Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je mi líto co tě potkalo ![]()
Sama jsem potratila v dubnu v 9tt a pak zase hned v srpnu v cca 7tt, na genetice mi zjistili nějakou trombofilní mutaci.
Ale vím, že potřetí to vyjde
Jdeme do toho znovu, každá se dočkáme toho ubrečeného a krásného uzlíčku. Někomu to hold trvá dlouho a s hromadou problému, ale jednou se ta smůla unavit musí ![]()
ahojky děkuju za odpověd pokusím se zeptat na tu genetiku a pak se uvidí zatím ¨jsme to hodily za hlavu nejdřív se dám dohromady já a pak uvidíme mějte se hezky a přeju at vám to brzo vyjde
Ahoj, je mi líto, co tě potkalo. Prošla jsem něčím podobným. Dvakrát jsem přišla o dítě (12tt a 42tt), a na potřetí nám to vyšlo. Dnes mám dva zdravé kluky.
Jestli chceš, poj´d se podívat sem do diskuze „Pro maminky andělů“ http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
nepřihlášená Lila
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
ahojky minulý rok me zjistily neprůchodnost jednoho vejcovodu, ihned poté jsem otěhotněla a porodila ve 24t, dítě zemřelo za měsíc, letos jsme podstoupili ivf a cekali dvojčata potratila jsem v 19t, v obou případech to byl streptokok a stafylokok, ležela jsem na jednotce intenzivní péče s mikroembolizací a problémy se srdcem a plícemi, dodnes nemám krev úplně vpořádku, lékaři říkají že to můžeme zkusit za půl roku, mám ale strach jestli to není brzo a aby to nedopadlo opět strejně, mám nepravidelnou menstruaci a tak to mám vše ztížené, poradí mě někdo co mám dělat dál!