Výklad od více kartářek?

12
18.1.25 15:12

Výklad od více kartářek?

Potřebuji poradit prosím od někoho, kdo se vyzná ve výkladu karet… člověk je občas v situaci, kdy neví kudy kam a potřebuje trochu povzbudit, ujistit, pochopit… no a od vás teď snad uklidnit :). Před měsícem jsem kontaktovala jednu koučku na vztahy, sebelásku & zároveň vykládá karty. Má velmi pozitivní recenze a i veřejně vystupuje na Instagramu :). Nechala jsem si u ní vyložit karty, úplně spontánně mi to padlo do situace s myšlenkou proč to nezkusit a dostala jsem výklad na 4 A4 a penízků nelituji. Výklad se mnou rezonoval a do teď si ho pročítám a dává mi smysl skrz situaci (vztah). Nedalo mi to a zkusila jsem kontaktovat ještě dvě kartářky přes horoskopy.cz. s totožnou otázkou. I ty dvě mi v podstatě napsali totožné, což mě ujistilo, že je moje intuice správná a jsem na dobré cestě (samozřejmě, že se snažím především poslouchat samu sebe, občas ale člověk potřebuje ujistit…). Jsem teď v životní fázi, která mě učí trpělivostí a netlačení na pilu, což je pro člověka, co s tím má problém opravdu těžké… čekat a nic nedělat. Teď k věci…tři roky vím o jedné vyhlášené kartářce tady u nás, se kterou má moje kamarádka dobré zkušenosti. Vždy ji všechno vyšlo. Já k ní od začátku necítila dobrou energii, když jsem ji viděla na fotografiích, nedokážu to vysvětlit, ale něco jsem tam prostě necítila, nejde to popsat… proto jsem ji ani nekontaktovala, ale teď jsem si řekla, zda to nezkusit a neujistit se i u ní…? Sama jsem si říkala, jestli je to dobré, že jsem už přece odpověď na stejnou otázku dostala TŘIKRÁT, totožnou a že už přece stačí…Váhala jsem, zda ji oslovit, možná mi intuice i říkala, raději to nedělej, cítila jsem to tak, ale nedalo mi to… Kontaktovala jsem ji a její výklad byl úplně odlišný od těch třech předešlých a já teď potřebuji poradit. Pěkně mi to pomotalo hlavu a v podstatě nevím, čemu věřit. Zjistila jsem, že je tohle chození po tenkém ledu. První tři výklady byly pozitivní, daly mi obrovský vítr do plachet, radu co dělat / nedělat, ale z jejího se mi udělalo opravdu nedobře, některé věci i dávaly smysl, ale spíš z minulosti, než z budoucnosti a přítomnosti…Snažím se myslet na ten prvotní výklad, který se mnou rezonoval a dost mě i posunul ve změně přemýšlení a vzhlížení na situaci, ale pořád mám v hlavě ten od ní, který mě až vyděsil…Možná, že jsem se měla poučit, že někdy méně je více a ptát se na jednu otázku během pár týdnů několika kartářek najednou není dobré… :cert:

Příspěvek upraven 18.01.25 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
18.1.25 15:21

Předem děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25032
18.1.25 15:35

Takže potřebuješ výklad, co se ti bude líbit, řekni to rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.1.25 15:40

@lucad77

Potřebuju radu někoho, kdo se v kartách vyzná, jelikož ten její byl opravdu velmi negativní a nedával mi v mé situaci smysl, proto mě to viděsilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
18.1.25 15:45
@marketa35 píše: Více

Bez za dalšíma pěti a udělej průměr odpovědí. Lidí jako ty jsou zlatý důl pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9842
18.1.25 15:56

To bych řekla, že je posedlost a nemoc. Jestli tebe nevyjde levněji, když navštívíš odborníka na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
18.1.25 16:17

Kdo chce vic, nema nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.1.25 16:24

No, podle toho příspěvku bych řekla, že bys potřebovala slyšet, že tamty výklady se zakládaly na pravdě a máš věřit především jim a na poslední výklad se máš vykašlat (viz i ten podrobný popis jak jsi z ni necítila dobrou energii apod.). Ale to ti tady nikdo neřekne. Ono už vyhledat a platit si tolik výkladů je padlé na hlavu - ubezpecovat se, že bude vše dobré a pak přijde jiný výklad a tebe to komplet rozhodí.

Znám paní, která měla pletky s kolegou z práce a přiznala to manželovi - ten odešel. Tak šla za kartarkou se zeptat, zda půjde ten vztah napravit a ona ji řekla, že ne (byla hooodně nas. aná a nechtěla tomu věřit). Tak zkusila ještě nějaký online výklad a ten ji vyšel pozitivně, tak byla rada. A víš jak to dopadlo? Za par měsíců ji přišly rozvodové papíry a ten druhy výklad ji byl k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 16:34

Jakožto exkartářka s dvaceti lety praxe ti můžu říct, že takový jak ty, chápu. Sama jsem v dobách šílených krizí jako mládě nebyla jiná.
Ale jako kartářka ti můžu říct - platí jedno pravidlo. Když karty zkoušíš, nefungují.
Když kartářku zkoušíš, nevyjde ti nic dobrého.

• Citovat
  • Upravit
5299
18.1.25 16:37

Kolik takove rozbory stoji penez, by me zajimalo?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 16:37

Prosím anonym
Pro pobavení všech a ponaučení zakladatelky, kdysi dávno jsem si nechala udělat výklad karet tady, no kartářka udělala dlouhý výklad plný věcí o kterých si myslela, že chci slyšet, jenže pospíchala a pořádně nečetla tak mi předpovídala věci o kterým jsem zde, psala že už se dávno stali. Pobavilo mě to.

• Citovat
  • Upravit
12
18.1.25 16:38
@Anonymní píše: Více

Děkuju za odpověď, tohle jsem asi potřebovala slyšet… sama cítím, že jsem to přepálila… :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 17:18

A pak, že lidi nemají prý peníze a že zde máme čím dál víc draho, no asi to tak není, když lidí dokáží x krát za sebou utratit peníze za placebo efekt jménem věštkyně. :roll:

• Citovat
  • Upravit
718
18.1.25 17:24

Vědecky vzato, žádný výklad karet nemá schopnost předpovídat budoucnost, jde o efekt projekce a potvrzovacího zkreslení. To, co tě oslovilo u prvních výkladů, byla tvoje vlastní intuice, která si v nich našla smysl.

Když ale začneš vyhledávat další a další názory, odkláníš se od svého vlastního rozumu a necháváš se ovlivnit cizími interpretacemi. Čtvrtý výklad tě rozhodil, protože byl v rozporu s tvým vnitřním přesvědčením. To je důkaz, že odpověď už máš dávno v sobě a nikoho dalšího k tomu nepotřebuješ.
Místo spoléhání na kartářky věř svému rozumu a intuici. Nikdo tě nezná lépe než ty sama, takže příště už žádná kartářka, ale plánuj si život podle sebe a zadarmo! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.1.25 19:14

@Sunnysmile19
máš naprostou pravdu…akorát jsem se do toho zbytečně zamotala tak moc, že jsem přestala naslouchat sama sobě a své vnitřní intuici…no mám zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat