Vykradený sklep - pátrám

1621
14.4.13 09:14

Vykradený sklep pátrám....

Ahoj maminky obracim se na vas s prosbou! Z patku na sobotu nam vykradli sklep! Mimo jine kolo na auto atd! Co me ale moc mrzi je cca 13 baliku plen a obleceni na mimco!!! Prosim vas nevideli jste nekde levne prodavat Pampers active baby vel 3 asi 8 baliku vel 4 asi 4 baliky a sleep and play vel 4 to byl myslim jen jeden! Dale oblecky 0-3 balik min 50ks, 6-9 opet velky balik atd az do velikosti 9-12 a 12-18 jsou tam oblecky na kluka prevazne Next, Gap, F&F… Bylo tam hodne jeanu mikin napr s obrazky traktoru gap zimni tmavemodra bunda 12m atd atd :(

Kola na auto a elektrospotrebice vem cert ale krast pliny a obleceni mamam na materske to je hnus :( moc dekuju predem za vase typy nechci aby jim to opet proslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
14.4.13 09:18

Tip nemám :nevim: Kde se to stalo? Možná se spíš poptat v okolí, u nás se prodávají plínky i v bazárku.. Ale spíš to rozprodají známým nebo si to nechaj.. Hlásili jste to? To už je přeci docela velká škoda, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.4.13 09:24

Nahlašte to na policii, určitě škoda musí být větší, než 5000,– a tím pádem by se jednalo o trestný čin krádeže, ne jen přestupek.. Pokud se viník najde, dostane alespoň vyšší trest, než jen za přestupek…

Bazary nesleduju, tak promiň, v tomhle neporadím, nenarazila jsem na takový inzerát..

• Citovat
  • Upravit
35438
14.4.13 09:27

:cert: Šmejdi! Napiš, kde se to stalo (město) a možná sem dát fotku některých snadno poznatelných kusů - třeba ta bunda. Možná se to v okolí objeví v inzerci nebo nějakém bazárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
14.4.13 09:32

Já bych koukla na aukro a na mimibazar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
14.4.13 09:52

Moc dekuju! Koukam na vsechny bazarky a udelam zitra pruzkum sekacu a bazarku tady v okoli! Nahlasene to je na policii protoze skodu tam mame za 20tis :( byly tam i cestovni kufry atd
Jelikoz to byly jeste oblecky ktere jsme nemeli na sobe nemam fotecky jen asi tech nejmensich a ty jsem stejne chtela darovat do kojenaku :( takze adamek ma doma posledni 4 plinky a obleceni na mesic… Takze opet nakupy

Clovek se snazi setrit a nakupovat veci v akci aby pak mohl koupit vetsi auto nebo jet na dovolenou nebo neco navic pro mimco a pak prijdou nejaky smejdi a je po…

Jinak to bylo v Praze, Letnany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
14.4.13 10:03
@pav86 píše:
Moc dekuju! Koukam na vsechny bazarky a udelam zitra pruzkum sekacu a bazarku tady v okoli! Nahlasene to je na policii protoze skodu tam mame za 20tis :( byly tam i cestovni kufry atd
Jelikoz to byly jeste oblecky ktere jsme nemeli na sobe nemam fotecky jen asi tech nejmensich a ty jsem stejne chtela darovat do kojenaku :( takze adamek ma doma posledni 4 plinky a obleceni na mesic… Takze opet nakupy

Clovek se snazi setrit a nakupovat veci v akci aby pak mohl koupit vetsi auto nebo jet na dovolenou nebo neco navic pro mimco a pak prijdou nejaky smejdi a je po…

Jinak to bylo v Praze, Letnany

jojo zlodeji sou neřádi :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
14.4.13 10:10

@pav86
Hele ja jsem taky z prahy letnan a na novy rok nam ukradli z kocarkarny z bedny sourozenecky kocarek phil and teds. Taky sem byla nastvana, ze ukradnou diteti kocarek :cert: taky sem hledala na bazarech, ale nic
Hele a nerokonstruujete nahodou barak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.4.13 10:28

Kamarádce ukradli auto které jí stálo přímo před barákem s kočárkem a autosedačkou :nevim:
Nakonec ho našla ohořelé, nabourané, bez věcí.
Ještě musela zaplatit odtah a ekologickou likvidaci+strávila asi 3h na výslechu :nevim:
Jinak, co mám z vlastní zkušenosti, kdy nám vykradli sklep s kolama, tak to muselo být vytipované :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5515
14.4.13 10:38

@pav86 Ja jsem se hned musela podivat odkud jsi.Nam se to stalo taky cca.pred mesicem. A minulej tyden musela volat sousedka policajty ze tam zase nekdo v noci smejdil s baterkou. Uplne mam strach tam chodit pro kocar -mame tam i kocarkarnu.
A to nejsme zadnej velkej panelak.6bytu jen
Je to fakt hnus krast pro mimi vecicky.
Jinak ja jsem z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová