Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
24.5.12 10:51
@CokeLady píše:
Ježiš, to byl PSYCHO díl… ta Míša se chovala tak na 16, VŮŮŮŮBEC nedala najevo, že má nějaké děti 8o Fakt mi to přišlo jako řádná puberta… snad i odpustitelná taková ta mladá káča, jen ty děti mi k tomu nějak neštymovaly… tatínek nezaměstnanej, já tyhle jednoduchý rozeřvaný lidi nechápu… z čeho žijou, proč žijou, pro co…

Ta druhá rodina taky děs… maminka dělá z dcery postiženou, nemocnou, ošklivou chudinku, tatínek asi bývalej VELKEJ alkáč…

No fakt psycho věc.

To jo :lol: tatínek z té druhé rodiny to pěkně prokalil… :mrgreen:
Ta mladá,tu jsem fakt litovala,ta byla jak z Adamsovi rodiny…Jako přišla mi chytrá,hodná..Jediné co bylo na té Michali pozitivní,že jí trochu dodala odvahy a že se mladá trochu osamostatnila..

• Citovat
  • Upravit
423
24.5.12 11:27

To bylo děsný :mrgreen:. Chudáci děcka od Nikolky až po ty malý kluky :mrgreen: :mrgreen:. Trapáci :poblion: :poblion: :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.5.12 11:47
@CokeLady píše:
Ježiš, to byl PSYCHO díl… ta Míša se chovala tak na 16, VŮŮŮŮBEC nedala najevo, že má nějaké děti 8o Fakt mi to přišlo jako řádná puberta… snad i odpustitelná taková ta mladá káča, jen ty děti mi k tomu nějak neštymovaly… tatínek nezaměstnanej, já tyhle jednoduchý rozeřvaný lidi nechápu… z čeho žijou, proč žijou, pro co…

Ta druhá rodina taky děs… maminka dělá z dcery postiženou, nemocnou, ošklivou chudinku, tatínek asi bývalej VELKEJ alkáč…

No fakt psycho věc.

Hele já musím taky říct, že celkem nechápu z čeho žijou. Ve VM už bylo fakt dost těch soc. případů a musím říct, že doma to povětšinou měli celkem hezký, zařízený, atd. Třeba i ti první… cigárka, pěknej byt - ona 7 let na MD, on 7 let nezaměstnaný. A ještě tyhle lidi často říkaj věty typu: „Hm, já mám bohužel "jenom“ byt." atd. :mrgreen:
Já znám celkem dost lidí, kde chlap dře, ženská na MD a žijou těžce z ruky do huby a koupit nové rádijko je investice, která se plánuje měsíce. :nevim:
Jestli maj půjčky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.5.12 12:24
@CokeLady píše:
@Lucinka_KlaJeště zdůrazňovali, že bydlí ve vlastním bytě… tak asi třeba zdědili? Předpokládám, že byt je toho chlapa, když jí odtamtud vyhazoval a balil jí kufry… Ale stejně, ona bere rodičák, on možná nějakou podporu, doma to měli zařízený tak „pseudomoderně“… nechápu, jestli je někdo dotuje nebo jak? Chlápek taky nevypadal nějak špatnej z toho, že sedí doma na prdeli…

Jj, asi jo… Já právě myslela na ty první z této série - jak tam padaly facky :mrgreen:. No, já jen, že to moc nechápu. V okolí mám spíš hodně rodin, které žijí hodně skromně, ačkoliv muž poctivě a tvrdě pracuje a tu říkaj, jak jsou dlouhodobě bez práce a bytečky maj často fakt pěkný, stejně jako oblečky, vybavení atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
24.5.12 15:56
ovšem ještě že tam Míša nebyla tak rok, protože to by jí nedodala jen odvahu ale i tu její hloupost… jet autem po proflámované noci autem… nepovažuju za normální věřím že když by jí dali fouknout tak by ještě nadýchala… chovala se jak totální husa a jet si vedle do města jen proto že potřebuju pivo a přitom na prcky co má doma na ty si ani nevzpoměla to je ubohost
@Silwinka87 píše:
To jo :lol: tatínek z té druhé rodiny to pěkně prokalil… :mrgreen:
Ta mladá,tu jsem fakt litovala,ta byla jak z Adamsovi rodiny…Jako přišla mi chytrá,hodná..Jediné co bylo na té Michali pozitivní,že jí trochu dodala odvahy a že se mladá trochu osamostatnila..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.5.12 16:01
@lenulina1979 píše:
ovšem ještě že tam Míša nebyla tak rok, protože to by jí nedodala jen odvahu ale i tu její hloupost… jet autem po proflámované noci autem… nepovažuju za normální věřím že když by jí dali fouknout tak by ještě nadýchala… chovala se jak totální husa a jet si vedle do města jen proto že potřebuju pivo a přitom na prcky co má doma na ty si ani nevzpoměla to je ubohost

To máš samozřejmě pravdu..Ale aby byla 18-ti letá holka taková nesamostatná mě přijde jako druhý extrém..
Ale to,že ta Michala byla primitivní blbka,je pravda…

• Citovat
  • Upravit
3374
24.5.12 16:05
řekla bych že na prdeli on nesedí, sám tvrdil že ona se nechá jen živit a ještě mu zahýbá, ale je na pracáku a ktomu má nějakou černotu dala bych za to nevím co takovejch případů je hromada… ovšem pokud berou něco od sociálky tak bych řekla, že ta jim to stejně pokrátí na dávkách protože to, že si ve výměně přijdou k nějakým penězům, považují taky za příjem, nebo se pletu? jinak to že za deset let může bejt v poho ženská… no moc tomu s tím jejím iq nevěřím, ale hlavně v té době už budou ti kluci v pubertě a chtěla bych vidět to jejich vychování :think: a to že si chce někdo užívat si má rozmyslet předem… nevím proč to pak mají odnášet děti…
@CokeLady píše:
@Lucinka_KlaJeště zdůrazňovali, že bydlí ve vlastním bytě… tak asi třeba zdědili? Předpokládám, že byt je toho chlapa, když jí odtamtud vyhazoval a balil jí kufry… Ale stejně, ona bere rodičák, on možná nějakou podporu, doma to měli zařízený tak „pseudomoderně“… nechápu, jestli je někdo dotuje nebo jak? Chlápek taky nevypadal nějak špatnej z toho, že sedí doma na prdeli…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.5.12 16:09

Tak jsem to shlédla - no to byly zas exempláře :mrgreen: . Starej alkáč a mladá blbka - to by byl páreček :palec: :mrgreen: No a ti jejich partneři teda jednooký mezi slepejma král. Ta starší ženská udělala z osmnáctiletý dcery úplnýho krypla nesamostatnýho. Bacily v autobusu no to mě dostalo a ta holka nemá ani plavky 8o 8o 8o Ten mladej chlap nemakačenko jak se tam pak holedbal, že tu Míšu živí - z čeho jako? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
24.5.12 16:13
věř že živí dala bych ruku do ohně za to, že tam je ten pracák jen k nějaký tý činnosti kterou dělá na černo… proto se jí od něj ani nijak nechtělo… a když by seděl jen doma na zadku tak by Miša nechrápala v bytě s jinejma …
@Gina108 píše:
Tak jsem to shlédla - no to byly zas exempláře :mrgreen: . Starej alkáč a mladá blbka - to by byl páreček :palec: :mrgreen: No a ti jejich partneři teda jednooký mezi slepejma král. Ta starší ženská udělala z osmnáctiletý dcery úplnýho krypla nesamostatnýho. Bacily v autobusu no to mě dostalo a ta holka nemá ani plavky 8o 8o 8o Ten mladej chlap nemakačenko jak se tam pak holedbal, že tu Míšu živí - z čeho jako? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.5.12 16:21
@lenulina1979 píše:
věř že živí dala bych ruku do ohně za to, že tam je ten pracák jen k nějaký tý činnosti kterou dělá na černo… proto se jí od něj ani nijak nechtělo… a když by seděl jen doma na zadku tak by Miša nechrápala v bytě s jinejma …

No to je fakt, asi někde na černo maká. :think: Hehe, jestli na to čuměj i ty úřednice z pracáku, tak si na něj třeba pěkně posvítěj :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.5.12 18:03

na blití :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.5.12 18:52

je vyděšená, má průjem :-O :-O :-O lidi se ZP nemůžou být nemocní nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.5.12 18:52
@kozisek píše:
je vyděšená, má průjem :-O :-O :-O lidi se ZP nemůžou být nemocní nebo co :mrgreen:

Asi mají přísný zákaz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.5.12 18:53

to jsou hlášky, vařit kuře na paprice bez papriky :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.5.12 18:57

koukám opět Jihlava, tam se jim letos zalíbilo :think: …budem jezdit jak v Kocourkově :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí