Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bycj touhle cestou najit kamarádku, mladou snažilku. Je mi 20 a nemám si s kým pořádně popovídat ![]()
Jak dlouho se snazite? Nejsem snazilka, ale preju hodne stesti
Ahoj!
Mně je 23 a taky se snažíme o miminko, už půl roku.. Vy?
@tvetinka Ahojky,mě je 24 a snažíme se o druhé mimi
mám doma ďáblíka 14měsíců ![]()
@nikol.ondrášovka @Diva90 snažíme se už od konce srpna a zatm nic ![]()
Teď jsem ještě k tomu hodně času jen doma protože sem musela odejít ze zaměstnání tak bych chtěla najít někoho s kým si můžu o všem popovídat ![]()
Ahoooj,
mohu se také přidat je mi 24 let a snažíme se o první mimi od srpna.
Teď první měsíc nasezený Clostibegyt ![]()
Doufám, že to pofrčí ![]()
@tvetinka
Ahojda, tak ať se brzy zadaří! Já mám kolem sebe dvě mladé kamarádky co se snažili dlouho než se zadařilo. Jedna se snažila od devatenácti a trvalo to dva roky, ale druhé už pak šlo hned, tak nejsou ani o dva roky od sebe
Někdy to hold nejde hned… Hlavně to chce si to moc nebrat a snažit se být co nejvíc v klidu a duševní pohodě
, i když je to asi těžké no ![]()
Já jdu na prevenci k dr. v březnu tak přemýšlím jestli mu mám o tom vůbec říkat že se snažím o mimi, pan doktor na mě působí tak nějak odměřeně takže se mu to skoro bojím říct když mi je,,teprv,, 20 ![]()
Ahoj, mě je 21, první mimčo se nám povedlo na první pokus a budeme se snažit brzy o druhé, tak doufám, že se taky brzy zadaří… držím palce
@tvetinka píše:
Já jdu na prevenci k dr. v březnu tak přemýšlím jestli mu mám o tom vůbec říkat že se snažím o mimi, pan doktor na mě působí tak nějak odměřeně takže se mu to skoro bojím říct když mi je,,teprv,, 20
změň doktora… ![]()