Výkup nemovitostí

844
4.7.11 22:06

výkup nemovitostí

Ahoj holky! Prodáváme byt a narazila jsem na pár firem, které vykupují nemovitosti. Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuju za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
5.7.11 10:56

Ahoj, výkup nemovitosti je možný, ale počítej s mnohem nižžší cenou - např. to, co má tržní hodnotu 2,3 milionu, prodáš na výkup za 1,8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.13 15:12

Je tady někdo, kdo tímto způsobem nemovitost prodával?

• Citovat
  • Upravit
7240
28.2.14 15:55

Taky by mě to zajímalo, hlavně jestli někdo má zkušenost, která společnost nabídne výkup za nejvýhodnější cenu. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
28.2.14 17:17

Ahoj, pokud ti to opravdu nehoří, tak to není výhodné. Dělala jsem to jednu firmu a většinou to byli lidi s exekucemi nebo dluhy, které museli řešit hodně rychle. Nevím kde byt máš, ale pokud potřebuješ ještě nějaké informace, tak napiš do zpráv. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
28.2.14 17:20
@rejžička píše:
Taky by mě to zajímalo, hlavně jestli někdo má zkušenost, která společnost nabídne výkup za nejvýhodnější cenu. :|

Výkup nemovitosti je založen na tom, že vám hned zaplatí, ale jen zlomek hodnoty nemovitosti. Prodáváte byt, máte dvě možnosti
a) klasika- realitka, vlastní prodej (trvá to déle, ale získáte peníze podle svých představ)
b) výkup- je to hned, ale třeba za polovinu původní ceny

Pokud se rozhodnete pro výkup, rozhodně si společnost ověřte, případnou kupní smlouvu zkonzultujte s právníkem.

Výkup nemovitostí je určen lidem, kteří potřebují finance hned (třeba kvůli exekuci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
28.2.14 17:21

@blecha72 Jj,já vím. Je tam tuším maximálně do 70% ceny - ale je to cena na trhu, ne ta, kterou člověk chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
28.2.14 17:31

Přesně tak, firma si řekne, že to např. umí prodat za 1,7 mil., je pro ně důležité aby to bylo rychle a tobě z toho dá maximálně 70%, ale taky záleží jestli chceš peníze hned nebo do nějaké doby apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.11.17 10:54

odkup nemovitosti

Ahoj, prodával jsem nemovitost zatíženou úvěrem a nedařilo se mi ji stále prodat. Nejdříve jsem našel na internetu nějaké firmy, ale nic moc. Jedna chtěla dopředu peníze za odhad ceny a další mi po telefonu předběžně nabídla 50 %. Pak jsem na doporučení oslovil jednu méně známou společnost z Liberce s velmi solidním majitelem. I když jsem nedostal takovou cenu, kterou bych si představoval, tak jsem nakonec hodně rád, protože mi tento odkup pomohl. Nedovedu si představit, že bych nemovitost ještě rok prodával - to bych asi tratil ještě více. Takže je to o prioritách, pokud nespěcháte a nevadí vám počkat s prodejem třeba i rok a déle, tak zkuste prodat sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat