Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo se orientuje na vinted.cz..?? Najdu si tam nějakou věc, paní má třeba na prodej 500ks věci, jde někde pak omezit přímo od dané osoby určitou velikost a tu si prohlídnout? Nebaví mě pak projíždět tolik věci, a sledovat co se mi líbí a ještě velikost.
@řehořice píše:
Do vyhledávání napíšeš přezdívku uživatele a pak filtrujes
Super funguje to. Děkuji
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat jak praktikujete prodej oblečení aj. Na vinted?
Mohu prodávat neomezený počet věci za kolik peněz chci? Nebo je to nějak omezené? děkuji za info
Ahoj, nechci zakládat novou diskusi, tak to šoupnu sem. Po delší době jsem se dívala na vinted.cz, ale nějak mi to zlobí na všech prohlížečích, i po aktualizaci a restartu noťasu. Nejde mi „poslat dotaz“ na konkrétní zboží, místo toho se do nekonečna jen točí kolečko. Pokud mi po zadání něčeho na vyhledání vyjede víc stránek, zobrazuje se mi jen ta první, na další už mi nejde se přesunout (jedině otevřít si další stránku vždy na nové kartě nebo v novém okně). Možnost „koupit“ se mi zobrazuje dobře (ale tu jsem ještě nevyužila, nakupovala jsem tam ještě při starém vzhledu webu). Nenechá mě to ani poslat zprávu prodávajícímu, v doručených (nahoře na liště u obálky) se mi zobrazí jen přehled zpráv, ale žádná už nejde otevřít, opět se jen točí kolečko. Je problém někde u nás nebo to tak má i někdo další? Takže ani prodejci místo poslání dotazu na zboží nemůžu poslat zprávu. Poradí mi někdo? ![]()
Příspěvek upraven 13.07.22 v 13:52
@Midliva Díky. Teď jsem zjistila, že mi nejde odeslat ani ta soukromá zpráva, můžu ji napsat, ale už se neodešle, opět jen točící se kolečko nebo to celé zešedne. ![]()