Vydržet nebo odejít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
Tak tě chce, abys jí platil bydlení a zabezpečoval jí finančně
děti.
JInak tě nepotřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A co zkusit jít na chvíli pryč? Občas to pomůže ujasnit si co vlastně člověk cítí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vydržet do kdy…a čekat na co…
Nemiluje tě, ty jí taky ne..takže si jděte každý svou cestou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@boruvkay nad tim prave premyslim…
No zkus to. Můj exmanžel to takhle udělal, a i přes to, že to bolelo, současně se mi i hrozně ulevilo a už po pár dnech jsem věděla, že už není cesty zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Odejdu, jsem rozhodnuty…po vyplate jdu..oznamil sem ji to…pry me nevyhazuje ale sam vim co delam…no a je to vyresene.. samozřejmě me to mrzi, kdyz si vzpomínám na zacatek, jak sem byl zalaskovany a ona taky…rekla mi ze musim pochopit ze miluje pouze sve deti a rodice, coz plne respektuji, taky mam deti, vim co je materska laska…akorat se obavam ze narazi na same…jak to rict..sama mlada zenska, domecek, auta atd..snad najde toho praveho…tak diky za reakce a vse nej v tom novem roce 2020
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Jestli chceš, napiš soukromou zprávu. Možná bych ti dokázala poradit,
nebo aspoň probrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Neumim psat soukrome zpravy bohuzel…
Klikneš na moje jméno vedle fotky a tam ti to ukáže napsat zprávu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Miluje milenku, ale nechce odejít
- Neschopenka nebo to vydržet?
- Bojím se posledního kroku odejít z manželství
- Mám odejít pryč?
- Chci od něj odejít
- Vzdát se všeho a odejít s ním?
- Vydržet brát progesteron do 12 týdne?
Ahoj. Otazka…jsem s pritelkyni kratce, bydlime spolu, oba pracujeme..ziji s nami i její deti, jsem na ne hodny, samozřejmě mi nevadi, mam je rad…od Vanoc po novy rok nejaka krizovka…dnes mi rekla ze me nemiluje, ze me ma rada… čas tráví s detmi a jejimi rodici, samozřejmě to je fajn…otazka je..mam zustat nebo mam odejit…sam ted nevim zda miluji nebo ne…nevyhazuje me, navrhnul sem sam ze asi lepsi bude kdyz půjdu…to nechce..no poplakal sem si a vycistil si hlavu..jenze po procitnuti jsem zjistil, ze ji vlastně asi taky nemiluju…co ted..holky me maji rady, jeji rodice asi taky…mam odejit a nechat to otevrene, nebo zustat…vim, musim si to vyresit sam, ale preci jen…ma cenu vyckat? Diky za odpovedi