Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
koukám že jsi sucharda co?![]()
![]()
dám si na tebe pozor.
to víš, chtěla jsem být vlezdozadelka…
![]()
@Ivulka88 píše:
@1.zizi Ale já dokážu příjmout cizí názor i když je negativní…Ale né od člověka kterej mi říká že mám dva malé dětské pokojíčky a on má pro dvě děti jeden malej…To mi hlava nebere…Z toho čiší závist to nedokážu překousnout.
Mné ořijde, že si to fakt zbytečně bereš… Já třeba když někdo staví (nebo bychom stavěli my), mám představu, třeba taky jinou…
A pak přijdu někam a tam to do té představy nezapadne… Tak si řeknu „kdybych už stavěla, udělala bych dětem ty pokojíčky větší“… A buď to řeknu i nahlas (a dotyčnýho se teda asi dotknu), nebo budu mít potřebu to řešit potom s někým jiným… A co je lepší?
V jednom případě jde o závist, ve druhým o hnusný pomlouvání za zády… ![]()
@areca píše:
to víš, chtěla jsem být vlezdozadelka…![]()
to by jsi mi poslala aspoň
nebo
nebo nějaký dárek ![]()
@kate02 Ne bylo by lepší kdyby si svůj názor nechali od cesty, já jsem nikdy nikomu neříkala jak má nebo by mělo co vypadat, to samé očekávám od nich…Je potřeba, aby si uvědomili, že každému vyhovuje něco jiného a každý máme jiné podmínky…Co se mi někde nelíbilo to jsem nekomentovala a co se mi líbilo jsem vždycky dokázala ocenit… ![]()
@K-Black tak nevím co máš ráda, ale podle sebe soudím tebe, tak tady máš…
@Ivulka88 píše:
@kate02 Ne bylo by lepší kdyby si svůj názor nechali od cesty, já jsem nikdy nikomu neříkala jak má nebo by mělo co vypadat, to samé očekávám od nich…Je potřeba, aby si uvědomili, že každému vyhovuje něco jiného a každý máme jiné podmínky…Co se mi někde nelíbilo to jsem nekomentovala a co se mi líbilo jsem vždycky dokázala ocenit…
Tak já zas mám asi radši přátele s vlastním názorem…
![]()
Třeba to tak někdy ani nemyslí - třeba moje maminka - je to ten nejlepší člověk co znám - nejhodnější - a taky občas pronese něco, že totálně koukám - třeba momentálně nemůže překousnout, že malé je 5,5 měsíce a ještě nespala ve své postýlce
![]()
mě to ale nevadí a už si z toho dělám pak i srandu. Nebo ségr a- ta zase říká, že malá je nějaká tichá, že bude asi hluchá… no je to pořád něco!!
takže pevné nervy ![]()
@K-Black no tak to teda nehraju. Pošlu ti bonbošku a ty mi řekneš, že jsi na dietě ne? Pošlu ti kytku a ty řekneš, že seš alergik ne?:mrgreen: Takže ti musí stačit toto ![]()
@kate02 V poslední době jsem strašně vztahovačná a vadí mi všechno…Prostě se přes to nedokážu přenést… ![]()
@74paja píše:
Ja napriklad iniciativne poslala „kamaradce“ nekolik zajimavych pracovnich inzeratu, protoze si mi porad stezuje na praci, kterou momentalne dela. No to jsem si dala… Nasledoval nazhaveny telefonat, kde mi zduraznila asi sto duvodu, proc zrovna tohle neni pro ni a proc na to ani neodpovidat… Kazda jeji veta zacinala: A ty si myslis, ze… A ty si myslis… No pripadala jsem si jako vul. Asi jsem taky precitlivela… No ale pod heslem, ze aktivni blbec je horsi nez tridni nepritel, jsem se pro priste poucila z vlastni chyby…