Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejhorsi scenar je, ze zaplatite pokuti 200kc za spatne parkovani. Myslim, ze to nestoji za ty stresy..
Pokud už tam nebudete stát v době příjezdu policie, nikdo to nebude řešit. Teda z mé vlastní zkušenosti. Řešíme stížnosti, ale pokud se někdo něčeho dopouští v době příjezdu na misto.
Ty jsi spadla z Marsu, drtivá většina kontrol Městskou policií je na udání, je to naprosto běžné - no tak dostaneš přinejhorším pokutu Kč 500,–-. Pokud ano, urychleně to zaplat, vyhneš se správnímu řízení a pokutě vyšší.
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes se mi stala nepříjemná situace. Byla jsem ve městě a dcera mi začala v autě brečet tak jsem rychle zastavila v jedné uličce na žluté čáře a že půjdu k ní podám ji co potřebuje a zas pojedu. V tom na mě z okna začala řvát nějaká ženská, že tam nemám co stát a že si mě vyfotí a udá na městskou policii. To jako vážně mě takhle může udat? A jak se to pak případně řeší? Máte někdo zkušenost?Děkuji
Oznamit to muze, ale jeji fotka neni dukaz. Dukazem samozrejme by byla jeji svedecka vypoved, to by ale muselo dojit do spravniho rizeni, a k tomu myslim nedojde.
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes se mi stala nepříjemná situace. Byla jsem ve městě a dcera mi začala v autě brečet tak jsem rychle zastavila v jedné uličce na žluté čáře a že půjdu k ní podám ji co potřebuje a zas pojedu. V tom na mě z okna začala řvát nějaká ženská, že tam nemám co stát a že si mě vyfotí a udá na městskou policii. To jako vážně mě takhle může udat? A jak se to pak případně řeší? Máte někdo zkušenost?Děkuji
Hlavně se s tím nestresuj. Je to kus hovězího… I kdyby to udělala tak to na policii vysvětlíš, pokud budou normální, tak to nebudou řešit, pokud ne, tak zaplatíš pokutu… Prostě se stalo, nejhorší se srážka s blbcem. ![]()
@Anonymní píše:
Popravdě mě to docela rozhodilo. Taková blbost a bába hned straší policií.
@stinga píše:
Ty jsi spadla z Marsu, drtivá většina kontrol Městskou policií je na udání, je to naprosto běžné - no tak dostaneš přinejhorším pokutu Kč 500,–-. Pokud ano, urychleně to zaplat, vyhneš se správnímu řízení a pokutě vyšší.
Na základě fotky ze mobilu
tak určitě. Dneska ti nemůžou dát pokutu ani když tě vyfotí vlastním, protože nemá deset homologaci, dále nemůžeš pořizovat bez dovolení fotodokumentaci… Nestras paní zbytečně ![]()
@Anonymní píše:
Popravdě mě to docela rozhodilo. Taková blbost a bába hned straší policií.
Asi myslela, že tam budeš parkovat, víš…
Poslat rovnou do míst kde slunce nesvítí. A informovat jí, že její členství udavače u StB už neplatí, že už je nová doba. Zastavit můžeš i na místě se zákazem a to po dobu nutnou například k nastoupení nebo přepravovaných osob případně věcí. Takže zastavit ano, parkovat ne. A jak ti někdo dokáže, že minuta stání bylo parkování. Navíc i kdyby tě udala, měla by to MP řešit na místě což předpokládám že jsi na ně nečekala ![]()
Osobně si myslím, že se nestane vůbec nic. Nějaká fotka z telefonu není žádný důkaz. I kdyby přijeli rovnou policajti, tak jim vysvětlím situaci, že jsem měla strach o dítě, tak jsem zastavila, abych se podívala, co se děje. Většinou stačí sklopit uši, přiznat se a vyřeší se to domluvou. I policajti jsou normální lidi, taky mají děti a znají to
Pokud člověk není sprostý a útočný, tak nemají potřebu nikomu zbytečně zatápět.
Ahoj, dnes se mi stala nepříjemná situace. Byla jsem ve městě a dcera mi začala v autě brečet tak jsem rychle zastavila v jedné uličce na žluté čáře a že půjdu k ní podám ji co potřebuje a zas pojedu. V tom na mě z okna začala řvát nějaká ženská, že tam nemám co stát a že si mě vyfotí a udá na městskou policii. To jako vážně mě takhle může udat? A jak se to pak případně řeší? Máte někdo zkušenost?
Děkuji