Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, nemáte doma někdo snář?Poslední měsíc a něco se mi často zdá o zimě, teda hlavně o lyžování.Ne ,že bych tomu nějak zarytě věřila, ale docela by mě zajímalo co to znamená.Díky za odpovědi
Na netu je spousta on-line snářů, např. odkaz výše, tak mrkni ![]()
Snář na netu mě vůbec nenapadl ![]()
Vždycky je to o tom, že jsem někde na super horách a nemůžu se dočkat až si zalyžuju.Někdy už stojim ve frontě na vlek, jindy sjíždim sjezdovku, někdy se k tomu lyžování nedostanu, ale vždycky se straaašně moc těšim a mám z toho dobrej pocit
Ve skutečnosti jsem lyžovala někdy na střední
Lyže:
Opatrnost při rychlosti ve všem.
Jezdit na nich ze strmých svahů nebo upadnout na lyžích - varování před nebezpečnými činy, neopatrností, hlavně před úrazem.
Být obklopen horami - ještě je čas dostati se ze zamotané situace.
Sněhem zavátá krajina – štěstí.
Padá-li sníh - starosti.Při plnění nových povinností budeš potřebovat mnoho odvahy.
Padá-li přímo na tebe - veliký zármutek.
By mně zajímalo, co by mi o mých snech řekla bába kartářka . nebo vlastně snářka. Mě se totiž až na výjimky nezdá o dětech. A když už, tak to jsou blbiny typu, že někam odjíždím, stojím na autobusáku nebo na vlakáči a dítě si odkládám do šatny. Beru šatnový lístek a odjíždím …
![]()
Ja bych hledala nejakou realistictejsi cestu nez snar. Sny jsou skrytym vyrazem naseho vedomi. Zkus najit odpoved v knihach Carla Junga. Tam se doberes pravdy spis, nez v nejakem snari.
http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Jung
Bývávalo cca před 10 lety, když se mi zdálo tři noci o vodě, nastal průser. Pro toho, kdo se v tom snu v tý vodě koupal. Typický bylo, že se rozvodnila řeka (přesně jako v roce 2002, jenže ty sny byly ještě před tím!), a my před ní utíkali (v reálu to zase ale tak dramatický nebylo , a navíc v místech, kde snad v tu chvíli nikdo nebyl … ). Jenže já byla nejpomalejší a voda stoupala a nomrálně mi podrzazila nohy a já spadla. Zase sjem se zvedla a utíkala dál do vršku, takže nakonec se mi podařilo uniknout, ale byla jsem celá mokrá a celkem i zmrzlá. A třetího rána do tohohle snu telefon a v práci průser jak Brno .....
Nechci strašit nebo tak nějak, ale poslední roky už se mi teda nezdá o vodě, ale důležité události, zejména co se týče dětí, přichází sdělovat děda. Ktreý je pochopitelně již pár let mrtvý.
To mam od psychoanalitika:
Sny o vode jsem mela cele roky, kde se topila ma sestra. Podvedome se bojime o toho daneho cloveka ktery v tom figuruje. Bojime se bud separace, nebo mame pocit ze mu neco dluzime. Jako vysvetleni a pod.
Podle mého snáře to znamená, že si užiješ prima lyžovačku nebo zimní dovolenou. Mimochodem, mě se zdálo loni něco podobného a splnilo se to.
Holky, uz druhy tyden se mi zda o miminku, a vim, ze je to holcicka a vim, ze je moje… taky v podvedomi v tom snu vim, kdo je tatinek…
Doma snar nemam a nikde to nemuzu najiiiiit… co to znamena ![]()
Hezký večer,
také se zkusím zeptat. Omlouvám se za anonym. Dnes nad ránem se zdál manželovi sen, spíš tedy noční můra. Máme holčičku (3 roky) a není úplně zdravá, proto anonym, nezlobte se. A zdálo se mu, že spolu byli na procházce, on šel do vedlejší ulice (neví proč) a ji tam na chvilku nechal. Když šel zpátky už tam nebyla. Po půl hodině, co ji hledal, zavolal policii. Ti ji našli mrtvou. Prý ji někdo unesl a zabil.
Nevíte někdo, co to může znamenat? I když to byl jen sen, tak mi ztoho není moc dobře ![]()
Děkuji
B.
Podle mého má o malou strach tak proto takový sen. Mě se zase nedávno zdálo že mi holka vjela na odrážedle pod auto a to ji srazilo. Naše malá ještě ani nechodí natož aby drandila na odrážedle, tak nevím co ten sen znamenal, ale přikládám si to že mám o malou prostě strach.
Taky si myslím, že se mu do snu promítl strach o dítě, který má jako každý normální rodič. Mně se zase zdávalo, když byla dcera miminko, že jí upadla hlava. Bylo to z toho, jak do nás pořád hustili, že se musí miminku držet hlavička. Co vím, tak jsem nebyla jediná, podobný sen se zdává docela hodně maminkám