Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sad 1 píše:
tak aspoň, že tak, já právě taky koukala jedním okem, myslela jsem, že jí bylo 17…
To bylo tý holce z druhý rodiny,od Bódi ![]()
@Tereza1986 píše:
To bylo tý holce z druhý rodiny,od Bódi
aha, tak to se omlouvám, ale i tak to byl prasák
![]()
@sad 1 píše:
tak aspoň, že tak, já právě taky koukala jedním okem, myslela jsem, že jí bylo 17…
dceři bylo 23 a byla nevlastní ![]()
Tak jsem se už dívala na další výměnu a tedy tohle byla opravdu paráda. Moraváci super rodina, to bych brala, s tou bych se ztotožnila a jak objednala kontejner, moje krevní skupina
Druhá rodina fajn, ale prostě ta nezaměstnanost a bydlení u maminky je vždycky problém. To, že chlap je spíš na domácí práce - někdy to tak je, naštěstí to neznám, také jsem raději, když si chlap dělá svoji práci
Jenom ta slivka, to by zabilo vola ![]()
Mě se Moravská rodina líbila, no a že je pán namelírovaný? Kde jaký exot se dneska barví, bylo vidět, že se alespoň snaží, budu jí si svoje bydlení, děti měli hezké, slušně vychované. A gesto s pouty na konec se mi líbilo, bylo vidět, že má svoji ženu i po skoro 20letech pořád rád a je mu smutno, když je pryč, mají 5 dětí a jsou spolu dlouho, má právo na to, aby se mu stýskalo
. Jsem krajanka, ale slivka u nás teda tolik neteče ta se jen pálí a schovává na horší časy
až bude potřeba.
Druhá rodina se mi moc nelíbila nebo spíš vůbec, ale třeba si vezme mladá mamka příklad do svého života, jak na konci říkala.