Výměna dveří v interiéru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
9.5.17 16:00

S dveřma je to vždycky problém. Já si teď nechávala měnit vstupní dveře do bytu. Naštěstí jsem je nekoupila někde v krámě, to bych byla nahraná, protože dveře nešly zavřít, jak byla křivá podlaha. Mám tam dělanou novou dlažbu a ty starý dveře byly podřízlý, proto šly normálně zavřít, ale tyhle nový ne. Takže se musely taky podříznout a ještě dát na pant hromadu podložek. Dělala mi to firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.5.17 17:59
@pufik20 píše:
Chtěla bych v bytě vyměnit dveře. Máme tam původní tedy 50 let staré, jedny drhnou při zavírání o futra, další jsou pokroucené. Jde mi o to, když koupím nové budou tam sedět. Nebo bych si je měla nechat udělat na zakázku? Nechci do nich investovat moc peněz.

Nové dveře do starých zárubní nebudou vždy sedět tak jak mají. Tudíž se ti může stát, že opět budou drhnout někde, nebou budou delší, kratší, podle podlahy..
Bourat nemusíš, dělají se už i obložky na stávající zárubně, ovšem k nim musíš koupit i dveře. Nebo udělat renovaci, kdy se dají použít dveře stávající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.5.17 18:03
@Marketka25 píše:
@pufik20 nesel by zmenšit průchozí otvor? Že bys koupila oblozkovou zárubeň, která jde i přes tu starou ocelovou, a nic bys nemusela bourat, ale průchod se ti zmenší o cca 10cm.

O 10 cm přeháníš, vesměs to dělá tak 2-3cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1