Vyleceni detske duse…

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.8.23 19:03

Vyleceni detske duse…

Ahoj …Vubec nevim jak zacit a premyslim nad tim strasne dlouho jestli to vubec napsat, ale ta myslenka ze mohu nekomu pomoct je silnejsi :)
Jsem 38 leta krasna zena s peknou postavou co se za ni dost chlapu otoci.
Ale vzdycky jsem mela smulu na muze a nenasla ten vztah co by me udelal stastnou..Takze jsem se vzdy oklepala a sla dal s usmevem na tvari a velkou dirou na dusi…Celej zivot jsem hubla jak silena a stejne si pripadala pri kazdem pohledu do zrcadla tlusta(kdyz me nekdo vyfotil a poslal mi to tak jsem to okamzite smazala)Stale takova ustrasena, frustrovana a velmi napjata a kdyz jsem se cejtila jooo mizerne tak jsem se prejedla nebo opila a nebo si koupila neco pekneho(no ani to me stastnou neudelalo)Alkohol me prestal naplnovat protoze jsem byla na druhej den unavena a obleceni me nebavilo kupovat jelikoz jsem pribrala a nemohla se smirit s tim ze potrebuji vetsi obleceni.
Takze jsem zacala zrat jeste vic :lol: Ze bych mela vyhledat odbornou pomoc mi stale slo vic na mysl, ale tak prece nejsem blazen a nebudu se nekomu sverovat.No dodala jsem si odvadu(najednou se to na me valilo z kazde strany, socialni site a kdyz se mi o tom zdalo tak jsem si sedla doma k pc a objednala se. Prvni sezeni bylo strasne zvlastni :Milion myslenek a velkej zmatek v hlave.Ta pani mi po 10 minutach rekla muj problem…Tak jsem si po 50 minutach udelala hned novej termin…Nebudu se tu rozepisovat o vsech krivdach ale par jich zminim. Skolni sikana, zesmesnovani a to i bohuzel v rodine….Po 2 sezeni jsem na sobe zacala pozorovat prvni zmeny a citila jsem velkou ulevu a mam pred sebou dlouhou cestu a jsem si jista ze uspesnou. Terapii si platim sama(stoji 900kc)Jsem si jista ze nektere proplaci pojistovna.Chci rict ze lecit svou dusi neni ostuda a mozna ztratite par lidi az vse pochopite ale ta uleva co vas ceka je k nezaplaceni. Preji mnoho stesti :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3699
25.8.23 19:30
@Anonymní píše:
Ahoj …Vubec nevim jak zacit a premyslim nad tim strasne dlouho jestli to vubec napsat, ale ta myslenka ze mohu nekomu pomoct je silnejsi :)
Ale vzdycky jsem mela smulu na muze a nenasla ten vztah co by me udelal stastnou..Takze jsem se vzdy oklepala a sla dal s usmevem na tvari a velkou dirou na dusi…Celej zivot jsem hubla jak silena a stejne si pripadala pri kazdem pohledu do zrcadla tlusta(kdyz me nekdo vyfotil a poslal mi to tak jsem to okamzite smazala)Stale takova ustrasena, frustrovana a velmi napjata a kdyz jsem se cejtila jooo mizerne tak jsem se prejedla nebo opila a nebo si koupila neco pekneho(no ani to me stastnou neudelalo)Alkohol me prestal naplnovat protoze jsem byla na druhej den unavena a obleceni me nebavilo kupovat jelikoz jsem pribrala a nemohla se smirit s tim ze potrebuji vetsi obleceni.
Takze jsem zacala zrat jeste vic :lol: Ze bych mela vyhledat odbornou pomoc mi stale slo vic na mysl, ale tak prece nejsem blazen a nebudu se nekomu sverovat.No dodala jsem si odvadu(najednou se to na me valilo z kazde strany, socialni site a kdyz se mi o tom zdalo tak jsem si sedla doma k pc a objednala se. Prvni sezeni bylo strasne zvlastni :Milion myslenek a velkej zmatek v hlave.Ta pani mi po 10 minutach rekla muj problem…Tak jsem si po 50 minutach udelala hned novej termin…Nebudu se tu rozepisovat o vsech krivdach ale par jich zminim. Skolni sikana, zesmesnovani a to i bohuzel v rodine….Po 2 sezeni jsem na sobe zacala pozorovat prvni zmeny a citila jsem velkou ulevu a mam pred sebou dlouhou cestu a jsem si jista ze uspesnou. Terapii si platim sama(stoji 900kc)Jsem si jista ze nektere proplaci pojistovna.Chci rict ze lecit svou dusi neni ostuda a mozna ztratite par lidi az vse pochopite ale ta uleva co vas ceka je k nezaplaceni. Preji mnoho stesti :srdce:
:potlesk: :hug: :hug: :hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.23 19:41

Choď na farnost ke knězi na kávu a vyléčí ti srdíčko...

@Anonymní píše:
Takze jsem zacala zrat jeste vic :lol: Ze bych mela vyhledat odbornou pomoc mi stale slo vic na mysl, ale tak prece nejsem blazen a nebudu se nekomu sverovat.No dodala jsem si odvadu(najednou se to na me valilo z kazde strany, socialni site a kdyz se mi o tom zdalo tak jsem si sedla doma k pc a objednala se. Prvni sezeni bylo strasne zvlastni :Milion myslenek a velkej zmatek v hlave.Ta pani mi po 10 minutach rekla muj problem…Tak jsem si po 50 minutach udelala hned novej termin…Nebudu se tu rozepisovat o vsech krivdach ale par jich zminim. Skolni sikana, zesmesnovani a to i bohuzel v rodine….Po 2 sezeni jsem na sobe zacala pozorovat prvni zmeny a citila jsem velkou ulevu a mam pred sebou dlouhou cestu a jsem si jista ze uspesnou. Terapii si platim sama(stoji 900kc)Jsem si jista ze nektere proplaci pojistovna.Chci rict ze lecit svou dusi neni ostuda a mozna ztratite par lidi az vse pochopite ale ta uleva co vas ceka je k nezaplaceni. Preji mnoho stesti :srdce:
..je to služebník Boží. A ušetříš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.23 20:45

@Ďuroslav Ďoura Asi to neklapne nejsem verici :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26.8.23 06:20

Nesmrtelná duše člověka s tím souvisí...

@Anonymní píše:
@Ďuroslav Ďoura Asi to neklapne nejsem verici :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
26.8.23 08:48

Zakladatelko, máš velké štěstí, že jsi kápla na dobrou terapeutku. Protože ne každý dokáže každému pomoct, někteří jen vysávají z lidí peníze a dělají jen dutou vrbu. Musí být zkušená a empatická, když po pár minutách zjistila příčinu. A férová :cert: :cert: : že Tě nenechala zpovídat se na dalších 5-6 sezeních, abyste na příčinu „přišly spolu“. To někteří dělají - prý má na to člověk přijít sám :cert: :cert:. A tak utrápený človíček platí jak mourovatý - a nic se neděje. Tedy, až na přesun peněz z kapsy trpícího do kapsy „terapeuta“.
Tož se tyhle terapeutky drž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.23 08:57

@BeaL moje terapeutka je uzasna…Empaticka. Pamatuji si na nase uplne prvni sezeni kdyz mi rekla ze to co se mi deje je strasny.Tak jak to rekla mela jsem chut ji obejmout:V tu chvily totiz trpela semnou a dala mi pocit ze v ten momemt vic nez ja🙈Ano clovek si ma to musi prijit sam tomu se rika proces ze to znovu prozivame ale dobry terapeut by vas mel navest dobrym smerem. Sedla mi behem sekundy a ja mela pocit ze tahle pani mi zmeni zivot☺️

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
26.8.23 09:11

Kamarádka je terapeutka (podle pravidel, VŠ, výcvik, praxe).
Nemůže si denně brat moc klientu, aby tu práci dělala dobře, musí se na klienta napojit a procitit to s ním.
Až mě to překvapilo, nedošlo mi, jak může být i pro terapeuta ta práce náročná..

• Citovat
  • Upravit
1844
26.8.23 10:10
@Svetluska55 píše:
Kamarádka je terapeutka …
Až mě to překvapilo, nedošlo mi, jak může být i pro terapeuta ta práce náročná..

Emočně je to velmi náročná práce. Představ si, že by za tebou chodili lidé, kteří by ti mluvili o svých problémech, o následcích něčeho zlého, co prožili… Vlastně by to tebe hustili své problémy. Člověk ale není splachovací. Proto se terapeuti musí nějak energeticky očistit, nabít - aby si mohli vyslechnout problémy lidí. Já tedy netuším, jak dlouho to zvládnou dělat… podle mne jenom pár let, anebo to dělají jenom jako část své práce jako třeba psycholog Max Kašparů (info - rozhovory s ním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí