Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tak mě napadlo, nemáte někdo zkušenost s výkupem rámečků brýlí? Mám jich dost, které už nenosím, tak pátrám, kde je vykupují. Zeptám se v místních optikách, ale zajímá mě jestli se dají prodat ještě jinde, všechny jsou známé značky. Díky ![]()
@MartinaCV píše:
Ahoj,tak mě napadlo, nemáte někdo zkušenost s výkupem rámečků brýlí? Mám jich dost, které už nenosím, tak pátrám, kde je vykupují. Zeptám se v místních optikách, ale zajímá mě jestli se dají prodat ještě jinde, všechny jsou známé značky. Díky
No to jsou veci, to jsem vubec nevedela ze existuje..
Nikdy jsem neslyšela o organizovaném výkupu. Jen o sbírce brýlí pro Afriku a tak podobně.
@MartinaCV píše:
Ahoj,tak mě napadlo, nemáte někdo zkušenost s výkupem rámečků brýlí? Mám jich dost, které už nenosím, tak pátrám, kde je vykupují. Zeptám se v místních optikách, ale zajímá mě jestli se dají prodat ještě jinde, všechny jsou známé značky. Díky
nikdy jsem neslyšela o výkupu obrouček, kdo by to jako kupoval? starý rámeček při nandávání nových skel často praská, jsou tam mikrotrhliny,
dříve bývala sbírka starých brýlí do Afriky, jak tady zmiňuje i @annlady
@MartinaCV píše:
AIM Optic má tuto službu, ale mají teď stop stav.
@meduzza píše:
AIM Optic má tuto službu, ale mají teď stop stav.
Děkuji, mně bylo jasné, že některé optiky je vykupují. Prostě se zeptám v našem městě. ![]()