Zvednutí DPH

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
26.5.11 08:51
farska píše:
Kaczenka píše:
Pořád nechápu, jak si to politikové představují. Nejlépe takto: Mladý pár si vezme půjičku na školné , pak předraženou hypotéku na předražený dům, bude dělat od rána do večera a třást se o práci. Navíc si našetří na miminko, protože vyhrožují, že sníží i tříletou rodičovskou a v závěru si bude škudlit na důchod, kterého se stejně nedožije. A třešničkou na dortu bude to, že ty našetřní peníze naše děti nedostanou :cert: :cert: :cert:
A to nemluvím o tom, kdyby někdo při tom všem nějak vážně onemocněl.

Kacenko,tak Ty mi mluvis s duse! Krasne apravdive shrnuto........

A propos,
vite,jak vlada vysvetluje to skokove zdrazeni odpadu???
Pry ‚aby se srovnaly poplatky v Evrope‘…
Hmm-tak to aby snad se nejdriv srovnaly prumerene platy,neeeeeee

Já jsem zastáncem i méně populárních opatření, ale toto je svatá pravda… To furt člověk jenom slyší, že byty stojí taky „v Evropě“ tolik, nájem je tolik, jídlo stojí tolik, ale kolik mají platy, to už se radši neví :mrgreen:

Taky faktem je to, že o nějakém průměrném platu si může většina lidí nechat jenom zdát. Já kdybych měla průměrný plat, tak jsem těžce za vodou a chrochtám si blahem. Akorát nevím, kdo by mi ho tak jako dal :think: Přijde mi smutné, když třeba vidím, kolik nabízí majitel hospody kuchaři - přitom hospodu dělá odjakživa kuchař a měl by být za to taky náležitě ohodnocený. Né, že by se mě to týkalo, ale přijde mi to jako takový typický příklad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
26.5.11 09:00

Njn a několikanásobne zdanovani je taky super věc.
Zaplatím daně ze mzdy státu,nevím k čemu je platím,když všechno ostatní v tomto státě musím platit taky,asi daně za to,že tu žiju a dýchám.Stejný je to se sociálním pojištěním,asi můj dobročinný dar nezaměstnaným,kteří práci ani nechtějí,tricetiletym naprosto zdravým důchodcům a naší tolik oblíbené opalene menšině.
Jdu nakoupit a hele,na konci účtu na mě bliká jakási „pěkná“ částka a nápis DPH.
Uvařím oběd a mezitím otevřu vyúčtování za elektřinu,plyn a vodu,všude částky s a bez DPH.
No alespoň vynesu odpadky.Vyzvedávám poštu a tam složenka „zaplaťte za svoz komunalniho odpadu … včetně DPH“
Hmm,ani si nemuzu dat pivo a cigaretu bez spotřební daně a DPH a už musím letet na financak zaplatit daň z nemovitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.5.11 09:03

Daň ze mzdy je za to, že můžeš v tomto státě pracovat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.11 09:07

jako nelibi se vam to?,ted kazda ruku na srdce,ktera volila ODS nebo TOP 9-tak tady to mate!!!!

• Citovat
  • Upravit
26093
26.5.11 09:22
Anonymní píše:
jako nelibi se vam to?,ted kazda ruku na srdce,ktera volila ODS nebo TOP 9-tak tady to mate!!!!

Proč anonymn? :mrgreen: Já ODS, TOP 09 ani VV (ti jsou úpln stejná pakáž, jen se krásně před volbama přetvařovali) nevolila a „mám“ to tady taky :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.5.11 09:23

Kate,
ja uz u admina orodovala za odtajneni :mrgreen: S ANONYMEM ´jako s safranem,ne?? :nevim: :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.5.11 09:25

No,ale k veci:
zacinam slyset ze vsech stran,ze ted uz aspon VSICHNI LIDE VI,KOHO NEBUDOU VOLIT PRISTE :jazyk:
Zbyva uz tedy jen KSCM anebo SOCDEM.A to mi prijde jako zalostne maly vyber...... :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.11 09:28
kate02 píše:
Anonymní píše:
Proč anonymn? :mrgreen: Já ODS, TOP 09 ani VV (ti jsou úpln stejná pakáž, jen se krásně před volbama přetvařovali) nevolila a „mám“ to tady taky :nevim: :mrgreen:

Radsi anonym :mrgreen: ,ja nerikam,ze ty jsi volila ty svine,kazdej si muze volit koho chce,ale potom at se nedivi!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.11 09:30
farska píše:
No,ale k veci:
zacinam slyset ze vsech stran,ze ted uz aspon VSICHNI LIDE VI,KOHO NEBUDOU VOLIT PRISTE :jazyk:
Zbyva uz tedy jen KSCM anebo SOCDEM.A to mi prijde jako zalostne maly vyber...... :oops: :oops: :oops:

presne tak,lidi potrebovali facku! :pankac:
ja tedy volila čssd-ti aspon na ty lidi mysli a ne ty druzi-jen na sebe!

napr:
http://www.novinky.cz/…mesicne.html

setrit se bude jen a jen na ne!

• Citovat
  • Upravit
30309
26.5.11 09:31

Holkyyy,
proc se furt schovavate za anonymy :think: :think: :think: Ja nerejpam,jen to nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
26.5.11 09:32

A koho má člověk jako volit KSČM ? :cert: Nebo spasitele Sobotku? :cert: Myslíš, že jsou lepší ? Tady je jediný řešení, nevolit vůbec a kdyby to takhle udělali všichni, tak by to byla nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.5.11 09:33
MarketaJ píše:
A koho má člověk jako volit KSČM ? :cert: Nebo spasitele Sobotku? :cert: Myslíš, že jsou lepší ? Tady je jediný řešení, nevolit vůbec a kdyby to takhle udělali všichni, tak by to byla nejlepší.

Pockej pockej,kakiko-volic KSCM pujdou do voleb VZDY.To jsem se uz presvedcila,jsou ‚uvedomeli‘.Takze,pokud do voleb NEJDES,nahravas JIM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.5.11 09:37

Já osobně nemám problém přiznat, že jsem volila „ty svině“ (jak už tady zaznělo).
Některá jejich řešení mi nejsou moc sympatická, ale mnohem víc než škrty mě štve fakt, že zároveň s nimi nenabídli žádnou možnost, aby si člověk mohl poradit sám, když už se musí potýkat se zdražováním a snižováním dávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.11 09:37
MarketaJ píše:

Nevolit vubec?!myslis,ze tohle je reseni?,pokud nebudes volit-tak zase se nediv,takhle to potom dopada,kdyz si to rekne hodne lidi,ja volit nepujdu-tohle by teda nejlepsi nebylo!Budu radsi za anonyma-jeste by me tu nekdo poznal!!! :mrgreen:

Jako,abych ti pravdu rekla,ze me to taky nebavi,ale aspon ten pocit,ze jsem nevolila ty kokoty ODS,TOP 9 ci VV me uklidnuje!

• Citovat
  • Upravit
11502
26.5.11 09:39

Jo, tak tohle mě taky vytočilo, navíc to jak ukazovali o kolik se co zdraží, že chleba se vyšplhá na 26 a něco, což mě docela pobavilo, protože v blbym Penny za něj už tolik platim!!! A jinde i víc! Přitom ten chleba zase tak vynikající neni, docela mě dostalo když jsem ho koupila a tam byly jasně vidět zbytky starýho nalámanýho chleba, to se mi zvedl žaludek :poblion:

Už takhle je vše drahý až předražený a přespříští rok se to zvedne na 17 %????

Proboha, jak ještě se to bude zvedat, z čeho to jako budem platit? Jsem zvědavá kdy nám seberou platy komplet celý, bych se ani nedivila kdyby tohle uzákonili aby chudáčci oni měli co jíst! A myslím si, že k tomu už fakt daleko není, člověk platí jen daně, daně a ze všeho, nestačí zaplatit a odvést jednu, platí se daň z platu, z peněz, na který člověk dře jak blbec aby si mohl koupit jídlo. Platí se daň z toho jídla, platí se daň z drogerie, pohonných hmot, daň z nemovitosti, proč jako mám platit z toho co mi patří a co jsem si poctivě koupila další peníze?? Dyť z auta a ostatních věcí už nic neplatím! Platím z toho, že splácím hypotéku, DPH je i u elektriky, plynu, vody a když to vše sečtu, tak to jsou opravdu nemalý peníze, který musí denně každá domácnost odvést, aby mohla žít.

VV dělají vlny, že z politiky odejdou, tak ať jdou, mě teda rozhodně chybět nebudou, akorát by bylo o pár blbců a vyžírků míň, jenže copak oni odejdou když se tam mají jak prasata v žitě?? To co oni si mohou dovolit :poblion: Utrácejí za úplný hovadiny a zbytečnosti, chtějí šetřit, ale nám berou peníze a oni je rozhazují. Jsem opravdu zvědavá kdy se lid nasere (pardon) a uvědomí si co se opravdu děje a ty blbce zlikviduje a vím, že tohle pobuřuje ne jednoho člověka, ale už jich je celkem dost co jim vidí do karet!

Tak jsem se opět trochu rozvášnila a naštvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat