Výkup obroučků brýlí

9723
22.2.23 10:55

Výkup obroučků brýlí

Ahoj,

tak mě napadlo, nemáte někdo zkušenost s výkupem rámečků brýlí? Mám jich dost, které už nenosím, tak pátrám, kde je vykupují. Zeptám se v místních optikách, ale zajímá mě jestli se dají prodat ještě jinde, všechny jsou známé značky. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12892
22.2.23 11:03
@MartinaCV píše:
Ahoj,tak mě napadlo, nemáte někdo zkušenost s výkupem rámečků brýlí? Mám jich dost, které už nenosím, tak pátrám, kde je vykupují. Zeptám se v místních optikách, ale zajímá mě jestli se dají prodat ještě jinde, všechny jsou známé značky. Díky :kytka:

No to jsou veci, to jsem vubec nevedela ze existuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
22.2.23 11:06

Nikdy jsem neslyšela o organizovaném výkupu. Jen o sbírce brýlí pro Afriku a tak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
22.2.23 12:00
@MartinaCV píše:
Ahoj,tak mě napadlo, nemáte někdo zkušenost s výkupem rámečků brýlí? Mám jich dost, které už nenosím, tak pátrám, kde je vykupují. Zeptám se v místních optikách, ale zajímá mě jestli se dají prodat ještě jinde, všechny jsou známé značky. Díky :kytka:

nikdy jsem neslyšela o výkupu obrouček, kdo by to jako kupoval? starý rámeček při nandávání nových skel často praská, jsou tam mikrotrhliny,
dříve bývala sbírka starých brýlí do Afriky, jak tady zmiňuje i @annlady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.2.23 12:08
@MartinaCV píše:

AIM Optic má tuto službu, ale mají teď stop stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
22.2.23 12:38
@meduzza píše:
AIM Optic má tuto službu, ale mají teď stop stav.

Děkuji, mně bylo jasné, že některé optiky je vykupují. Prostě se zeptám v našem městě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová