Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na toto odpověď nevím, mně včera volala firma Vinted
(to je prodej použitých oděvů) a nabízeli zdarma servis a revizi oken. Tak po krátkém hovoru jsem jim řekla, že si tipaře do bytu nepustím.
ale lázně nevím, ale zas, proč by někdo nabízel lázně za 2500,–- když zájemců o lázně je spousta
Výhra by měla být výhra.. Tzn zdarma.. Abys nezaplatila 2500kc došly vám nějaké předražené doplňky stravy a lázně nic.. Nic bych neplatila. Ať vám sdělí kde si můžete výhru vyzvednout… V jakém hotelu sebookuje pobyt+ nějaké podklady k tomuto… Je to beztak podvod… Ja uz takhle vyhrála několik milionů auta a já nevím co.. Bylo jen potřeba zaplatit poplatky…
Nebuď naivní. Pokud něco vyhraješ, tak za to neplatíš ani halíř. Samozřejmě je to scam.
Zkouší to všelijak. Podobné ankety vůbec neřeším a ukončuju hovor.
@Kla2014 píše:
Ahoj mám dotaz, vyhrál někdy někdo lázně. Volala mi milá paní asi před pár dny, že dělá anketu a ptala se jen pár otázek, klouby zda bolí, věk a či jsem z města nebo vesnice. Zabralo to půl minuty, tak jsem jí ze slušnosti odpověděla a ona říkala, že všichni kdo se zůčastnili ankety budou dáni o slosování o lázně. Za dva dny volala znova, že získávám ty poukaz do lázní v Piešťanech, ten se dá využít rok, podle toho, jak se to člověku asi hodí, je to na 3 až 7 nocí pro dvě osoby do 4* hotelu, v ceně je asi strava a bazén, pak řekla, že k tomu je samozřejmě výživa na klouby na celý rok / cena za toto vše je 2,500 Kč/ Řekla jsem jí, že nevím co si mám o tom myslet, že je hodně podvodů, že nehodlám platit něco, co se mi zdá pro ně nevýhodné, poprosila jsem jí, ať mi dá dva dny a pak brnkne. Že se musím zeptat přítele, to byla tak trochu výmluva, spíš jsem nechtěla odpovídat hned. Samozřejmě mi to vrtá hlavou, nemáte s tím někdo zkušenost, budu ráda, to že to může být podvod je mi jasné, ale dát 2500 za dvě osoby na pár dní v pěkném místě, proč ne, díky za rady, jasně, že bych zaplatila, až by mi to přišlo domů a do ruky atd. ale spíš chci vědět, zda se někomu nestalo to stejné, díky a hezký večer
Řekněme, že cena těch lázní bude někde kolem 10 tisíc korun. Proč by tedy rovnou nepřidali i těch 2500 Kč, když v porovnání s tou cenou lázní je to jen čtvrtina? Jak píšou přede mnou, zdá se mi to jako snaha vylákat z lidí peníze…
Ale jo volala poslala jsem jí kamsi protože takhle volají pořád, pořád vyhrávám jenže vždy to má háček chtějí zaplatit nějaký preparát
Koukej a to jsem nehledala
https://travelking.cz/…nzi-a-masazi?…
Pokud výhra, tak musí být ZDARMA, na výhry plus „něco doplatit“ nereaguju.
Vím, že existujou jakési „výherní kupony“, že sice vyhráváš ubytování zdarma, ale je to podmíněno tím, že tam musíš být třeba 9 dní a k tomu si musíš koupit za těžký peníze plnou penzi, procedury atd, což v podstatě stojí tolik, co to ubytování… tak jestli to nebude něco podobně „výhodného“
Chtěla bych poslat do mailu detaily případné výhry s tím, že pak potvrdím, zda ji přijímám.
Přítel vyhrál to a samé, rovnou řekl, že ne. Pokud má něco zaplatit, tak to výhra není. Takže jste vyhráli dva
a to prý je jediný výherce
![]()
@Kla2014 ahoj, já jsem vyhrála asi před 6 lety taky pobyt v lázních. Pro sebe zdarma a druhá osoba myslím měla platit 50% z ceny…to už si přesně nepamatuji. Mohla jsem si vybrat i balíček procedur, který se mi líbil, a ubytování v jednom ze dvou lazenskych domů. Akorát mě požádali, aby se mnou mohla udělat manažerka lázní kraticky rozhovor, plus moje fotka, do lázeňskych novin…naštěstí v době mého pobytu manažerka měla dovolenou, tak to nevyšlo
!! Jinak byla to jedna z mých nejhezčích a nejsuprovejsich dovolených a moc ráda vzpomínám
!!
@Kla2014 nebylo tohle v pořadu Infiltrace? Řeknou lidem, že vyhráli lázně ale zaplaceného je jen ubytování bez jídla a procedur, to si musíte doplatit ![]()