Zvednutí DPH
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ty popelnice jsou sice dost trapné, ale dá se to snad platit čtvrtletně, ne? To pak není taková pecka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Ty popelnice jsou sice dost trapné, ale dá se to snad platit čtvrtletně, ne? To pak není taková pecka
Když ty to vidíš všechno až moc jednoduše
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cappy píše:Angua píše:Když ty to vidíš všechno až moc jednoduše
Ty popelnice jsou sice dost trapné, ale dá se to snad platit čtvrtletně, ne? To pak není taková pecka![]()
![]()
No jo, ono je lepší to vidět černě, dát si placení ročně a pak uplákat, jak na to nemám a jaké jsou to bestie
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počkat, s těma popelnicema se má platit max 500 ročně, je to dokonce i v nějakém zákoně. Je to tak? Jestli se to má zdvojnásobit, tak čtyřčlenná rodina zaplatí 4 tis ročně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:Cappy píše:No jo, ono je lepší to vidět černě, dát si placení ročně a pak uplákat, jak na to nemám a jaké jsou to bestieAngua píše:Když ty to vidíš všechno až moc jednoduše
Ty popelnice jsou sice dost trapné, ale dá se to snad platit čtvrtletně, ne? To pak není taková pecka![]()
![]()
![]()
![]()
Ale stejn to vyjde tu 4 člennou rodinu na 1000 čtvrtletně, což taky není málo… Mě spíš baví, že manželovi rodiče platili za popelnice za 7 lidí, ale přitom naplnili jen jednu popelnici, jako jejich soused
A to mi teda přijde ujetý
Je fajn, že jim na úřadě řeknou, že popelnic můžou mít klidně 7, ale podle mě by spíš měli lidi podpořit v tom, aby toho komunálního odpadu produkovali co nejmíň…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gina108 píše:
Počkat, s těma popelnicema se má platit max 500 ročně, je to dokonce i v nějakém zákoně. Je to tak? Jestli se to má zdvojnásobit, tak čtyřčlenná rodina zaplatí 4 tis ročně.
S popelnicema je to teď tak, že 250 je fixní částka, ta se platí všude a potom je 250 pohyblivejch, tam potom záleží na tom, jak si to nastaví obec, mělo by to odpovídat nákladům na likvidaci toho odpadu v daný obci. No a změnit se to má tak, že ta pohyblivá složka se zmní na 750 a budou si to zase určovat samy obce, takže někde se to třeba nemusí změnit vůbec, ale většinou to podle mě o něco zvednou…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:farska píše:
No,ale k veci:
zacinam slyset ze vsech stran,ze ted uz aspon VSICHNI LIDE VI,KOHO NEBUDOU VOLIT PRISTE
Zbyva uz tedy jen KSCM anebo SOCDEM.A to mi prijde jako zalostne maly vyber......![]()
![]()
presne tak,lidi potrebovali facku!
setrit se bude jen a jen na ne!
ja tedy volila čssd-ti aspon na ty lidi mysli a ne ty druzi-jen na sebe!
Jo myslí na lidi… Jak je co nejvíc oškubat a zároveň jim zacpat pusu…
Mmch, levice obvykle zvyšuje daně a zadlužení, většinou obojí… ![]()
Jo a TOPka a ODSka jsou pro mě taky levicové strany…
Zvažovala jsem, že je budu volit ze zoufalství, poslední kapka byla ale ta řepka olejka, kde většina z nich hlasovala pro ty dotace… Takže můj hlas dostala SSO… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rébi píše:Anonymní píše:farska píše:
No,ale k veci:
zacinam slyset ze vsech stran,ze ted uz aspon VSICHNI LIDE VI,KOHO NEBUDOU VOLIT PRISTE
Zbyva uz tedy jen KSCM anebo SOCDEM.A to mi prijde jako zalostne maly vyber......![]()
![]()
ja tedy volila čssd-ti aspon na ty lidi mysli a ne ty druzi-jen na sebe!![]()
![]()
Mmch, levice obvykle zvyšuje daně a zadlužení, většinou obojí…
Jo a TOPka a ODSka jsou pro mě taky levicové strany…Zvažovala jsem, že je budu volit ze zoufalství, poslední kapka byla ale ta řepka olejka, kde většina z nich hlasovala pro ty dotace… Takže můj hlas dostala SSO…
Jojo, řepka je žlutej mor… Chudák manžel na ni má alergii a teď pomalu není kam jet, abychom tam nějaký pole s řepkou nepotkali…
Tak chudák prská a prská a prská… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lleennttiillkkaa píše:
Teda holky tady se to rozjelo.
Volby? U nás doma se zásadně nevolí žádná velká politická stranaa jak už tu někdo psal, každý kdo by se dostal k tomu korytu nahoře by se stal stejnou sobeckou sviní a viděl by jen svoje potřeby.
Mě ani tak nejde o ten chleba, ale spíš o princip. Jsou prostě věci, který člověk MUSÍ kupovat viz potraviny a léky atd.
Vadí mi to, že mám za tukovej rohlík z kauflandu, který je mimochodem dost chuťově nedobrý dát 2 koruny, přitom jeho výrobní cena při množství v jakým se pečou rozhodně taková není.
Já taky nejsem pro hromadný zvyšování dávek, pač to podporuje porodnost akorát u některých milých spoluobčanů, ale chci mít jistotu, že se po RD budu mít kam vrátit, že můj chlap nebude moc jen tak přijít o práci bez udání důvodu, že můj táta, kterýmu je 50 nebude během půlroku 2× vyhozen z práce pro nadbytečnost.
No tuhle jistotu bych taky docela chtěla, bohužel nemám… Zákony tak jak jsou (které měly ženy/matky chránit), nás na trhu práce spíš diskriminují, no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
jako nelibi se vam to?,ted kazda ruku na srdce,ktera volila ODS nebo TOP 9-tak tady to mate!!!!
myslím že není potřeba toto utajení ![]()
ale fakt je ten že já je taky nevolila a teď mám co jsem nechtěla.Mám už takový pocit beznaděje a marnosti že už nevěřím že tady někdy bude nějaká politická strana která by chtěla tuhle zemi vést - skutečně vést kupředu a ne se usadit na 4 roky v parlamentu s tím že „hurááá ted jsem tady a co nejvíc si nahrabu“ viz třeba toto:http://www.novinky.cz/…mesicne.html?… a po nás potopa.Co pak tahle země má nějaké dlouhodbější vize a směr?!Ne.jen hádanice o koryto,korupce,předražené státní zakázky přepychové paláce pojišťoven/versus rozkradené zdarvotnictví.To DPH je pro ně opravdu ta nejjednodušší cesta k pokusu jak dostat do kasy peníze.Jen mám pocit že se jim tam těch peněz nenasype tolik kolik si oni představují.A ještě mají tu drzost to nazývat reformou.Bože jakej mám na ně vztek..
A co můžu dělat?!jen to že děti v pubertálním věku tvrdě nutím učit se jazyky aby mohli jít žít někam jinam.Někam kde život má budoucnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kate02 píše:rébi píše:Jojo, řepka je žlutej mor… Chudák manžel na ni má alergii a teď pomalu není kam jet, abychom tam nějaký pole s řepkou nepotkali…Anonymní píše:farska píše:
No,ale k veci:
![]()
![]()
Jo a TOPka a ODSka jsou pro mě taky levicové strany…Zvažovala jsem, že je budu volit ze zoufalství, poslední kapka byla ale ta řepka olejka, kde většina z nich hlasovala pro ty dotace… Takže můj hlas dostala SSO…
Tak chudák prská a prská a prská…
To je jedna z největších zhovadilostí vůbec, podle mě teda… Nechápu proč kvůli tomu nikdo neřve (jako třeba kvůli porodnému)…
Za to by politici fakt zasloužili vypráskat…
![]()
- Ničí to půdu, 2)Na té půdě by se mohly vypěstovat tuny obilí, brambor… 3) Ničí to motory 4)Aby se řepka pěstovat vyplatila, platíme to my
a 5) mastí si na tom kapsu 1 člověk 
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:Cappy píše:No jo, ono je lepší to vidět černě, dát si placení ročně a pak uplákat, jak na to nemám a jaké jsou to bestieAngua píše:Když ty to vidíš všechno až moc jednoduše
![]()
![]()
![]()
A 4000 je MÁLO?? vždyt to je pálka jako prase!!Nejlepší byl ten systém kdy člověk zaplatil za plnou popelnici na kterou se prostě dala známka.Lidi se alespon snažili i třídit odpad aby popelnice nebyla plná za pár dní.Jenže to se samozřejmě nevypaltí že ano.Proč bychom dělali něco co je vůči občanovi fér.Radši budeme dělat to co se vyplatí městům a obcím.Opět - jednodušší metoda pro ty co mají v rukou nějaký nástroj moci je tou horší variantou pro člověka jak je to zde obvyklé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rébi píše:kate02 píše:rébi píše:Jojo, řepka je žlutej mor… Chudák manžel na ni má alergii a teď pomalu není kam jet, abychom tam nějaký pole s řepkou nepotkali…Anonymní píše:farska píše:
No,ale k veci:
![]()
![]()
Tak chudák prská a prská a prská…
To je jedna z největších zhovadilostí vůbec, podle mě teda… Nechápu proč kvůli tomu nikdo neřve (jako třeba kvůli porodnému)…
Za to by politici fakt zasloužili vypráskat…
![]()
![]()
- Ničí to půdu, 2)Na té půdě by se mohly vypěstovat tuny obilí, brambor… 3) Ničí to motory 4)Aby se řepka pěstovat vyplatila, platíme to my
a 5) mastí si na tom kapsu 1 člověk
Ano - taky to tak vidím.A taky bymě zajímalo co se stane s tou půdou až bude vyčerpaná?Nechá se ležet ladem pohonjí se drahými chemickými hnojivy a půjde se jinam?Tam kde byly loni třeba brambory?A TAK DÁL AT TAK DÁL?Proboha až kam dál TO PŮJDE? TO BUDEME ZA DRAHO DOVÁŽET BRAMBORY OBILÍ CUKR MLÍKO PŘESTO ŽE MÁME TU MOŽNOST MÍT SVÉHO DOST?!Jen proto aby benzín byl trošku bio??Rozumíte tomu někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jitkabokule píše:
Nejlepší byl ten systém kdy člověk zaplatil za plnou popelnici na kterou se prostě dala známka.Lidi se alespon snažili i třídit odpad aby popelnice nebyla plná za pár dní.Jenže to se samozřejmě nevypaltí že ano.Proč bychom dělali něco co je vůči občanovi fér.Radši budeme dělat to co se vyplatí městům a obcím.Opět - jednodušší metoda pro ty co mají v rukou nějaký nástroj moci je tou horší variantou pro člověka jak je to zde obvyklé.
A jak by se tohle praktikovalo u paneláků? Jako že by každý byt měl svoji zamykací popelnici? Já to vidím u nás, máme před panelákem tři kontejnery, na druhé straně ulice jsou rodinné domky a lidi z nich chodí házet odpad k nám… To se dá uhlídat na vesnici, kde má každý popelnici na dvoře a ve čtvrtek ráno ji vystaví na ulici, ale ve městě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit