Výlet pro syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2513
21.7.21 10:17
@Týnuš8 píše:
Opravdu musíte být tak rejpavé když jsem jen poprosila o pomoc? Ono se to mele, když v té situaci nejste. Chtěla jsem udělat jen dobrou věc pro syna, věřte že pro mě je to dost ponižující a neprosila bych, kdybych nemusela dát svoje úspory na kauci a za nábytek. Tak prosím bez rejpání. Děkuji

Jeste pred rokem jsi chtela pocit dvojcata, jak bys je chtela uzivit, kdyz nemas ani na stan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
21.7.21 10:19

Člověk, který by Tobě poslal byť jen korunu, by musel být regulérně padlý na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.7.21 10:19

Opravdu to dělám pro svého syna. Takze prosím naposledy, bez rejpání. Jen jsem poprosila o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.7.21 10:21
@Týnuš8 píše:
@Serpentini ne všechny příspěvky byli moje. Třeba to podnikání atd. Holt ne všichni mají emimino a nechtějí si ho zakládat kvůli jedné diskuzi.

Jasně. Přihlášení trvá hodiny a je to dřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.7.21 10:23
@Týnuš8 píše:
Opravdu to dělám pro svého syna. Takze prosím naposledy, bez rejpání. Jen jsem poprosila o pomoc.

Ale taková diskuze je tu zakázaná. Pujč si v rodině nebo u kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.7.21 10:23

@Týnuš8 kdybys aspon nelhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
21.7.21 10:27
@Týnuš8 píše:

Jo, to urcite, rekne pro syna a bouchne to za IVF :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
21.7.21 10:35

Pomocnou ruku najdeš na konci své paže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76340
21.7.21 10:38

@Týnuš8 mhm, splácíš exekuci, chceš počít dvojčata a teď ti máme posílat 100,–- tůdle,
mělas kluka poslat na doučovací kemp, ty jsou zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
21.7.21 10:42

A na co ty peníze potřebuješ? Stan si snad nemusíš stavět v kempu. Jde stanovat i zadara, jediné co potřebuješ je stan a ten určitě někdo známý na půjčení má, případně se malinký dá koupit i v Tescu, za pár stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
21.7.21 10:47
@nikinnna píše:
A na co ty peníze potřebuješ? Stan si snad nemusíš stavět v kempu. Jde stanovat i zadara, jediné co potřebuješ je stan a ten určitě někdo známý na půjčení má, případně se malinký dá koupit i v Tescu, za pár stovek.

Nebo na bazaru za par stovek, pokud clovek neni schopny usetrit par stovek, je to hodne zle, co bude delat az ji odejde pracka nebo lednice, kdyz bude potrebovat leky. Stan je fakt nejmensi problem..jak uplati najem, kdyz by mela uraz nebo nemoc.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.7.21 10:54

Nezlob se na mě, ale proč by ti měl někdo posílat peníze? Prosíš hezky, ale lepší by to bylo u otce dítěte, případně u rodiny či přátel, nikoli jako charita, ale půjčka. Pokud nemáš ve svém okolí nikoho, kdo je ti ochoten půjčit litr, tak se důkladně zamysli nad tím, proč to tak je.
Mimochodem, dovolená pod stanem (pokud zrovna nepojedeš na Mácháč do kempu) je v podstatě zadarmo. Najděte si skryté místo mimo kemp a jediné, co musíš řešit, je jídlo, které ovšem řešíš i doma. Na skvělé prázdniny nepotřebuješ denně vymetat hrady se vstupným nebo jíst v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
21.7.21 11:03

Požádej o založení sbírky na Donio.cz.Tam Vaši situaci prověří. Viděla jsem tam mnohem pochybnější sbírky než žádost o peníze na to udělat klukovi prázdniny.

Dále se podívej po různých nadacích, sociálně aktivizačních službách pro rodiny a na sociální odbor města. Mají různé aktivity pro děti z rodin v obtížné situaci, většinou týden pobyt nebo příměstský 500.
Některé akce jsou zaměřeny na celé rodiny, některé jen na dítě. I Člověk v tísni pořádal výlety pro děti klientů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
21.7.21 11:18

Co se týče příspěvku na bydlení, už dávno neplatí, že až za 3 měsíce. Teď je možno žádat už po měsíci, ale počítá se 80 procent nákladů na bydlení. Tak nelakuj uživatele. A pokud opravdu nemáš peníze, jsou dávky hmotné nouze. Taky možno žádat hned při velkém propadu příjmu.

U Tebe bude asi problém vysoké exekuce, protože to stát nedorovnává formou žádných dávek. Pro výpočet se vždy počítá celý příjem.
Takže najít práci nebo lepší práci než dosud a zažádat o insolvenci. Je to jediná rozumná cesta ven z dluhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.7.21 11:18

@Týnuš8 ale vždyť jsi v jedné diskuzi psala, ze mas exekuci a ostatní peníze si necháváš posílat na účet dítěte, aby ti na něj exekutor nemohl. Tedy účet, který tu uvádíš používáš i pro svoji potřebu. Takže říct tu, že to jsou peníze jen pro syna je minimálně pochybné. Plánovala si i počít dvojčata, zřejmě abys neztrácela čas, což je přímo tebou založena diskuze… Na základě toho bych ti opravdu neposlala nic. Když na něco nemám, tak si to ani nepořizuju ani neorganizuju. Mě přijde naprosto nelogické když si někdo půjčuje na dovolenou či na Vánoce apod. Existují organizace, které mohou svobodným matkám pomoci, tak zkus zapátrat tam a ne se snažit tady lidem nakukat, že je to pomalu transparentní účet pro syna, když z něj čerpáš také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný