Výlet pro syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16086
21.7.21 11:36

A proč jsi ušetřené peníze utrácela za nábytek? Kdyby měl syn dočasně na zemi matraci a jedli byste u stolku a židlí z bazaru za odvoz, tak ho můžeš vzít pod stan :nevim: Ženská, která odchází od chlapa a nemá peníze, musí holt přemýšlet, za co je utratí. Ty sis vybrala, byla to tvoje volba. Jestli kolem sebe nemáš jediného kamaráda, který by syna vzal na zmrzlinu nebo s vámi vyrazil na výlet, tak to svědčí o tobě a tvém způsobu života a není to nejlepší vizitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
21.7.21 11:46

Neříkám, jestli je to pravda nebo ne. Ale fakt ten začátek je takový divný, jak tu chodíš dlouho, příspívala jsi…nakonec se ukáže, že jsi byla aktivní v sedmi tématech. No co už, to je asi fuk.

Kluka je mi líto, ale nemohl by tedy chodit do skauta? Vždyť je to krásný koníček a věřím, že by tam pamatovali i na chlapce ze sociálně slabší rodiny. Nebo že ho chceš vzít pod stan. V bazaru najdeš stan za pár stovek jetej a věřím, že když napíšeš do skupiny na FB, která je pro chudší maminky, že se někdo najde a ten stan ti daruje. Autobusem se do nejbližšího lesa dostaneš za pár kaček a rozdělat oheň a opéct buřty snad nic nestojí, ne? Totéž chytnout si rybu, nasbírat borůvky nebo se vykoupat v rybníce.

Když mi napíšeš SZ, můžu vám půjčit nějaké vybavení.

Příspěvek upraven 21.07.21 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
21.7.21 11:55

Hele, Tynusko… ja ti dam takovy “vam se to mele” az se ti toci hlava kousavym dozadu. Ty tady fnukas ze ses rozesla a kauce a prachy a nabytek a chces po cizich lidech aby ti zaplatili dovcu. Mlc tlamou ze je to pro syna, budes tam taky ne?? A kdyz se to lidem nelibi tak po nich prskas-vis ze je tu temer kazda druha rozvedena, soudne se tahaji o alimenty, fetaci, rodina na prd, nasili…holky co jim deti umreli a co by za to daly kdyby je mohli vzit jen na tu blbou prochazku. Kazda ma nejaky zivotni pribeh ale kazda soudna holka nebude zebrat stovku pod stan. Kdyz uz tak zebra stovku na onkologickou lecbu a to ty vole nezkousej srovnavat.
Jako kdyz nejsi schopna usetrit korunu tak sed na zadku. A pokud nemas v hlave ani toho trochu aby si udelala klukovi prijemnou zabavu tak co chces radit??? Boooze muj, zase material.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105717
21.7.21 12:04
@Týnuš8 píše:
@Khalesi, promiň, ale hodnekrat jsem spíš četla než abych zbytečně zakládala diskuzi

Pojedete příští rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.7.21 12:34

A ty máš stan a veškeré vybavení pro kempování??? Pokud ne, tak to stanování zas tak finančně výhodné není.
Pokud nemáš peníze, tak vezmi syna na celodenní vylet. Koukni na mapy.cz, najdi v okolí třeba nějakou rozhlednu, zabal do batohu svačinu a vyražte. Bude tě to stát max. pár drobných za případnou jízdenku a kluk bude mít zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.21 12:36
@Týnuš8 píše:
Ahoj holky, maminky. emimino mám založené už delší dobu, často jste mi tu poradili, pomohli a opačně i já Vám. Za to moc děkuji
Teď jdu s prosíkem já za Vámi. Po dlouhém vztahu jsme se rozešli s přítelem(nevěry, výlety do bordelu atd.),to je ale na delší téma. Zůstala jsem se svým synem sama. Bydlíme v malém bytě, ale nám to stačí, víc si dovolit nemohu. Skládala jsem kauci z ušetřených peněz, stát nám přispěje až za 3 měsíce příspěvek na bydlení, ale ještě k tomu má měsíc na to aby se vůbec vyjádřili jestli nám to schválili nebo ne.
Jdu na Vás tedy s obrovskou prosbou, chtěla bych vzít syna aspoň na týden pod stan k vodě, ale bohužel kvůli vysoké kauci a nábytku nám moc peněz nezbylo. Tudíž, jestli by jste nám na účet nemohli poslat aspoň 100kč, nám by to velice pomohlo :srdce: je to přímo synům účet, žádný podvod to není. Ani nevíte jak je mi trapné tu žádat, ale říkám si že se třeba nějaká dobrá duše najde :andel: rodiče jsou alkoholici a věřte, že kdybych to měla jak jinak udělat, nepíšu sem. Děkuji za pochopení

Jdi do práce, když na nic nemáš. Normální lidé jdou do práce, na takovou socku jako jsi ty nikdo nedá ani korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.21 12:37
@Týnuš8 píše:
Opravdu to dělám pro svého syna. Takze prosím naposledy, bez rejpání. Jen jsem poprosila o pomoc.
Jdi do práce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.21 12:39
@Russet píše:
@Týnuš8
A na co má syn účet, když nemáte prachy?! 8o

Kdysi v jiném příspěvku psala, že má exekuce. Toto je totální sociální případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.21 12:49
@Serpentini píše:
Tobě bych neposlala ani desetikorunu. Vždyť jsi finančně negramotná. Přečetla jsem si tvoje předchozí diskuze, že jsi měla (nebo ještě máš?) exekuce a zároveň jsi přemýšlela nad zaplacením IVF, abys měla dvojčata. Koukám, že nevyšly, aspoň že tak. Smiř se s tím, že každý může mít jen to na co má peníze. Jo a v jiné tvé diskuzi píšeš, že ssynovi už je osm, tak si najdi lépe placenou práci, když ti současná nestačí ani na bydlení.

Vždyť je to socka a exekuční dlužnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.7.21 12:55
@Pears206 píše:
Požádej o založení sbírky na Donio.cz.Tam Vaši situaci prověří. Viděla jsem tam mnohem pochybnější sbírky než žádost o peníze na to udělat klukovi prázdniny.Dále se podívej po různých nadacích, sociálně aktivizačních službách pro rodiny a na sociální odbor města. Mají různé aktivity pro děti z rodin v obtížné situaci, většinou týden pobyt nebo příměstský 500.
Některé akce jsou zaměřeny na celé rodiny, některé jen na dítě. I Člověk v tísni pořádal výlety pro děti klientů.

Má exekuce. Ať platí je a přestane žebrat peníze od lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
21.7.21 13:40
@Týnuš8 píše:
Ahoj holky, maminky. emimino mám založené už delší dobu, často jste mi tu poradili, pomohli a opačně i já Vám. Za to moc děkuji
Teď jdu s prosíkem já za Vámi. Po dlouhém vztahu jsme se rozešli s přítelem(nevěry, výlety do bordelu atd.),to je ale na delší téma. Zůstala jsem se svým synem sama. Bydlíme v malém bytě, ale nám to stačí, víc si dovolit nemohu. Skládala jsem kauci z ušetřených peněz, stát nám přispěje až za 3 měsíce příspěvek na bydlení, ale ještě k tomu má měsíc na to aby se vůbec vyjádřili jestli nám to schválili nebo ne.
Jdu na Vás tedy s obrovskou prosbou, chtěla bych vzít syna aspoň na týden pod stan k vodě, ale bohužel kvůli vysoké kauci a nábytku nám moc peněz nezbylo. Tudíž, jestli by jste nám na účet nemohli poslat aspoň 100kč, nám by to velice pomohlo :srdce: je to přímo synům účet, žádný podvod to není. Ani nevíte jak je mi trapné tu žádat, ale říkám si že se třeba nějaká dobrá duše najde :andel: rodiče jsou alkoholici a věřte, že kdybych to měla jak jinak udělat, nepíšu sem. Děkuji za pochopení

Tohle opravdu není důvod, aby Ti někdo posílal peníze. Navíc je to dost pochybné celé. A myslím, že to máš bez šance. Podívej se v okolí na aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Pořádají různé akce, výlety i tábory a to jak pro rodiče s dětmi, tak pro samotné děti. Kluk může chodit například do nízkoprahu, udělají mu program, vezmou ho na výlet, případně i na několikadenní výjezd, pokud bude chtít a ty budeš souhasit. O prázdniny mají prodloužen. ou provozní dobu a jsou tam pro děti od rána. Ty můžeš jít zatím do práce a kluk se ti nebude nudit doma. Ty s ním halt budeš trávit čas zadarmo. Můžete chodit na procházky do lesa, k rybníku apod. Zajímavý program se dá vymyslet i zadarmo, když budeš chtít. Rozhodně lepší, než škemrat o peníze na internetu. Pokud by ste si chtěli udělat přeci jen dobrodružnou noc pod širákem, nemám problém ti případně poslat starší spacáky. Ale bylo by to až příští týden, momentálně jsem mimo domov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
21.7.21 13:47

Zkus si najít Nadace pro naše dítě. Třeba tam nějak pomohou. Net máš, tak si i jiné nadace vyhledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
21.7.21 14:08

Dítěte je mi líto, ale asi bude pro něj lepší vidět, že když se zadluží, nikdo mu peníze na zábavu nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný