Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, maminky. emimino mám založené už delší dobu, často jste mi tu poradili, pomohli a opačně i já Vám. Za to moc děkuji
Teď jdu s prosíkem já za Vámi. Po dlouhém vztahu jsme se rozešli s přítelem(nevěry, výlety do bordelu atd.),to je ale na delší téma. Zůstala jsem se svým synem sama. Bydlíme v malém bytě, ale nám to stačí, víc si dovolit nemohu. Skládala jsem kauci z ušetřených peněz, stát nám přispěje až za 3 měsíce příspěvek na bydlení, ale ještě k tomu má měsíc na to aby se vůbec vyjádřili jestli nám to schválili nebo ne.
Jdu na Vás tedy s obrovskou prosbou, chtěla bych vzít syna aspoň na týden pod stan k vodě, ale bohužel kvůli vysoké kauci a nábytku nám moc peněz nezbylo. Tudíž, jestli by jste nám na účet nemohli poslat aspoň 100kč, nám by to velice pomohlo
je to přímo synům účet, žádný podvod to není. Ani nevíte jak je mi trapné tu žádat, ale říkám si že se třeba nějaká dobrá duše najde
rodiče jsou alkoholici a věřte, že kdybych to měla jak jinak udělat, nepíšu sem. Děkuji za pochopení
Sedm prispevku a casto jsme ti tu pomohli??? A ty nam??? Takze vecny anonym??? No jak myslis.
A pardon ale kdyz proste nemam penize na tyden pod stanem tak ma tyden pod stan nejedu. Radsi setri na dulezite veci. Kluk to bude muset vstrebat. A nebo rekni papinkovi at vas zalozi ne??
@Khalesi, promiň, ale hodnekrat jsem spíš četla než abych zbytečně zakládala diskuzi
Zlatooo, to vis ze jo. 7 prispevku je fakt velka historie na emiminu ![]()
Ale diskuzi asi rozpoutas, tak na 10 vykriku ‚trooooll‘ a 3 hlaseni adminovi to vidim ![]()
@Khalesi kdyby to bylo tak jednoduché, udělám to. Jenže tatínek se v ničem angažovat nechce. A poprosila jsem jen o pomoc skrz syna, jak už jsem psala, je to i na jeho účet. Jestli ti něco vadí, tak to nekomentuj. Také se chovám slušně. Ahoj
To že jsem nezakládala diskuze, neznamená že jsem sem nechodila a rady nečetla, také jsem za ně poděkovala. A asi 4 diskuze jsem smazala, chodilo mi pořád upozornění.
Opravdu musíte být tak rejpavé když jsem jen poprosila o pomoc? Ono se to mele, když v té situaci nejste. Chtěla jsem udělat jen dobrou věc pro syna, věřte že pro mě je to dost ponižující a neprosila bych, kdybych nemusela dát svoje úspory na kauci a za nábytek. Tak prosím bez rejpání. Děkuji
Tobě bych neposlala ani desetikorunu. Vždyť jsi finančně negramotná. Přečetla jsem si tvoje předchozí diskuze, že jsi měla (nebo ještě máš?) exekuce a zároveň jsi přemýšlela nad zaplacením IVF, abys měla dvojčata. Koukám, že nevyšly, aspoň že tak. Smiř se s tím, že každý může mít jen to na co má peníze. Jo a v jiné tvé diskuzi píšeš, že ssynovi už je osm, tak si najdi lépe placenou práci, když ti současná nestačí ani na bydlení.
Ja tohle nemam rada, sorry. To by ti kazda druha diskuze byla o prispeni na jidlo, obkeceni, vzit dite k mori, nehlede na to, ze jsi pro nas anonymni, nezname se, neni to zadny transparentni ucet, muzes si taky dobre vymyslet a i kdyby ne, prosit nekde na netu o penize na dovcu se synem neni reseni, urcite ne z dlouhodobeho hlediska, takze sorry, za me ne ![]()
@Týnuš8 píše:
Opravdu musíte být tak rejpavé když jsem jen poprosila o pomoc? Ono se to mele, když v té situaci nejste. Chtěla jsem udělat jen dobrou věc pro syna, věřte že pro mě je to dost ponižující a neprosila bych, kdybych nemusela dát svoje úspory na kauci a za nábytek. Tak prosím bez rejpání. Děkuji
Ale prázdniny mu muzes udelat i zadarmo. Staci chtit a vymyslis synovi takova dobrodružství, ze na to bude vzpominat do konce zivota. A po tom, co psala @Serpentini si fakt nemyslim, ze ti nekdo neco da.
@Serpentini ne všechny příspěvky byli moje. Třeba to podnikání atd. Holt ne všichni mají emimino a nechtějí si ho zakládat kvůli jedné diskuzi.
@Týnuš8 píše:
Ty bys cizí osobě dala stováka jen proto, že tě slušně poprosí?