Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, dneska v noci se mi zdal sen a nemuzu se ho zbavit, porad na nej musim myslet… ve snu jsem byla ja a muj bejvalej kluk, nerozesli jsme se v dobrem, byli jsme spolu 8 let, ted uz mame kazdej svuj zivot, nijak na nej nemyslim, ale v tom snu jsme se objimali a mne bylo hrozne hezky, ale i smutno a tekly mi slzy… ale nebyly to slzy, z oci se mi sypaly krystalky soli, zadna voda, leskly se… pak jsem se vzbudila, nevite nekdo co by mohlo znamenat PLAKAT SUL?
Anonyme kvuli bejvalymu ![]()
Nepřijde mi to zas tak zvláštní plakat sůl, vždyť slzy jsou slané. Možná je to jenom intenzivnější pláč, skrytý smutek. Na druhé straně, pokud už to máš za sebou, brala bych to jen jako obraz minulosti a nechala to být…
Bylo to spis takovy zvlastni… padaly mi z oci kaminky soli… leskly, zarily, bylo to… magicky… dekuju za reakci!
Dobrý den,
třeba mi tu někdo řekne co by to mohlo být. Dnes se mi zdál sen o mé babičce, která je už přes rok po smrti. Byla jsem na hřbitově, a ona rakev ve které je pohřbena (není zpopelněna) byla na desce hrobu. Já tam přišla a do rakve se podívala, babička otevřela oči a začala si se mnou povídat. Co je nového a tak. Chtěla abych jí přinesla něco dobrého na zub a další běžné věci. Ještě se jí nelíbilo místo kde tu rakev má, tak z ní vylezla a řekla mi, ať jí šoupnu na druhou stranu hrobu a ona si do ní zase došla lehnout. Jak si lehla, tak mi bohužel zazvonil mobil a nevím co a jak by bylo dál. Bylo to velice zvláštní nikdy se mi o ní nezdálo (jen jednou) a to mám už vyřešené. A hlavně ani mne, nebylo divné, tam být povídat si s ní a nechtít ji třeba vzít domu ale zase uložit zpět do rakve
.
Omlouvám se za anony, ale nerada bych, aby si tady o mne nekdo myslel, že jsem blázen že řešít takovéhle věci. Přeci je to jen poněkud citlivé téma.
Děkuji Zakl.
Babička tě prostě přišla pozdravit. Hlubší smysl bych v tom nehledal. Podívejte se, jestli máte uhrazené poplatky za hrob, za babičkou se stav a dones jí květinu.
No a až budete jednou někoho pohřbívat, tak požádej o přesun rakve. Předpokládám, že jste babičku dali z pohledu nad hrobem na pravou stranu a chce být na druhé.