Výkřik do tmy!!!

14090
25.7.14 22:12

Výkřik do tmy!!!

Holky mě už to všechno začíná tak strašně srá*!

Jsem si to teď večer všechno tak v klidu sesumírovala a je mi z toho až zle! já chápu, že touhle diskusí nic nezachráním a nic to vlastně nezmění… ale vše se to tak sype až to hezké není…

Dnes pustili mojí nevl. mámu z nemocnice, zlámala si všechny kosti v kotníku dali jí tam šrouby, a jezdí na invalidním vozíku. Chodím jí krmit zvěř a pomáhat seč se dá.

Dnes v noci mi přišla sms od mojí mamky, že otčímovi musela volat rychlou, že nemohl dýchat, bolest na hrudi, tep 190 8o leží na kardiu, infarkt to sice prý nebyl, ale podle doktora když se to bude opakovat (což nebylo poprvé) hrozí mrtvice.

Mojí mamince nedávno diagnostikovali RS (roztroušenou sklérozu) + zánět centrální mozkové soustavy, během 3m se to zhoršilo o 1stupeň takže je na 4,5st. Odchází jí levá část těla, bere spoustu léků, kortikoidy a je celá neskutečně oteklá.. během posledního měsíce měla 2 ataky. Noc na dnešek jí tedy na klidu moc nepřidala.

Můj děda (mámy otec) dostal 6měs života, má rakovinu ledvin, plic a kostí. Před týdnem jsme slavili jeho 66té a zřejmě poslední narozeniny.

Moje nejlepší kamarádka je na JIP se svou roční dcerou, nejdřív byly před týdnem se závěrem febrilní křeče (měla teploty), teď byly na kontrole a malá v pohodě a najednou hned v čekárně u dr dostala dva záchvaty (oči v sloup, křeče, pěna u pusy) - epilepsie vyloučena dle neurologa tak pátrají co by to mohla být :roll:

Nějak už nemůžu, PROČ? vše takhle najednou a ze všech stran? nějak nevím kam dřív skočit, komu dříve pomáhat… dnes jsem strávila celý den s maminkou, snažila se jí uklidnit, byly jsme v nemocnici.. pak jsem jela za nevl. maminou nakrmit zvířata pomoci, poklidit a přichystat vše potřebné. Zítra opět za mámou a to, že to mám 30km a opět do nemocnice (mamina neřídí všude je případně vozím). Mám 3m syna co všude musí kvůli kojení semnou a 3r dceru, která je teď denně u tchýně :zed: :zed:

už se teď bojím co může přijít zítra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
25.7.14 22:15

Tak asi takhle, když se to ser. e, tak se to ser. e :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.7.14 22:16

Co na to říct, když se se.re, tak se se.re. :cert: Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.7.14 22:16
@terinka4444 píše:
Tak asi takhle, když se to ser. e, tak se to ser. e :zed: :zed:

Byla jsi rychlejší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.7.14 22:17
@berushkacz píše:
Byla jsi rychlejší. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
25.7.14 22:17
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.7.14 22:19

@terinka4444 @berushkacz to je fakt…  :(

@laducha :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332

A oni nemají nějaké známé, nebo bratra/sestru…někoho v blízkosti? Vždyť s takhle malým miminkem to nejde absolvovat…
A nebo nemůže část těch věcí přebrat muž, jak příjde z práce..? Já nevím, já jen přemýslím nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549

@werunkaw123 :hug: uf, teda sesypalo se toho na vás moc. Nemáš nikoho, kdo by ti alespoň trochu ulehčil a pomohl se starostí o nevl. maminku?

V otázkách zdraví v rodině těžko radit proč, prostě se tak někdy stane a jak se říká, když se něco sere, tak pořádně. Moc vám držím palce, aby bylo alespoň trochu líp hlavně po té zdravotní stránce a držím palce ať tohle hnusné období brzy skončí.

Máš můj obdiv, že to takhle zvládáš s dětmi, vím, že to nepomůže, ale snad alespoň trochu potěší, jsi velmi silná žena :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
25.7.14 22:21

@werunkaw123 Život je prostě svině, někdy Tě až zaskočí jak moc může člověku dát zabrat. Ale neboj nic, zase bude dobře. Musí být, protože nic netrvá věčně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
25.7.14 22:24

Tak jsem si říkala, jak se nám to v rodině taky jaksi sešlo, ale ty to máš teda ještě mnohem horší…Vím, že je to těžké, ale ani v téhle situaci nezapomínej na sebe. Pokud pojedeš na max do vyčerpání, tak pak už nikomu nepomůžeš, když se zhroutíš, takže všeho s mírou. Jinak se drž a přeji pevné nervy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.7.14 22:25

@Nina Filipi manžel dělá 6dní v týdnu celý den od něj toho moc čekat nemůžu :roll:

@Paradise
děkuji :hug: kdyby někdo byl tak bychto neoblítavala sama, ségra má dvě práce, ale slíbila mi, že si vezme na neděli volno a s maminou pojede do nemocnice za otčímem tak to mám jednu cestu ušetřenou a pak se zase uvidí co bude dál… tlučeme to ze dne na den a tím, že jsem doma na mateřské tak jsem hold stále „po ruce“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
25.7.14 22:30

@werunkaw123 :hug: :hug: :hug: hodně sil, určitě bude lépe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.7.14 22:30

@IvaX děkuji… zatím jedu jak se dá… zanedbávám teda dceru a strašně mě to mrzí, ale tahat ještě jí mezi smutné a nemocné lidi neprospěje nikomu (ještě že má skvělou tchýni :andel: )… nevím co bude dál a jak dlouho se tohle dá zvládnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí