Vyhrožování bývalým přítelem

Anonymní
10.9.19 13:52

Vyhrozovani byvalym pritelem

Rozesli jsme se s byvalym pritelem pred 4mesici z toho 2 mesice uz ziju sama se syny a 2 mesice jsme bydleli jeste spolu jelikoz jsem nemela praci ani bydleni.Byl ochotny me tam s detma nechat bydlet dokud nezacnou prazdniny pak se mam starat kde budu bydlet.Ze kluci tam muzou klidne, zustat ale ja ze mam vypadnout. Vedela jsem, ze uz ma jinou i kdyz jsme spolu jeste normalne zili a ze si ji tam chce co nejdrive nastehovat. Mezitim co jsem u neho bydlela, ale uz jsme nemeli partnersky vztah a ja se seznamovala pres mobil a psali jsme si pres messenger ruzne zpravy obcas i intimni zpravy tak se mu povedlo se tam nejak dostat na muj ucet a cist si vsechno a dokonce si to vyfotil do mobilu a ma to ulozene.Od te doby co jsem odstehovana i s detmi tak mi porad vola co delame vyptava se na moje soukromi, a kdyz nebyl spokojeny doma se svou novou pritelkyni, tak mi posilal zpravy typu ze jestli se nechci vratit k nemu ze mu moc chybime. a kdyz se mu neco nelibi nebo neco neresim s nim ohledne kluku i kdyz to jen treba jediny den hlidani u babicky a on o tom nevi tak mi vyhrozuje ze si zazada kluky do sve pece a ze na me vytahne ty zpravy co si nafotil do mobilu, ze mu hazu klacky pod nohy a nic mu nesdeluji ze kluky hlida nekdo jiny.ze jestli se k nemu nevratim tak si o ty kluky bude zadat.Ted sem si nasla noveho pritele ktery, mel spatnou minulost a zaplatil za ni, ale vse ma vyresene a chova se slusne ke mne i ke klukum. Kluci ho maji radi. A proste do toho ten byvaly stoural az se to dovedel, a dopadlo to tak, ze si toho mladsiho vyzvedl ze skolky a ze si pro neho nemusim jezdit a starsi je uz taky u neho.Ze to zacne resit pres socialky a policajty ze si nepreje aby se nekdo se spatnou minulosti pohyboval kolem nasich deti. Prece je dulezite ted jak se chova novy pritel a ne co provedl.Deti nemame soudne urcene jen pisemnou dohodou mezi sebou. K tomu vsemu jsem ted prisla o praci.Ja se ptam ma narok mit deti u sebe nez se to vyresi soudne u koho budou? a jak velke +ma ted pro sebe? bude zajimat soudy minulost novych partneru?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
884
10.9.19 13:58

Pokud to nemáte soudně, máte na ně nárok oba, jak ty, tak on. Takže proti němu nemůžeš. Podej si návrh, aby jsi je dostala do předběžné péče. Jo s bývalýma je pořád něco. Já jsem od otce svého syna už dva roky a stejně nemám pokoj :lol: přeju pevné nervy a neboj, pokud nejsi notorička, nebo feťačka a o děti se staráš, pak nevidím jediný důvod, proč by neměli být v tvé péči, oni se chlapi jinak bránít neumí a vyhrožování jim jde nejlépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
10.9.19 14:03

A nebo se o svoje deti proste boji… kdyz se neumite dohodnout, budete muset nechat rozhodnout soud. Jestli bude chtit stridavku, nevidim duvod, proc by mela byt zamitnuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65753
10.9.19 14:22

No já se nedivím…
Má treba6o ně strach…chvilku po rozchodu seznamování přes telefon, intimní zprávy
Teď zase nový přítel, sama ho ani pořádně neznáš, ale už si s ním seznámila děti…ty musí mít v hlavě chaos…jiný bydlení, táta jinou, máma jineho.
Deti relativně malé, prcek ještě školkovy…
A přítel s divnou minulostí…
Jste rodiče, sednete si spolu a domluvte se..ty deti si trochu klidu zaslouží.
Jinak…ne, nemáš nárok je mít jen u sebe, nez se to vyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
10.9.19 15:21

Proboha zpomal, 4 mesice jste od sebe a ty uz mas jinyho? Chudaci deti, takovej zmatek. A jeste s nejakou pofiderni minulosti. Novyho sis nasla jen jako naplast nebo k zabaveni se. Co nechapu proc jsi ho tak brzy predstavovala detem. Promin ale mas ted v zivote peknej a musis to nejak urovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.9.19 17:52

Promin, ale ty i ex stojíte za nic. Ex je obyčejnej vyděrač a ty jsi sháněla chlapy ještě v době, když jste bydleli ve společné domácnosti? A nyní po velmi krátké době tvrdíš, že tvoje děti mají rádi nějaké individuum, o kterém ještě pořádně nemůžeš ty sama nic vědět, protože vztah je krátký? Co takhle dát dětem čas, aby se vyrovnaly se změnou situace a ne jim hned ukazovat nového chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.19 19:58

Tohle znam :( my spolu s ex teda nemame deti, ale je to blazen.. co jsme se rozesli dela ze me vsude kravu, vyhrozuje mi, lze a je to obcas neunosny. Nedavno mi volal, z noveho cisla a jen co jsem to zvedla kricel a nadaval. Kdyz jsem od nej utekla, zmlatil me jak zito. Vi ze tema vyhruzkama a nadavanim me vzdycky rozhodi. Ma pritelkyni a presne kdyz jim to neklape, tak me vzdycky vyhledava. Nevim kde vzal moje cislo, mam ho vsude v ignoraci a stejne me dokaze vyhmatnout. Trva to uz dva roky. Policajti mi vzdycky reknou ze je to jen prestupek, vsechno musim ukladat a neustale ukazovat tam. Srovnej to s nim co nejdriv, protoze je to strasne slozity a psychicky narocny neustale resit. Vim ze mezi vami je to trochu jinak nez u nas, ale princip stejnej. Chce to proste ulazat ze se nebojis :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.19 20:03

Tohle znam :( my spolu s ex teda nemame deti, ale je to blazen.. co jsme se rozesli dela ze me vsude kravu, vyhrozuje mi, lze a je to obcas neunosny. Nedavno mi volal, z noveho cisla a jen co jsem to zvedla kricel a nadaval. Kdyz jsem od nej utekla, zmlatil me jak zito. Vi ze tema vyhruzkama a nadavanim me vzdycky rozhodi. Ma pritelkyni a presne kdyz jim to neklape, tak me vzdycky vyhledava. Nevim kde vzal moje cislo, mam ho vsude v ignoraci a stejne me dokaze vyhmatnout. Trva to uz dva roky. Policajti mi vzdycky reknou ze je to jen prestupek, vsechno musim ukladat a neustale ukazovat tam. Srovnej to s nim co nejdriv, protoze je to strasne slozity a psychicky narocny neustale resit. Vim ze mezi vami je to trochu jinak nez u nas, ale princip stejnej. Chce to proste ulazat ze se nebojis :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna