Zvednutí DPH
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Já teda volila KDU-ČSL…
To mi přišlo jako nejmenší zlo ![]()
Anonymy taky nechápu, to se stydíte za svůj názor? ![]()
Jinak osobně nevěřím, že s ČSSD bychom na tom byli líp… Třeba snížení platů poslancům za nich ani neprošlo. Jak říkal manžel vždycky se „na oko“ snažili, ale neprošlo to a když najednou jo, jsou z toho vyjukaní a hledaj cestičky, jak si je zase zvýšit ![]()
Jako jinak chápu, že někde se šetřit asi musí, ale podle mě by to měli brát z trochu jiné strany… Třeba rušit stravenky pro zaměstnance, protože ostatní, kterým je zaměstnavatel nedá, to diskriminuje? PROČ??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
snizit kazdemu poslanci o 20000 tisic plat a potom bude tolik penez,ze nebudou vedet co s nima
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jitina píše:
snizit kazdemu poslanci o 20000 tisic plat a potom bude tolik penez,ze nebudou vedet co s nima
Vždyť oni by pak chudáčci ani nemohli jezdit do práce…
![]()
Oni si platy snížili, spadly jim o 20% a pak se divili, že mají na výplatní pásce (nebo co to dostávaj
) tak „málo“ peněz… A takoví lidi maj hospodařit s majetkem celýho státu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nejvic me sere ten schwansenberk-ci jak se pise
mluvit to neumi,neco huhna pod nosem-cemu nejde rozumet,v praci chrape!A bere pohadkovy plat.my obyc lidi si zksute zaspat v praci,tak na hodinu letite
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:Cappy píše:sliby chyby pred volbama-tak to bylo vzdycky a vzdycky se jim naleti!Jinak co je pozitivum-ty 3 roky to jeste vydrzime-potom,pokud nepadne vlada budou nove volby-tak snad to dopadne jinak!
Já osobně nemám problém přiznat, že jsem volila „ty svině“ (jak už tady zaznělo).
Některá jejich řešení mi nejsou moc sympatická, ale mnohem víc než škrty mě štve fakt, že zároveň s nimi nenabídli žádnou možnost, aby si člověk mohl poradit sám, když už se musí potýkat se zdražováním a snižováním dávek.
Já nenaletěla, věděla jsem, do čeho jdu, s něčím podobným jsem počítala ![]()
Jo? A jak jinak to dopadne? Konečně bude „spravedlnost“, všichni budou mít stejně? Přidáme důchodcům, přidáme matkám, zvýšíme podpory v nezaměstnanosti?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kate02 píše:jitina píše:Vždyť oni by pak chudáčci ani nemohli jezdit do práce…
snizit kazdemu poslanci o 20000 tisic plat a potom bude tolik penez,ze nebudou vedet co s nima![]()
Oni si platy snížili, spadly jim o 20% a pak se divili, že mají na výplatní pásce (nebo co to dostávaj) tak „málo“ peněz… A takoví lidi maj hospodařit s majetkem celýho státu?
no,porodne nam vzali-ty penize dali doktorum,vzdycky statni zamestnanci udelaji demonstraci a penize se nejednou najdou a co my matky-nam by se tak akorat vysmali!
Me se jenom libi,ze nechteji dal zadluzovat stat a jsem zvedava,ten stat bude jeste vic zadluzenej,nez byl,pac oni maji malo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jitina píše:
To by nic nevyřešilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezlobte se teda ale na mě, ale ta hysterie kolem chleba mi přijde stejně směšná jako před pár lety hysterie kolem rohlíků, že budou o 0,50 dražší nebo kolem másla, kdy lidi, chudáci nebozí, nemají 30,– navíc, aby si koupili do vánočního cukroví máslo a musí péct z Hery
Protože v takových podobných řádech podle mě to zdražení potravin bude…
A jestli bude chleba stát 26,–, tak to ještě ušetřím, protože teď teda dám i víc
![]()
Já jsem teda volila ty „svině“, jak jsem psala, souhlasím i s nepopulárními opatřeními, akorát ty platy kdyby byly třeba lepší - a jak psala Cappy, taky možnosti, jak se o sebe teda člověk může postarat sám… Aby bylo třeba výhodnější být OSVČ, než zaměstnancem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cappy píše:jitina píše:To by nic nevyřešilo
ja vim,ze ne,ale tolik penez prece nemuseji brat!My mame 20000tis na mesic a oni maji 20000tis na den,nekdo nemam ani 10000-coz je teda hodne smutny a stat se o ne postara tak,ze zvedne DPH-jsou opravdu mily
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cappy píše:Anonymní píše:Cappy píše:sliby chyby pred volbama-tak to bylo vzdycky a vzdycky se jim naleti!Jinak co je pozitivum-ty 3 roky to jeste vydrzime-potom,pokud nepadne vlada budou nove volby-tak snad to dopadne jinak!
Já osobně nemám problém přiznat, že jsem volila „ty svině“ (jak už tady zaznělo).
Některá jejich řešení mi nejsou moc sympatická, ale mnohem víc než škrty mě štve fakt, že zároveň s nimi nenabídli žádnou možnost, aby si člověk mohl poradit sám, když už se musí potýkat se zdražováním a snižováním dávek.Já nenaletěla, věděla jsem, do čeho jdu, s něčím podobným jsem počítala
Jo? A jak jinak to dopadne? Konečně bude „spravedlnost“, všichni budou mít stejně? Přidáme důchodcům, přidáme matkám, zvýšíme podpory v nezaměstnanosti?![]()
Hele, my jsme to včera řešili s manželem… Došli jsme k tomu, že když už bychom se k tomu korytu v poslanecké sněmovn nebo někde dostali, na 90% by se z nás staly úplně stejný „svině“, jako tam seděj teď … ![]()
Faktem je, že v podstatě všichni mají „málo peněz“ stěžuje si na to člověk, co vydělá 40 tisíc, i ten, co vydělá 12… Prostě je to tím, že ten, co vydělá 40 už má ten standard posunutej tak, že když z něj nechce slevovat, snížení i o nějaký 10 tisíc mu zače dělat problémy…
Já to vidím i u nás, když jsme oba s manželem studovali, vycházeli jsme s mnohem menším objemem peněz úplně stejně jako teď, kdy máme o cca třetinu víc…
A stejně nemůžem najít to místo, kde se ty prachy „ztrácí“ a kde ušetřit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo,ale ono je to vazne sileny. Je mi to blbe psat,ale-uzivit deti nebylo nikdy tak tezke jako je ted. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Nezlobte se teda ale na mě, ale ta hysterie kolem chleba mi přijde stejně směšná jako před pár lety hysterie kolem rohlíků, že budou o 0,50 dražší nebo kolem másla, kdy lidi, chudáci nebozí, nemají 30,– navíc, aby si koupili do vánočního cukroví máslo a musí péct z Hery![]()
![]()
Protože v takových podobných řádech podle mě to zdražení potravin bude…
A jestli bude chleba stát 26,–, tak to ještě ušetřím, protože teď teda dám i víc
Já jsem teda volila ty „svině“, jak jsem psala, souhlasím i s nepopulárními opatřeními, akorát ty platy kdyby byly třeba lepší - a jak psala Cappy, taky možnosti, jak se o sebe teda člověk může postarat sám… Aby bylo třeba výhodnější být OSVČ, než zaměstnancem…![]()
jako,abych pravdu rekla,ani me to zdrazovani netizi,me spis sere to,ze oni chteji setrit-ale dluh statu je cim dal tim vetsi-tak to prece nemuseji zvedat DPH-kdyz z toho nicneusetri a penize,co se nasbiraji si rozeberou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kate02 píše:Cappy píše:Anonymní píše:Cappy píše:sliby chyby pred volbama-tak to bylo vzdycky a vzdycky se jim naleti!Jinak co je pozitivum-ty 3 roky to jeste vydrzime-potom,pokud nepadne vlada budou nove volby-tak snad to dopadne jinak!
Některá jejich řešení mi nejsou moc sympatická, ale mnohem víc než škrty mě štve fakt, že zároveň s nimi nenabídli žádnou možnost, aby si člověk mohl poradit sám, když už se musí potýkat se zdražováním a snižováním dávek.Já nenaletěla, věděla jsem, do čeho jdu, s něčím podobným jsem počítala
Jo? A jak jinak to dopadne? Konečně bude „spravedlnost“, všichni budou mít stejně? Přidáme důchodcům, přidáme matkám, zvýšíme podpory v nezaměstnanosti?![]()
Hele, my jsme to včera řešili s manželem… Došli jsme k tomu, že když už bychom se k tomu korytu v poslanecké sněmovn nebo někde dostali, na 90% by se z nás staly úplně stejný „svině“, jako tam seděj teď …
Faktem je, že v podstatě všichni mají „málo peněz“ stěžuje si na to člověk, co vydělá 40 tisíc, i ten, co vydělá 12… Prostě je to tím, že ten, co vydělá 40 už má ten standard posunutej tak, že když z něj nechce slevovat, snížení i o nějaký 10 tisíc mu zače dělat problémy…![]()
Já to vidím i u nás, když jsme oba s manželem studovali, vycházeli jsme s mnohem menším objemem peněz úplně stejně jako teď, kdy máme o cca třetinu víc…
A stejně nemůžem najít to místo, kde se ty prachy „ztrácí“ a kde ušetřit…
-pravda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farska píše:MarketaJ píše:Pockej pockej,kakiko-volic KSCM pujdou do voleb VZDY.To jsem se uz presvedcila,jsou ‚uvedomeli‘.Takze,pokud do voleb NEJDES,nahravas JIM.
A koho má člověk jako volit KSČM ?Nebo spasitele Sobotku?
Myslíš, že jsou lepší ? Tady je jediný řešení, nevolit vůbec a kdyby to takhle udělali všichni, tak by to byla nejlepší.
Já jsem tí neřekla, že nepůjdu volit, vždycky jsem chodila volit. Jen, že člověk už na výběr moc nemá než volit holt ty pravičácký „svině“, jak tu zaznělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sliby chyby pred volbama-tak to bylo vzdycky a vzdycky se jim naleti!Jinak co je pozitivum-ty 3 roky to jeste vydrzime-potom,pokud nepadne vlada budou nove volby-tak snad to dopadne jinak!