Dá se naučit ,,být atraktivni”?

758
17.8.24 13:20

Da se naucit ,,byt atraktivni”?

Otazka zni jasne :D myslite si, ze se to da naucit nebo to ma nekdo proste v sobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
718
17.8.24 14:05

Tak atraktivita je víc než jen vzhled. Zahrnuje péči o svoji mysl (nějaký osobní rozvoj), životní styl, sebevědomí, dobré komunikační dovednosti, empatii, zdravý životní nadhled, je to i hodně o osobnosti jako takové. A holt něco se naučit nedá, respektive pak to nepůsobí atraktivně, ale spíš uměle a naučeně. Takže když má člověk přirozené vlastnosti k tomu určené, tak atraktivitu lze budovat poměrně dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
17.8.24 14:16

Pro me je atraktivita vlastne charisma, ktery tvori vyrovnanost, klidna sila, soulad vevnitr a ono to pak leze ven :)
A vnitrniho klidu clovek docili, kdyz si vycisti stul od spatnosti, chova se cestne a primo a chce to i od okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
17.8.24 14:18

Ano. Každá může být prvoplánová „blondýna z fitka“, a pokud jsi naopak typ spíš přemýšlivý, tak stačí vědět jaký typ mužů chceš zacílit, proniknout do oblasti jejich zájmu a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69113
17.8.24 14:35

Záleží, pro koho atraktivní. Pro chlapy, co preferují modelíny z titulek časopisů, to holt chce přidat a ubrat tam, kde příroda nenadělila, větší prsa, plnější rty a dlouhá blonďatá hříva dneska žádnej problém. Ale pro mě je teda atraktivita hodně moc v hlavě, jak se ženská cítí, jak stojí a hýbe se, dostatečné sebevědomí, úsměv, neoblékat se jako šedá myš (a není to o výstřihu až ke kolenům).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14678
17.8.24 15:53

Záleží, jak v čem a jak pro koho. Určitě ale každý člověk muže něco udělat pro svůj vzhled (čisté zuby, upravené vlasy, čisté nehty). Taky muže člověk pracovat na své kondici (ve zdravém tele zdravý duch) a nějak se pohybovat, a v něčem se snažit vzdelavat, mít nějakého koníčka. To všechno ve finále pomuze vybudovat i sebevědomí, které je pro tu aktraktivitu taky důležité stejně jako prostá životní spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
17.8.24 16:53

Otázka je, zda za atraktivitu považuješ pouze vzhled, to znamená maximální údržbu s maximálními dosažitelnými výsledky a nebo i vystupování a chování. Jasné je, že když do skupiny lidí přijde bohatý a mediálně známý člověk, většina ho bude považovat za atraktivního i se k němu tak bude chovat. A to i přesto, že ten člověk bude stát zcela skromně stranou.
Otázka atraktivity, když se nad tím teď zamyslím, pro mě nikdy u okolních lidí důležitá nebyla. V práci pro mě bylo důležité, jaký kdo je pracant a v rodině a u kamarádů, zda je to dobrý člověk.
Ale občas jsem se všimla, že jsou lidé, kteří se za atraktivní zřejmě považují. Protože jim dělá radost, když se někdo o ně zajímá a oni jim schválně neposkytnou žádné informace. Nebo že se před obyčejnou akcí chystají, jako by byli pozváni na audienci ke královně. A přitom i kdyby se hodili do zlata, zůstanou stejní, obyčejní lidé.
Mně třeba ani nepřijde atraktivní světově známý herec a dokonce mi ani kolikrát hezký nepřipadá.
Takže, abych to shrnula, já atraktivní nejsem, nad atraktivitou druhých se nezamýšlím. Jsou lidi, co je mám ráda, jsou lidi, co se bez nich obejdu, ale tohle hledisko v tom nehraje roli.
A úplně legrační mi přijdou lidi, co se vídají, nalepí, pracují, tykají si, jsou v kontaktu nebo se aspoň vyfotí s někým známým, aby sami sobě dodali důležitosti. Třeba že uklízečka u herecké nebo doktorské rodiny se bude cítit víc, než uklízečka u lidí, co nejsou známí. To mi přijde k smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16297
17.8.24 17:53

Pro každého je atraktivní něco jiného nebo někdo jiný…
Takže bych řekla, že všichni, jsme svým způsobem pro někoho atraktivní. :think:
Zkrátka, to každý vnímá trochu jinak a hlavně podle svého gusta. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí