Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše: Více
Myslím, že si můžeš vydělávat i jinak. Třeba hlavou, nebo rukama. Když to jinak neumíš, tak ti holt zbývá to tělo.
Budiž ti to přáno. Jen pozor, ať to pak neví široké okolí a nemáš ostudu.
Tak kdyz nemas navic, zbyva prostituce ![]()
Hezka jses opravdu nebo si to jen myslis? ![]()
@Kockazvysocan @Serpentini @Zumpa za mne poslední DNO
a myslím o tom někdy i mluvila Pergnerka, kvůli děcku
prostě tyhle fotky nikdy nikomu nic neodpáře a nálepka Štětka forever, to nechceš…
To je tak, kdyz se moc kouka na televizi a zabavny film si pak nekdo plete s moznou hezkou realitou.
Prostituce kazdou dozene, jsou to veci, ktere neschovas. Urcite ne v dnnesni dobe. A kecy, ze to byly fotky do soukrome sbirky jako obhajoba, to dneska uz take nikdo nebašti.
@Winter garden na což každé babě, co o tomhle uvažuje, silně a vřele doporučuju díl se Soukromých pastí se Sandrou Novákovou, myslím, že se to jmenovalo Fajn brigáda
to by mohlo jako odrazení stačit…
https://serial.kukaj.me/…pasti/S01E02
Příspěvek upraven 26.08.24 v 19:41
Fotky jsou nebezpečný, vždy hrozí, že je někdo najde a použije proti tobě. To bych neriskovala.
Jestli jsi zdravá a mladá, co zkusit někomu pomoc a darovat vajíčka? To je anonymní a někomu změníš život.
Na kalhotkomat pozor, budeš vedena na úřadě kvůli výdělku. Některé slečny si tam přijdou na hezké peníze, tak to udělali takhle, aspoň dva tři roky zpátky to tak bylo.
Pomohu ti a jako start ti dám 10 korun když mi pošleš fotku ve spodním prádle
Čaukyy, příspěvek píšu anonymně, protože je to poměrně intimní téma. Nechci sdělovat ani důvody, proč jsem se tak rozhodla (mám práci i rodinu). Jen se chci zeptat, vydělávala jste si některá hezké peníze třeba prodejem svých fotek na internetu nebo přes chaty? Slyšela jsem o kalhotkomatu a chtěla bych nějaké tipy a tak. Nebo, co si o tom vůbec myslíte?