Zvednutí DPH
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
zvednutí DPH
Tak jsem si zase vyslechla, kterak nám někteří chtějí „zpříjemnit“ život zvednutím DPH.
Takže těch pár vyjímek, který slibovali jsou minulostí. Jsem zvědavá kolik třeba bude stát blbej bochník obyčejnýho chleba… ![]()
Nechápu jak se můžou zdražit potraviny pro diabetiky a bezlepkovou dietu. Viděl někdy nějaký politik kolik co stojí???
Já uznávám, že náš stát je ve finanční bryndě, ale do háje kde to jsme???
Léky proboha dneska jsem šla koupit úplně obyčejnej optalmoseptonex a cena 60kč mě teda docela šokovala.
Tak jsem se vykecala a můžu jít spát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
lleennttiillkkaa píše:
blbej bochník obyčejnýho chleba…
Pokud chlebu dáváme taková jména, tak na tom ještě nejsme tak zle.
Tak jsem si rýpla a jdu taky spát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lulje píše:lleennttiillkkaa píše:Pokud chlebu dáváme taková jména, tak na tom ještě nejsme tak zle.
blbej bochník obyčejnýho chleba…
Tak jsem si rýpla a jdu taky spát![]()
Chleba je boží dar já vím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nemám slov…jeden velkej bordel to tu je
budeme platit, plati a platit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a to si chudáčci budou zvyšovat platy, protože někteří z nich nemají ani na to, aby mohli jet do Prahy do práce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
radši nemyslet.. by do toho bordelu tam jeden nejradši vtrhnul a zmastil jim huby.. jistě, že nevědí co co stojí.. oni maj díky nám peněženky plný.. mít na každou ko**tinu příspěvky tak se smýšlí jinak.. ![]()
revoluci by to chtělo.. zas jim klíčema pěkně srovnat hřebínky..
- Citovat
- Upravit
…A přitom je to tak jednoduchý: na vyšší výdaje (důchody, podpory v nezaměstnanosti, mateřskou, rodičovské příspěvky, platy státních zaměstnanců…) se musí generovat vyšší příjmy (daně)… a vzhledem k tomu, že už není moc kde brát, tak DPH to má asi jistit… ![]()
Anebo vyšší dluhy, vyšší úroky a dluhy se musí splácet i s úroky, takže bude hůř a když se splácet nebude, tak bude ještě hůř… ![]()
Hele, oni už ze zoufalství neví, co dělat… Když zkrátí nějakou dávku, tak všichni hned řvou (viz blbé porodné)… Tak jako co už…
Pravicová vláda, která bude tvrdě šetřit, nemá v téhle zemi žádnou šanci… A za mě, já bych tady v Česku nešla premiérovat, ani kdyby mě platili milión měsíčně…
, protože tohle fakt nemá cenu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale nezastávám se jich, to ne… Taky mě pěkně se*** Dost mě děsí, kolik miliónů hektarů je zase osetých řepkou olejkou…
Kdyby to sv*ně nedotovali, tak by možná ten „blbej“ chleba mohl být klidně i levnější… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rébi píše:
Ale nezastávám se jich, to ne… Taky mě pěkně se*** Dost mě děsí, kolik miliónů hektarů je zase osetých řepkou olejkou…![]()
![]()
Kdyby to sv*ně nedotovali, tak by možná ten „blbej“ chleba mohl být klidně i levnější…
Jo a taky by obce nemusely mít strach, že je zase vyplaví bahno
, protože olejka strašně vyčerpává půdu a je pak sypká a nic neudrží. Navíc strašně smrdí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, že bych z toho měla radost, ale objektivně se musí říct, že DPH je nejjednodušší a nejefektivnější způsob, jak dostat do státního rozpočtu penízky
téhle dani se totiž člověk blbě vyhne… a moc nestojí její výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to jste už cetli,že se mají zvedat poplatky např.za výpis z rejstříku trestů,katastru nemovitosti,poplatky za rozvodové papírruzne druhy stavebních povolení a do toho ještě dvojnásobné zvýšení za svoz komunálního odpadu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořád nechápu, jak si to politikové představují. Nejlépe takto: Mladý pár si vezme půjičku na školné , pak předraženou hypotéku na předražený dům, bude dělat od rána do večera a třást se o práci. Navíc si našetří na miminko, protože vyhrožují, že sníží i tříletou rodičovskou a v závěru si bude škudlit na důchod, kterého se stejně nedožije. A třešničkou na dortu bude to, že ty našetřní peníze naše děti nedostanou
![]()
A to nemluvím o tom, kdyby někdo při tom všem nějak vážně onemocněl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaczenka píše:
Pořád nechápu, jak si to politikové představují. Nejlépe takto: Mladý pár si vezme půjičku na školné , pak předraženou hypotéku na předražený dům, bude dělat od rána do večera a třást se o práci. Navíc si našetří na miminko, protože vyhrožují, že sníží i tříletou rodičovskou a v závěru si bude škudlit na důchod, kterého se stejně nedožije. A třešničkou na dortu bude to, že ty našetřní peníze naše děti nedostanou![]()
![]()
A to nemluvím o tom, kdyby někdo při tom všem nějak vážně onemocněl.
Kacenko,tak Ty mi mluvis s duse! Krasne apravdive shrnuto........
A propos,
vite,jak vlada vysvetluje to skokove zdrazeni odpadu???
Pry ‚aby se srovnaly poplatky v Evrope‘…
Hmm-tak to aby snad se nejdriv srovnaly prumerene platy,neeeeeee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
** ‚NĚCO Z RŮŽOVÉ BUDOUCNOSTI‘**
# # # # # # # # # # Vize budoucnosti. # # # # # # # # # # Poté co mi ve vlaku štípne lístek prùvodčí s berlemi, # # # vystupuji, z # # # # # # # # # # lokomotivy vytahují strojvedoucího na invalidním vozíku, # # # procházím # # # # # # # # # # nádražní halou, kterou hlídá poloslepý policista podpírán # # # dvěma # # # # # # hluchými # # # # # # # # # # kolegy, vycházím ven a jdu na tramvaj, řidička žádá # cestující, # # # aby # # # # jí # # # # # # # # # # řekli kde má zastavit, má ztrátu paměti! Vystupuji a mám # hlad, # # # # # # # # # # v restauraci mi číšník oznamuje, že jídlo dostanu, jakmile # se # # # podaří # # # # # # # # # # # # # # dostat kuchaře z komatu, objednávám si pivo, které číšník # # # kvůli # # # # # stresu # # # # # # # # rukou # # # # # # # # # # vyleje, # # # # # # # # # # než dojde k mému stolu, nevadí, jsem optimista, chci # zaplatit, # # # ale # # # # # # číšník # # # # # # # # # # nerozezná # # # # # # # # # # stovku od tisícovky! # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Jdu domů,tam se mě ptají mé děti ve věku 48 a 50 let, # # # # # # # # # # tati, nemohl bys nám najít nějakou práci? Ne děti moje, na # to # # # jste # # # # # # ještě # # # # # # # # # # příliš mladí, odložím obě protézy, pustím televizi a sleduji # # # # # celostátní # # # # # # # # # # oslavy narozenin Kalouska, který se k naší radosti v plné # síle # # # a # # # # # zdraví # # # # # # # # # # dožívá sto dvaceti let! # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #
Omlouvam se za patvar claanku,nemam cas to upravovat a prislo mi to mailem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit