Výkup nemovitostí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
výkup nemovitostí
Ahoj holky! Prodáváme byt a narazila jsem na pár firem, které vykupují nemovitosti. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuju za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, výkup nemovitosti je možný, ale počítej s mnohem nižžší cenou - např. to, co má tržní hodnotu 2,3 milionu, prodáš na výkup za 1,8.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky by mě to zajímalo, hlavně jestli někdo má zkušenost, která společnost nabídne výkup za nejvýhodnější cenu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pokud ti to opravdu nehoří, tak to není výhodné. Dělala jsem to jednu firmu a většinou to byli lidi s exekucemi nebo dluhy, které museli řešit hodně rychle. Nevím kde byt máš, ale pokud potřebuješ ještě nějaké informace, tak napiš do zpráv. Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
Taky by mě to zajímalo, hlavně jestli někdo má zkušenost, která společnost nabídne výkup za nejvýhodnější cenu.
Výkup nemovitosti je založen na tom, že vám hned zaplatí, ale jen zlomek hodnoty nemovitosti. Prodáváte byt, máte dvě možnosti
a) klasika- realitka, vlastní prodej (trvá to déle, ale získáte peníze podle svých představ)
b) výkup- je to hned, ale třeba za polovinu původní ceny
Pokud se rozhodnete pro výkup, rozhodně si společnost ověřte, případnou kupní smlouvu zkonzultujte s právníkem.
Výkup nemovitostí je určen lidem, kteří potřebují finance hned (třeba kvůli exekuci)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Jj,já vím. Je tam tuším maximálně do 70% ceny - ale je to cena na trhu, ne ta, kterou člověk chce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, firma si řekne, že to např. umí prodat za 1,7 mil., je pro ně důležité aby to bylo rychle a tobě z toho dá maximálně 70%, ale taky záleží jestli chceš peníze hned nebo do nějaké doby apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
odkup nemovitosti
Ahoj, prodával jsem nemovitost zatíženou úvěrem a nedařilo se mi ji stále prodat. Nejdříve jsem našel na internetu nějaké firmy, ale nic moc. Jedna chtěla dopředu peníze za odhad ceny a další mi po telefonu předběžně nabídla 50 %. Pak jsem na doporučení oslovil jednu méně známou společnost z Liberce s velmi solidním majitelem. I když jsem nedostal takovou cenu, kterou bych si představoval, tak jsem nakonec hodně rád, protože mi tento odkup pomohl. Nedovedu si představit, že bych nemovitost ještě rok prodával - to bych asi tratil ještě více. Takže je to o prioritách, pokud nespěcháte a nevadí vám počkat s prodejem třeba i rok a déle, tak zkuste prodat sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit