Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
18.5.12 21:48

to je pravda :-) Nějak jsem si myslela, že to je normální stav, jak říkali, že přijde na řadu problematické uspávání :)

ale jinak díl v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
18.5.12 21:48

mě trošku zarazilo, že si myslel tatínek, že ho maminka podvádí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
18.5.12 22:33

Taky mi prijde ten tatinek od trech deti povedomej :think: .Nevite nekdo,jestli uz v nejakym poradu nebyl?Jinak dil byl prijemnej,konecne vcelku normalni lidi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
18.5.12 23:19
@SunSan píše:
ta maminka od 3 dětí je zlatá! i její manžel. Ten druhej, to je blb, bez koníčků, bez smyslu pro humor…děs.

Jo, oba dva mi byli sympatičtí. Akorát mi vadilo, že neměla žádné koníčky. Jak tam neměla děti ani co uklízet, tak se hrozně nudila. To mně se stát nemůže :lol: A taky mi vadil ten chlap, co se furt povaloval u TV a byl takový mouchy snězte si mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
18.5.12 23:49
@kozisek píše:
až moc, můj chlap řekl, že se asi v tom pánovi z gauče našel a od teď nechodíme ven a provozujeme ležení před telkou :cert: :mrgreen:
Ten workoholik mě přišel takový hodně naoko, bylo mi líto jeho ženy, zjevně se chtěl předvést před kamerou a do Německa vzal nepravou manželku, to by mě mrzelo, když jinak je skoro pořád v čudu :nevim:

Taky by mi bylo líto, kdyby se mnou nebyl skoro vůbec doma a na chvilku kdy by si vyšetřil čas vzal jinou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.5.12 07:32
@Veryska81 píše:
mě trošku zarazilo, že si myslel tatínek, že ho maminka podvádí :think:

No protože si uvědomil, že ona je pořád sama a jestli mu párkrát řekla, že by měl míň pracovat a užívat si společností jí a dětí tak se asi začal bát, že si najde někoho kdo se jí a dětem bude věnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.5.12 08:21

Mi se nelíbilo, že cizí ženská říkala tomu Milanovi taťko, táto, kdyby nějaká ženská cizí říkala mému manželovi taťko, táto, nepřekousla bych to :oops: a asi je zadupala do země oba.

Dneska píší v blesku, že si našel 4tou práci http://prozeny.blesk.cz/…u-praci.html to už ženu ani děti asi neuvidí :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.5.12 09:02
@IvkaH píše:
Dneska píší v blesku, že si našel 4tou práci http://prozeny.blesk.cz/…u-praci.html to už ženu ani děti asi neuvidí :pankac: :mrgreen:

A jakou měl vlastně tu třetí práci? Jsem to nějak nepostřehla. Vím, že dělal automechanika a večer barmana, ale tu další nevím.
Ale já bejt jima, tak místo drahejch dárků a motorky, tak se v první řadě odstěhuju. Ten barák v kterým bydleli byl teda pěkně hnusnej. A ještě se tam kradlo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.5.12 22:11

Ahojte...

Holky?Další díly výměny už nebudou?Ten devátý byl poslední?
Právě jsem se dívala na Ulozto.cz a další díl už tam není.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
411
20.5.12 23:55

není ještě ani na placeným voyu, ale tento pátek by měl být poslední díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
21.5.12 09:49
@Silwinka87 píše:
Holky?Další díly výměny už nebudou?Ten devátý byl poslední?
Právě jsem se dívala na Ulozto.cz a další díl už tam není.. :nevim:

Ještě bude, ted jsem zrovna viděla ukázku na další díl v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2863
21.5.12 17:37

taky čekám kdy to daj na voyo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.5.12 18:11

Aha, tak já koukám na uložto a říkám si, že už nám to tam nikdo asi nedá :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.5.12 22:03

Ahojte..

Tak to vypadá,že to nedali na to Voyo schválně,aby to někdo nedal na Ulozto.cz :cert: Nova si chce zajistit na pátek sledovanost.. :cert: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
9223
22.5.12 08:25
@Silwinka87 píše:
Tak to vypadá,že to nedali na to Voyo schválně,aby to někdo nedal na Ulozto.cz :cert: Nova si chce zajistit na pátek sledovanost.. :cert: :pocitac: :pocitac:
:cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky