Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem tedy na konizaci, ale narkoza je to stejná. A bylo mi dobře, ale domu jsem nesla, neb jsem to mela 100km autem bez doprovodu, tak me tam nechali vyspat do druhého dne.
Ale tedy bylo mi natolik dobře, ze bych to i odridila, kdyby to jinak neslo.
Jestli je to srovnatelná narkóza jako při revizi nebo konizaci, tak mě vždycky pouštěli po dvou hodinách, ale trvali na doprovodu
Jinak asi bych to taky odřídila, ale nechtěla bych riskovat, že se mi nějak zatočí hlava
Dělali mi kyretáž, byla to narkóza ani ne na 20 min, potom jsem byla zcela fit a jela domů busem.
@Máma2991 byla jsem na revizi, necelých 20 minut a fyzicky v pohodě. Jen jsem měla šílený hlad. Nastup před sedmou, na sál před jednou a pouštěli me až někdy v půl páté
takze šílený hlad a žízeň jak jsme nemohli jíst a pít. Mela jsem jít hned ráno, ale vzali neakutního císaře. Nikdo nechápal proč. Císař blokoval sál a doktora asi 3 hodiny. My byly 3 a za necelou hodinu všechny zpět na pokoji.
Tělísko mi paní doktorka vyndala ambulantně, téměř jsem to necítila - ta narkóza je nutná, nebo je tam nějaká komplikace?
@hanka.br.
Upadly mi provázky a paní doktorka nemá jak tělísko chytit tak proto musím pod narkozu
Vydávali mi tímto způsobem 2× (asi požírám ta vlákna).
Poprvé 1.den dělali, 2.den pustili, podruhé jsem ráno nastoupila, dopoledne zákrok, prospala jsem se, dostala oběd a šla domů.
Rozhodně bych po zákroku nic neplanovala, byla jsem pěkně oblblá.
Taky mi vyndavali telisko pod narkouzou ( Plzen ). Rano jsem prisla a dve hodiny po vykonu jsem sla domu - musela jsem tedy mit doprovod.
Ahoj holky čeká mě vyjmuti teliska pod narkozou prý nějaká malá narkoza zajímá mě jak jste se cítili po probuzení jak jste zvládly cestu domů moc děkuji za odpověďi