Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Svěřit se rodině, kamarádům! Nebo policii. Však ono ho to pak přejde.
Tak jestli to neni jen nejaky vykrik do tmy, tak teda: jeho vsude zablokovat, neodpovidat, nereagovat, informovat nejblizsi, kdyby neco, tak dokumentovat a obratit se na PCR. nic jineho se na ten obecny dotaz napsat neda
Policie nic nedela. Vem si nejakeho velkeho chlapa at ho postrasi, a da ti pokoj.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ženy, ale nevím kde začít našla jsem si přítele a on po tom co to sním nejde mne vyhrožuje ze mne zničí atd… zjistil si o mé rodině vše nevím jak co mám dělat
Utni s nim jakykoli kontakt. Mluv o tom se svym okolim, at vsichni vedi, co se deje.
Bud mu to docvakne a da pokoj anebo ne a pak budes potrebovat prave tu podoporu okoli (rodina, kamaradi).
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ženy, ale nevím kde začít našla jsem si přítele a on po tom co to sním nejde mne vyhrožuje ze mne zničí atd… zjistil si o mé rodině vše nevím jak co mám dělat
Utni s nim jakykoli kontakt. Mluv o tom se svym okolim, at vsichni vedi, co se deje.
Bud mu to docvakne a da pokoj anebo ne a pak budes potrebovat prave tu podoporu okoli (rodina, kamaradi).
@Anonymní píše:
Nekomunikuj, zablokuj si ho a šmitec. Pokud bude otravovat, tak mu pohroz policíí, pokud to nezabere, tak tam opravdu zajdi. Čím by tě mohl zničit?
@arinecka píše:
Nekomunikuj, zablokuj si ho a šmitec. Pokud bude otravovat, tak mu pohroz policíí, pokud to nezabere, tak tam opravdu zajdi. Čím by tě mohl zničit?
To právě nevím čím, ale ví o mě rodině věci které nikdo neví ( myslím zdravotní stav mé mamky )
@Anonymní píše:
To právě nevím čím, ale ví o mě rodině věci které nikdo neví ( myslím zdravotní stav mé mamky )
No a k čemu mu to je, že to ví? K ničemu. Kašli na něj, ono ho to časem přestane bavit, když uvidí že to s tebou nic nedělá. A kdyby náhodou ne, tak zajdi na policii.
@Anonymní píše:
nakopat do perdele a hned. Holky, kam jen dáváte oči a pí. u. ![]()