Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky obracim se na vas s prosbou! Z patku na sobotu nam vykradli sklep! Mimo jine kolo na auto atd! Co me ale moc mrzi je cca 13 baliku plen a obleceni na mimco!!! Prosim vas nevideli jste nekde levne prodavat Pampers active baby vel 3 asi 8 baliku vel 4 asi 4 baliky a sleep and play vel 4 to byl myslim jen jeden! Dale oblecky 0-3 balik min 50ks, 6-9 opet velky balik atd az do velikosti 9-12 a 12-18 jsou tam oblecky na kluka prevazne Next, Gap, F&F… Bylo tam hodne jeanu mikin napr s obrazky traktoru gap zimni tmavemodra bunda 12m atd atd ![]()
Kola na auto a elektrospotrebice vem cert ale krast pliny a obleceni mamam na materske to je hnus
moc dekuju predem za vase typy nechci aby jim to opet proslo
Tip nemám
Kde se to stalo? Možná se spíš poptat v okolí, u nás se prodávají plínky i v bazárku.. Ale spíš to rozprodají známým nebo si to nechaj.. Hlásili jste to? To už je přeci docela velká škoda, ne?
Nahlašte to na policii, určitě škoda musí být větší, než 5000,– a tím pádem by se jednalo o trestný čin krádeže, ne jen přestupek.. Pokud se viník najde, dostane alespoň vyšší trest, než jen za přestupek…
Bazary nesleduju, tak promiň, v tomhle neporadím, nenarazila jsem na takový inzerát..
Šmejdi! Napiš, kde se to stalo (město) a možná sem dát fotku některých snadno poznatelných kusů - třeba ta bunda. Možná se to v okolí objeví v inzerci nebo nějakém bazárku.
Moc dekuju! Koukam na vsechny bazarky a udelam zitra pruzkum sekacu a bazarku tady v okoli! Nahlasene to je na policii protoze skodu tam mame za 20tis
byly tam i cestovni kufry atd
Jelikoz to byly jeste oblecky ktere jsme nemeli na sobe nemam fotecky jen asi tech nejmensich a ty jsem stejne chtela darovat do kojenaku
takze adamek ma doma posledni 4 plinky a obleceni na mesic… Takze opet nakupy
Clovek se snazi setrit a nakupovat veci v akci aby pak mohl koupit vetsi auto nebo jet na dovolenou nebo neco navic pro mimco a pak prijdou nejaky smejdi a je po…
Jinak to bylo v Praze, Letnany
@pav86 píše:
Moc dekuju! Koukam na vsechny bazarky a udelam zitra pruzkum sekacu a bazarku tady v okoli! Nahlasene to je na policii protoze skodu tam mame za 20tisbyly tam i cestovni kufry atd
Jelikoz to byly jeste oblecky ktere jsme nemeli na sobe nemam fotecky jen asi tech nejmensich a ty jsem stejne chtela darovat do kojenakutakze adamek ma doma posledni 4 plinky a obleceni na mesic… Takze opet nakupy
Clovek se snazi setrit a nakupovat veci v akci aby pak mohl koupit vetsi auto nebo jet na dovolenou nebo neco navic pro mimco a pak prijdou nejaky smejdi a je po…
Jinak to bylo v Praze, Letnany
jojo zlodeji sou neřádi
![]()
@pav86
Hele ja jsem taky z prahy letnan a na novy rok nam ukradli z kocarkarny z bedny sourozenecky kocarek phil and teds. Taky sem byla nastvana, ze ukradnou diteti kocarek
taky sem hledala na bazarech, ale nic
Hele a nerokonstruujete nahodou barak?
Kamarádce ukradli auto které jí stálo přímo před barákem s kočárkem a autosedačkou ![]()
Nakonec ho našla ohořelé, nabourané, bez věcí.
Ještě musela zaplatit odtah a ekologickou likvidaci+strávila asi 3h na výslechu ![]()
Jinak, co mám z vlastní zkušenosti, kdy nám vykradli sklep s kolama, tak to muselo být vytipované
![]()
@pav86 Ja jsem se hned musela podivat odkud jsi.Nam se to stalo taky cca.pred mesicem. A minulej tyden musela volat sousedka policajty ze tam zase nekdo v noci smejdil s baterkou. Uplne mam strach tam chodit pro kocar -mame tam i kocarkarnu.
A to nejsme zadnej velkej panelak.6bytu jen
Je to fakt hnus krast pro mimi vecicky.
Jinak ja jsem z Brna