Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@74paja píše:
Ja napriklad iniciativne poslala „kamaradce“ nekolik zajimavych pracovnich inzeratu, protoze si mi porad stezuje na praci, kterou momentalne dela. No to jsem si dala… Nasledoval nazhaveny telefonat, kde mi zduraznila asi sto duvodu, proc zrovna tohle neni pro ni a proc na to ani neodpovidat… Kazda jeji veta zacinala: A ty si myslis, ze… A ty si myslis… No pripadala jsem si jako vul. Asi jsem taky precitlivela… No ale pod heslem, ze aktivni blbec je horsi nez tridni nepritel, jsem se pro priste poucila z vlastni chyby…
@Ivulka88
Jo, lezou.. a někteří rodinní příslušníci jak by smet. Ne-li ještě víc.
Mám syna půl roku a některé kamarádky, co jsou na VŠ, tak si myslej bůh ví, co nejsou za hvězdy. A dávali mi najevo jako bych já byla nějaká hloupá, protože jsem zapomněla na jednu schůzku s nimi.. Samozřejmě jsem se nakonec dostavila, ale když se upřesňoval čas, nevěděla jsem čeho a o co jde. Dali mi to sežrat, bylo mi to líto, ale pak jsem je střela, že nemám čas celej den na ho.vno myslet a že jediná moje starost není, kdy mám příští zkoušku.. a od té doby mám klid:-)
Takže, hlavu vzhůru a nenech se rozhodit.. Máš rodinu a to je nejvíc. Možná že ti ty kamarádky jen něco závidí..
A až budou rejt, uzemnit a hotovo.. Stačí říct slušně něco ve smyslu, ať ti daj pokoj, že ty je taky nehaníš… Oni to vstřebají a bude klid:-)
@K-Black no vidíš to! Cigára mě vůbec nenapadly… Tak tady máš… A všechno dobrý teda…??? ![]()
@NicoleX Ty taky, mě už stačí když se na mě někdo škaredě podívá už si v tom hledám něco špatného… ![]()
Tak já mám taky ráda přátelé se svými názory. Když chci radu, zeptám se, pobavím se s nima. Ale ne vždycky o tu radu stojím, takže nechápu tu potřebu začít vykládat, že tohle by udělali tak a tak…Každý má jiný vkus a potřeby…
@Ivulka88
tak to se stav do Brna na registr vozidel, nedávno jsem tam byla pro SPZtky, a ta osoba co seděla za přepážkou měla velmi,,příjemný" pohled, horší jsem jakživ neviděla
zdůrazňuji pohled, ne obličej
![]()
@Lejaa No jo no to je to nejhorší, kamarádky bez dětí nemaj páru jak je to s dítětem složtý mnohy jen než se člověk vypraví ven, tak jsou dvě hodiny pryč a stejně na polovinu věcí zapomenu. Ony mají jenom starost kam a v kolik kde přijít vezmou kabelku a jdou. Ale všechno snad někdy pochopí… ![]()
Už je to tu zase ![]()
Ten, kdo si dovolí něco zkritizovat (tedy ten, komu se něco nelíbí) samozřejmě závidí.
Ten, kdo něco pochválí a pak zkritizuje za rohem zase pomlouvá.
Ten, kdo něco pochválí a přitom se mu to nelíbí je pokrytec.
Ten, kdo drží hubu je nudný a není si s ním o čem povídat.
Tak sakra co chcete? ![]()