Vyhrožuje mi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.9.19 22:51

Vyhrožuje mi

Ahoj holky, ženy, ale nevím kde začít našla jsem si přítele a on po tom co to sním nejde mne vyhrožuje ze mne zničí atd… zjistil si o mé rodině vše nevím jak co mám dělat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
95
28.9.19 22:55

Svěřit se rodině, kamarádům! Nebo policii. Však ono ho to pak přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
28.9.19 22:56

Tak jestli to neni jen nejaky vykrik do tmy, tak teda: jeho vsude zablokovat, neodpovidat, nereagovat, informovat nejblizsi, kdyby neco, tak dokumentovat a obratit se na PCR. nic jineho se na ten obecny dotaz napsat neda

• Citovat
  • Upravit
1902
28.9.19 22:57

Vše si zdokumentovat a obrátit se na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 23:59

Policie nic nedela. Vem si nejakeho velkeho chlapa at ho postrasi, a da ti pokoj.

https://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
26847
29.9.19 07:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ženy, ale nevím kde začít našla jsem si přítele a on po tom co to sním nejde mne vyhrožuje ze mne zničí atd… zjistil si o mé rodině vše nevím jak co mám dělat

Utni s nim jakykoli kontakt. Mluv o tom se svym okolim, at vsichni vedi, co se deje.
Bud mu to docvakne a da pokoj anebo ne a pak budes potrebovat prave tu podoporu okoli (rodina, kamaradi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ženy, ale nevím kde začít našla jsem si přítele a on po tom co to sním nejde mne vyhrožuje ze mne zničí atd… zjistil si o mé rodině vše nevím jak co mám dělat

Utni s nim jakykoli kontakt. Mluv o tom se svym okolim, at vsichni vedi, co se deje.
Bud mu to docvakne a da pokoj anebo ne a pak budes potrebovat prave tu podoporu okoli (rodina, kamaradi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
@Anonymní píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33141
29.9.19 08:56

Nekomunikuj, zablokuj si ho a šmitec. Pokud bude otravovat, tak mu pohroz policíí, pokud to nezabere, tak tam opravdu zajdi. Čím by tě mohl zničit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.19 10:01
@arinecka píše:
Nekomunikuj, zablokuj si ho a šmitec. Pokud bude otravovat, tak mu pohroz policíí, pokud to nezabere, tak tam opravdu zajdi. Čím by tě mohl zničit?

To právě nevím čím, ale ví o mě rodině věci které nikdo neví ( myslím zdravotní stav mé mamky )

• Citovat
  • Upravit
33141
29.9.19 11:25
@Anonymní píše:
To právě nevím čím, ale ví o mě rodině věci které nikdo neví ( myslím zdravotní stav mé mamky )

No a k čemu mu to je, že to ví? K ničemu. Kašli na něj, ono ho to časem přestane bavit, když uvidí že to s tebou nic nedělá. A kdyby náhodou ne, tak zajdi na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.9.19 15:10
@Anonymní píše:

nakopat do perdele a hned. Holky, kam jen dáváte oči a pí. u. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová