Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, at prijede aspon na pul cesty. Ale chlap, co by me nutil za nim jezdit nejakou dalku vlakem, by nebyl pro mě. Nereknu po delsi dobe ve vztahu, ale na první schůzku bych si teda predstavovala ze prijede on nebo aspoň vymyslí nějaký kompromis.
Jako jestli bychom si troufli jet vlakem do Bratislavy? Vždyť na tom nic není, sedneš a jedeš, ne?
Nebo jde o to, že jste se ještě neviděli a nevíš, jestli vážit tak dlouhou cestu, když nevíš, jestli to za to stojí, případně se bojíš, aby ti něco neudělal? Sešla bych se s ním na veřejném místě a zajistila si hotel, nespala bych u něj.
@Anonymní píše:
Píšeme si dlouho.Chce abych za ním přijela. Jsem posera vydat se takhle sama vlakem, navíc až do Bratislavy.Jely byste?
Jako chápu dobře, že se ptáš, jestli si máš udělat výlet do Bratislavy?
Nejdeš se tam rovnou stěhovat, že?
(Vy jste se ještě nevideli?)
@Anonymní píše:
Píšeme si dlouho.Chce abych za ním přijela. Jsem posera vydat se takhle sama vlakem, navíc až do Bratislavy.Jely byste?
Jeste jste se nevideli? Osobne se neznate? Tak ne, nejela bych.
Ale jinak nemam problem cestovat.
@cecetka píše:
Jeste jste se nevideli? Osobne se neznate? Tak ne, nejela bych.Ale jinak nemam problem cestovat.
Neznáme
Já bych to spojila s výletem po Bratislavě, nezávisle na tom muži. Takže bych jela ráda.
@Anonymní píše:
Ano, vydala, ale na výlet. Za chlapem ne. To tě chce mít naservírovanou zdarma až pod nos.
@Anonymní píše:
Neznáme
Pokud jste se nikdy nepotkali, tak to od něj není zrovna galantní tě tam tahat. To by mě na něm dost odradilo.
Výlet do Bratislavy - proč ne, ale asi spíš s kamoškou, než jet za cizím chlapem, kterému se za mnou jet nechce…
![]()