Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musim teda říct, že v té první rodince, kde je víc dětí- ty děti jsou fakt šikulky. Teď jsem nepostřehla kolik je tomu jedináčkovi holčičce. Ale to by si mohla čistit zoubky sama ne? ![]()
@Nainuva Ta holčička si nečistí zuby sama, kvůli tomu, že maminka si myslí, že ještě na to nemá věk.
@Nainuva píše:
Musim teda říct, že v té první rodince, kde je víc dětí- ty děti jsou fakt šikulky. Teď jsem nepostřehla kolik je tomu jedináčkovi holčičce. Ale to by si mohla čistit zoubky sama ne?
Mohla by to zkoušet, ale já se přiznám, že předškolákům zoubky taky přečišťuju - aby to bylo řádně…
nj, soutžití s babičkou, to je potíž.
Na půdě by mohlo být krásně!
Jo, dobře ona. Jak suveréně objednala kontejner. Udělala dobře. Když bude babička nadávat, mají to na koho svíst ![]()
Tak já dnešní díl viděla už v týdnu, ale jen tak pro jistotu jsem si ho pustila znovu a ta slivovička by mě asi zabila
Každopádně jsem zvědavá za týden, to bude asi mazec ? No uvidíme, ukázky sestříhají tak, že to vypadá na masakr a ono pak ne ![]()
@Nainuva hele zubařka mi říkala, že mám čistit nebo přečistit zuby já- klidně do deseti let…