Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To bylo děsný
. Chudáci děcka od Nikolky až po ty malý kluky
. Trapáci
.
@CokeLady píše:
Ježiš, to byl PSYCHO díl… ta Míša se chovala tak na 16, VŮŮŮŮBEC nedala najevo, že má nějaké dětiFakt mi to přišlo jako řádná puberta… snad i odpustitelná taková ta mladá káča, jen ty děti mi k tomu nějak neštymovaly… tatínek nezaměstnanej, já tyhle jednoduchý rozeřvaný lidi nechápu… z čeho žijou, proč žijou, pro co…
Ta druhá rodina taky děs… maminka dělá z dcery postiženou, nemocnou, ošklivou chudinku, tatínek asi bývalej VELKEJ alkáč…
No fakt psycho věc.
Hele já musím taky říct, že celkem nechápu z čeho žijou. Ve VM už bylo fakt dost těch soc. případů a musím říct, že doma to povětšinou měli celkem hezký, zařízený, atd. Třeba i ti první… cigárka, pěknej byt - ona 7 let na MD, on 7 let nezaměstnaný. A ještě tyhle lidi často říkaj věty typu: „Hm, já mám bohužel "jenom“ byt." atd. ![]()
Já znám celkem dost lidí, kde chlap dře, ženská na MD a žijou těžce z ruky do huby a koupit nové rádijko je investice, která se plánuje měsíce. ![]()
Jestli maj půjčky… ![]()
@CokeLady píše:
@Lucinka_KlaJeště zdůrazňovali, že bydlí ve vlastním bytě… tak asi třeba zdědili? Předpokládám, že byt je toho chlapa, když jí odtamtud vyhazoval a balil jí kufry… Ale stejně, ona bere rodičák, on možná nějakou podporu, doma to měli zařízený tak „pseudomoderně“… nechápu, jestli je někdo dotuje nebo jak? Chlápek taky nevypadal nějak špatnej z toho, že sedí doma na prdeli…
Jj, asi jo… Já právě myslela na ty první z této série - jak tam padaly facky
. No, já jen, že to moc nechápu. V okolí mám spíš hodně rodin, které žijí hodně skromně, ačkoliv muž poctivě a tvrdě pracuje a tu říkaj, jak jsou dlouhodobě bez práce a bytečky maj často fakt pěkný, stejně jako oblečky, vybavení atd…
@Silwinka87 píše:
To jotatínek z té druhé rodiny to pěkně prokalil…
Ta mladá,tu jsem fakt litovala,ta byla jak z Adamsovi rodiny…Jako přišla mi chytrá,hodná..Jediné co bylo na té Michali pozitivní,že jí trochu dodala odvahy a že se mladá trochu osamostatnila..
@lenulina1979 píše:
ovšem ještě že tam Míša nebyla tak rok, protože to by jí nedodala jen odvahu ale i tu její hloupost… jet autem po proflámované noci autem… nepovažuju za normální věřím že když by jí dali fouknout tak by ještě nadýchala… chovala se jak totální husa a jet si vedle do města jen proto že potřebuju pivo a přitom na prcky co má doma na ty si ani nevzpoměla to je ubohost
To máš samozřejmě pravdu..Ale aby byla 18-ti letá holka taková nesamostatná mě přijde jako druhý extrém..
Ale to,že ta Michala byla primitivní blbka,je pravda…
@CokeLady píše:
@Lucinka_KlaJeště zdůrazňovali, že bydlí ve vlastním bytě… tak asi třeba zdědili? Předpokládám, že byt je toho chlapa, když jí odtamtud vyhazoval a balil jí kufry… Ale stejně, ona bere rodičák, on možná nějakou podporu, doma to měli zařízený tak „pseudomoderně“… nechápu, jestli je někdo dotuje nebo jak? Chlápek taky nevypadal nějak špatnej z toho, že sedí doma na prdeli…
Tak jsem to shlédla - no to byly zas exempláře
. Starej alkáč a mladá blbka - to by byl páreček
No a ti jejich partneři teda jednooký mezi slepejma král. Ta starší ženská udělala z osmnáctiletý dcery úplnýho krypla nesamostatnýho. Bacily v autobusu no to mě dostalo a ta holka nemá ani plavky
Ten mladej chlap nemakačenko jak se tam pak holedbal, že tu Míšu živí - z čeho jako? ![]()
@Gina108 píše:
Tak jsem to shlédla - no to byly zas exempláře. Starej alkáč a mladá blbka - to by byl páreček
![]()
No a ti jejich partneři teda jednooký mezi slepejma král. Ta starší ženská udělala z osmnáctiletý dcery úplnýho krypla nesamostatnýho. Bacily v autobusu no to mě dostalo a ta holka nemá ani plavky
![]()
![]()
Ten mladej chlap nemakačenko jak se tam pak holedbal, že tu Míšu živí - z čeho jako?
@lenulina1979 píše:
věř že živí dala bych ruku do ohně za to, že tam je ten pracák jen k nějaký tý činnosti kterou dělá na černo… proto se jí od něj ani nijak nechtělo… a když by seděl jen doma na zadku tak by Miša nechrápala v bytě s jinejma …
No to je fakt, asi někde na černo maká.
Hehe, jestli na to čuměj i ty úřednice z pracáku, tak si na něj třeba pěkně posvítěj ![]()
je vyděšená, má průjem
lidi se ZP nemůžou být nemocní nebo co ![]()
@kozisek píše:
je vyděšená, má průjem![]()
![]()
lidi se ZP nemůžou být nemocní nebo co
Asi mají přísný zákaz ![]()
koukám opět Jihlava, tam se jim letos zalíbilo
…budem jezdit jak v Kocourkově
![]()
To jo
tatínek z té druhé rodiny to pěkně prokalil… 
Ta mladá,tu jsem fakt litovala,ta byla jak z Adamsovi rodiny…Jako přišla mi chytrá,hodná..Jediné co bylo na té Michali pozitivní,že jí trochu dodala odvahy a že se mladá trochu osamostatnila..