho hodně změní, staří kamarádi pomalu ubývají a přicházejí noví přátelé, ale i tak už to není tolik o tom kamarádství, každý má svou rodinu, své starosti.

• Citovat
  • Upravit
3030
23.1.14 14:01

Já mám pořád stejnou kamarádku, s tím problém nemám. Jinak to by mě taky vadilo. Asi bych je nezvala, třeba ti závidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
23.1.14 14:01

@kytkalenka Asi je to tak, asi už jsme všichni jinde…A pravda je ta, že většina lidí nesnese, že jsme šťastní máme novej baráček, tak mi příjde, že hledají do čeho by zasekli dráp… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
23.1.14 14:02

@K-Black tak teď jsem se normálně musela smát… K-Black a rozněžněná a rozlítostněná? To teda dobře umíš schovávat… :mrgreen: :mrgreen: Jako nic ve zlckuým, ale já tě mám zafixovanou jako takovou tu správnou drsňačku, co se s ničím nemazlý a to se mi líbí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
23.1.14 14:03

@Ivulka88 Tvoji pratele maji evidentne patent na rozum. Tak jim navrhni, at kandiduji do vlady, kdyz vedi vsechno nejlip a na vsechno maji nej reseni… 8) Ja mam pro takove pripady v zaloze vetu: A KDO se te ptal na nazor? :mrgreen: To vetsinou vezme rypalum vitr z plachet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
23.1.14 14:03

@Ivulka88 :hug: klid. Lidi rádi řeší jiné lidi než sebe. Na blbé kecy nereaguj, jen se usměj a mysli si o prd.. :hug:
Nevyžaduju aby mi lidé chválili syna, dům nebo cokoliv, ale to samé nemůžou očekávat ode mě že?

• Citovat
  • Upravit
1977
23.1.14 14:05

@rozmary Chápu že máme všichni své starosti, ale to nemění přece nic na tom proč bysme si nemohli v klidu posedět a popovídat…Já to nechápu a hlavně mě to hodně mrzí všechno, no hold jsme už všichni jiní a jinde… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
23.1.14 14:05

My stavěli celý rok jako blázni, s ani ne ročním mimčem, když jsem se konečně přestěhovali do nového, tak moje nej-kamarádka přijela na návštěvu a jediný co mi řekla v mojí nové kuchyni, kterou jsem montovali týden předtím od nevidím do nevidím a navíc si na ní museli vydělat, že nechápe jak můžu vařit když nemám pod linkou světlo:-) to jsem málem padla a byla to pro mě poslední kapka.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
23.1.14 14:07
@K-Black píše:
@Ivulka88 možná si všechno moc bereš, jsi citlivější než jsi byla před prckem :nevim: já mám už děti velký a teď na sobě už několik měsíců pozoruju že jsem rozněžnělá, rozlítostněná, všechno mě rozhodí :roll:

bude baby Black :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1210
23.1.14 14:07

Já taky nemám ráda rejpaly, pokud rýpou do mě, je mi to celkem jedno, ale jak se to týká dítěte, tak mi v hlavě začne blikat kontrolka a začíná být zle. Už se mi několikrát stalo, že s odstupem času jsem to viděla jinak, bez nějakých zlých úmyslů, ale v tu chvíli se na to většinou racionálně nedívám.
Ono to není nic lehkého, přenést se nad něco, co se týká našich dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová